Звездни компромати - Юни'19

• 210 766
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 720
Той детето и не иска да види, горкия, а ако разбере,че и брак е имал с нея, възрастен човек е, ще вземе да му стане нещо. Май Сийл го призна за негово дете в края на краищата, той бременна си я "взе", детето се роди при тях.  не искаше нищо от онзи неприятен, италиански бизнесмен. Много е красива, да.

# 721
  • София
Да, Сийл осинови първото дете на Хайди. Всички деца са негови. Браво на него, не всеки мъж ще се обвърже с бременна жена с чуждо дете.

# 722
  • Пловдив
Аз не отварям снимката на дъщерята на Хайди...

Ето една булка...за писаното по-рано събитие, щерката на Шварценегер  Simple Smile
Скрит текст:

# 723
  • София
Крис Прат ми е неприятен. не знам защо, но съм останала с впечатлението, че се раздели с Ана Фарис след като тя си свърши работата като ракета-носител за него.
моля някой да ме поправи ако греша.

# 724
С бременната Хайди доста мъже биха се обвързали Wink

Арнолд да държи зетя под око Simple Smile

# 725
Извинявам се за грешното инфо.Знаех, че Хайди имаше 2 брака и реших, че дъщеричката е от първия.
За тези които не отварят снимката, ще я кача не в скрит текст, а ако не е ок, администратор да изтрие поста:

# 726
  • Rock & Roll feeling ...
Най-голямата дъщеря на Хайди е  от друг мъж, някакъв  италиански милиардер беше, но май нямат брак.

Речта на Анджелина, в качесвтото й на пратен на ООН https://www.youtube.com/watch?v=sBX7uW-ss74&feature=youtu.be&t=162 Видеото е с тайминг малко след началото на речта й, когато вече я дават в близък план. Вижда ми се остаряла. На фона на Джей Ло и Шакира, никак не остарява добре.

# 727
  • София
Да не забравяме, че тя е в менопауза и процесите са малко по-различни при нея след операциите.

# 728
  • Разпиляна във въображението
Крис Прат ми е неприятен. не знам защо, но съм останала с впечатлението, че се раздели с Ана Фарис след като тя си свърши работата като ракета-носител за него.
моля някой да ме поправи ако греша.

И аз такова чувство имам. Взе два големи франчайза и я заряза заради "по-подходяща" жена.

# 729
Doutzen Kroes
Скрит текст:
Fergie.....няма мярка с грима, вечно на палячо прилича
Скрит текст:
Selita Ebanks, Jackie Cruz
Скрит текст:
Paris Hilton, Caroline Stanbury
Скрит текст:
Alan Arkin, Michael Douglas
Скрит текст:
Billy Ray Cyrus
Скрит текст:
Liev Schreiber, Lynn Scotti
Скрит текст:
Dominic West, Lily Collins, David Oyelowo
Скрит текст:
Julianne Moore
Скрит текст:

Снимки на легендарни актьори като млади
https://brightside.me/wonder-films/15-legendary-actors-only-a-fe … een-young-754010/

# 730
Скрит текст:
Шеф Силвена роу

# 731
Леле,защо всички около 50 откачат?!ахахахахахах

# 732
От 40 се започва Joy

# 733
  • Viena
Преса ли показва? 😁

# 734
  • Пловдив