Звездни компромати - Юни'19

• 210 458
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Sofia
Рени Нобела ставала на 43...да,ама през 2012...кого лъже тая ?!
https://www.monitor.bg/bg/a/view/reni-polja-43-ija-si-rojden-den-v-kipyr-166715

# 1 891
ахахаха. Става на 50.
Едва ли тя лъже, просто някой чел, недочел

# 1 892
# 1 893
# 1 894
Уникална двойка са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 1 895
Красива, но и е луда като Анджи. Тц

# 1 896
Луда била Simple Smile А какво предлагате за Брад Пит  - "сгодна женица" ли? Wink

# 1 897
  • Бургас
Няма лошо да е лудичка една жена.Важно да не е зловредна и токсична.

# 1 898
А, чудна е Чарлийз, за по-луда от Анджи много трябва да търси.
Някоя като тази на Клуни дали ще му подхожда, умна, но и...умна.

# 1 899
Луда била Simple Smile А какво предлагате за Брад Пит  - "сгодна женица" ли? Wink
да!

Hа Aнджи момичетата са момчета, а на Чарлийз момчетo e момиче. Toi pоне ще си е като в къщи. 

# 1 900
Гледам снимките в инсат на наш’те “звезди” и си мисля, че нямам желание да фи виждам на живо. Хич!
По-добре да се филтрират и са се “констатират” после, отколкото да плашат простолюдието!

# 1 901
Златка Русата била Мис Пазарджишка клизма,преди общината да забрани конкурса,ахахахахахахах,ще ми липсва Шоуто на Слави Grinning

# 1 902
Скрит текст:
[\spoiler]
Даа,само се чудя какво ли е като се погледне в огледалото.Дали се стряска или е чисто удивление от новото отражение Wink

Аз така се стряскам като се погледна в огледалото първите дни след като съм направила драстична промяна в прическата. Не ми се мисли какво е с изцяло сменена физиономия.

# 1 903
Преслава в харесвах, когато излезе песента й Лъжа, това е преди много години, но тази й визия най й прилагаше според мен. После започна едно отслабване, едни преправяници, косата й стана много рехава, тялото анорексично, отиваше на зле. Сега покрай детето и снимките в Инстаграм на планини и преходи реших, че най накрая е намерила баланса, и цоп в клоаката. Дано поне тв се възприема и харесва, аз на нейно място щях да ходя на психолог от тази промяна.
Рени виждах скоро, беше на разходка семейно с деца, изглеждаше добре, ако не беше излагацията й като цяло в ББ щях и да я харесвам, но акъла си е важен.
С имам римски нос, в училище ми се подиграваше съученичка, и сега понякога смятам, че е нужно да си го оправя, но ми минава порива за ден, само като се замисля как ще си загубя индивидуалността, макар и крива, нещо ме спира. Пък най омразно ми е това прехласване по турски лекари, някога да се самоубива ли девойките да не попаднат в ръцете на турци, тия сега само се набутват да им прекрояват физиономията и тялото, пък и пари им плащат, никога не бих.

# 1 904
Защо да не ходят при тях , повечето работят доста добре?

Общи условия

Активация на акаунт