Звездни компромати - Юни'19

• 210 521
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 680
Теди Кацарова е страхотна Simple Smile
Не ѝ намирам инстаграма...

# 1 681
Софи прилича на член от BTS

# 1 682
  • DE
Чак се стреснах и се върнах да видя Софи.
Нищо общо с куклените красавци от BTS(изненадах се, че тук някой знае кои са Mr. Green )

# 1 683
Ама погледни пак прическата, де!

# 1 684
Теди Кацарова в "На кафе" . Много се смях на историите й. Явно с майка й са големи шматки Joy https://www.youtube.com/watch?v=A62sPKo68CA

Само не разбрах те с Илиян бивши гаджета ли са Thinking

Не, тя и Пипи Дикова само много близки приятелки, казват че са като сестри. Много ми е сладка.
На Преслава сигурно и е много тъпо, че я сравняват с Галена, особено сега като са врагини. Мисля, че почти цялата чалга общност беше на сватбата на Софка, само Галена липсваше и подобна история и на сватбата на Фики.

# 1 685
Софи Маринова на младини (ако и се махне червилото) прилича на Криско в наши дни. 😂😂😂

# 1 686
  • София
Софи прилича на член от BTS
Дъщеря ми твърди, че тия са джендъри. Добре, че е детето да ме просвещава с модните изпълнители.

Софчето и сега е с подобна прическа, само цветът е различен. Изобщо не й отива с толкова къса коса.

# 1 687
# 1 688
Добре бе защо са като уродливи тия девойки? Паскалева скелет и половина и тя. Кога загледах Малкоданска времето казва, същата. В черешката пък ми направи впечатление и на проста. Може инцидент да е било, но много зле с акъла ми се стори. Странни действия имаше. Ще речеш от гората хваната.

# 1 689
Паскалева според мен си има нормално тяло. Малкоданска я намирам за хубава, но ми е анти като излъчване.

# 1 690
Е от кога подобна уродливост се смята за нормална? Поне на тази снимка, иначе на живо всъщност не я знам как изглежда. Може и да е нормална. Малкоданска залюхано та дрънка. Да го лупнеш с нещо малко ще му е. Направо имам алергия към малоумни същества. Пет минути я гледах в черешката и едва я изтраях. Не мога да си представя да ми е колежка или да имам вземане даване с нея.

# 1 691
  • русе
На мода са всички да са като “скелети”😡

# 1 692
Ралица не ми прилича на скелет, просто е слаба. И последно като я гледах в един сериал си беше ОК.

# 1 693
Напълно нормално си изглежда Ралица. Чудесно, женствено тяло. Simple Smile

# 1 694
  • Варна
Галена и майката на Сузанита. Определено си обработва снимките за Инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт