Звездни компромати - Юни'19

• 211 947
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 615
Ариел ми заприлича на Бела Торн. Доста е поотслабнала.

# 616
Не харесах Джейми в нито един филм освен в нюансите. И според мен ще си остане само с тази слава. На този филм щеше да прослави всеки друг актьор.

# 617
  • Пловдив
А според мен Джеймито изглежда много зле в "пейсе" нюанса.

# 618
Да вземе да отиде при филмите за възрастни,и пари ще има,и слава,и всичко.

# 619
Гледах един от "нюансите" преди време, и двамата актьори в гл. роли ми се сториха само с по един нюанс като цяло.
Джейми обаче го гледах в един криминален сериал след това, заедно  с Джилиан Андерсън и много ми хареса, той и сериала беше много интересен, за разлика от безнюансовия филм. Повече психопатски роли да прави,чудничко му се получи.

# 620
На мен филмите ми харесаха повече от сериала.

# 621
  • софия
Ted Danson, William Jackson Harper, Jameela Jamil,
Скрит текст:
Halle Berry, Alison Moed
Скрит текст:
Paula Abdul
Скрит текст:
Joey King
Скрит текст:
Patricia Arquette, Joey King, Calum Worthy
Скрит текст:
Jennifer Lopez
Скрит текст:

Natalie Portman
Скрит текст:

Звезди, които се разкрасяват с годините
https://brightside.me/wonder-people/16-celebrities-who-only-get- … -with-age-753210/

# 622
Холито все едно си е направила рокля от одеяло или шал.
Дженито и тя с някакъв странен (много грозен) тоалет.

# 623
Г-жа Радева /извинявам се, ако сте ги гледали вече/
Скрит текст:

# 624
Не харесах Джейми в нито един филм освен в нюансите. И според мен ще си остане само с тази слава. На този филм щеше да прослави всеки друг актьор.

Страхотен е в The Fall

# 625
Играта на актьорите в нюансите е потресаваща. Отидох заради трейлъра, който беше направен достатъчно добре, зя да предизвика интерес у мен да изглеждам филма. Подчертавам, че към онзи момент нямах идея за какво се разказва вкнигите и респ.във филма.

В тяло доста добре го беше докарал.

Дж. Лопез е много готина.

# 626
  • Пловдив
Играта на актьорите в нюансите е потресаваща. Отидох заради трейлъра, който беше направен достатъчно добре, зя да предизвика интерес у мен да изглеждам филма. Подчертавам, че към онзи момент нямах идея за какво се разказва вкнигите и респ.във филма.
Ама не, Анастасийка трябва да е леко дървена, малко смотана. Такава е героинята. Пък и актрисата, та идеално попадение. Обаче харизматичния готин милиардер и  Джейми Дорнан никак не си пасват, и той е един дървен, пък не подхожда на образа.

# 627
  • София
Меган Маркъл се появила публично днес за първи път след представянето на бебето Арчи, по повод честванията на 93-ия рожден ден на кралицата.
Скрит текст:
Тя изглежда не е толкова “феноменална” във възстановяването след раждане като Кейт.

# 628
  • София
ама Хари е хубав  Blush

# 629
  • Sofia
... Обаче харизматичния готин милиардер и  Джейми Дорнан никак не си пасват, и той е един дървен, пък не подхожда на образа.

Винаги съм си представяла Neal Caffrey в тази роля.  https://images.app.goo.gl/Yct8q66kNXCM8WUe7

Общи условия

Активация на акаунт