Звездни компромати - Юни'19

• 211 943
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 570
Тези Тоцита, Стрини, Норки, Николетки, Златки, Светлани и чалгаджийки нямат място в тази тема. Те не са "звезди" и тяхното не са компромати, а начин на живот, който също не е "звезден".

# 571
Това са елитни прос...пеперудки Simple Smile

# 572
  • София
Тези Тоцита, Стрини, Норки, Николетки, Златки, Светлани и чалгаджийки нямат място в тази тема. Те не са "звезди" и тяхното не са компромати, а начин на живот, който също не е "звезден".
нямаш представа откога се говори за това. ама не...

# 573
Ами явно някои ги вълнува живота им, аз ако не прочета тук за тях, няма и да се сетя за тях.

# 574
В темите за полет над панаира за суетата се бяха оттеглили всички, които не искат чалга  Wink

# 575
Нормално. И аз няколко пъти съм цъкала следи и спри следене на звездните компромати. Засега е добре, но по-нататък пак може да се отпиша. Smile

# 576
  • Наблизо
Не са известни личности,но са публични такива и са забавни.
Интересно ми е когато се споделят и клюки за Холивуд,но пък въобще не ми харесват неизвестни и полуизвестни мъже по гащи от списания или списанни много фотошопирани снимки на актриси и после една върволица от коментари “много я харесвам”.Къде е клюката и забавното в това?

# 577
  • София
Отдавна призовах и аз, но има хора, които ги намират за особено интересни. А иначе нито са звездни, нито са забавни. Просто са изява на отвратителна низост, пошлост и тъпота. Ако това е забавно, “тури му пепел” (както се казва)!

# 578
Вкус, какво да правиш. Smile
Някои така се забавляват, като се подиграват на тъпизмите на "популярните" ни личности.

# 579
  • Rock & Roll feeling ...
Темата да се преименува на Дебил парад, хахаха. Много са смешни тези лица.

Joy Joy  предхождащ  ХашТаг  на постовете съдържащи  подобни недоразумения.

Да имам аз звънче... Да имам и чукче ...  Notes https://www.youtube.com/watch?v=IGQafgQ7sXI  А след "лоши" от мен си добавям "прости" .

# 580
Зомби апокалипсис ли настана или депото за боклука преля? Дайте Доместоса....

# 581
Сега може да ми се скарате, но немога да не споделя джаз иконата Рут Колева като главна героиня в новия клип на Азис.
https://www.youtube.com/watch?v=i_mPzU2_72E
без звук го гледайте, че е много циганска тая песен

# 582
Тя и тая не прилича на себе си, май надула устните. Азис преди време правеше хубави песни, сега е а ла Сашо Роман.

# 583
Рут ми е даже по- противна от Азис, а това е доста трудно за постигане.

# 584
  • Sofia
До нея ли баш опря?!...изгледах го със звук Triumph мислих ,че и тя ще пусне глас...Rage

Общи условия

Активация на акаунт