Звездни компромати - Юни'19

• 210 458
  • 2 403
  •   1
Отговори
# 1 860
Като ще се филтрира Ваня, поне да кара и хората, като я отбелязват по техни снимки и там да я филтрират, че се получава едно разминаване Grinning

# 1 861
  • София
То голяма благотворителна дейност! Вместо бутикови торти, украси, подаръци и цветя, да беше дарила тези пари. Това се нарича благотворителност. Все по-често хората го правят, което много ме радва.
Абсолютно! 500 лв. за благотворителност на фона на парти за хиляди левове, с едничка цел родителите да покажат колко са хай. Че и по медиите пуснали новината. Все по-забавни ми стават родните ВИП-ове.

# 1 862
Ева Веселинова и тя май е напълнила пазвата:
https://www.instagram.com/p/By20OWgJ8zi/

Ева Веселинова е като излязла от реклама на Джъмбо.

# 1 863
# 1 864
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Все едно е друг човек, като в някакъв психарски филм...

# 1 865
лелеее Преслава...сигурно сега много се тюхка, че си е оперирала носа...никаква индивидуалност, че и така вирнат и стои...Всички са толкова еднакви-Преслава, Галена,Алисия...направо да се чудиш как нас обикновените, по-грозничките как изобщо някой ни харесва...Хайлайфа в БГ ни е един...

# 1 866
# 1 867
Да, Галена е.
Качих я за сравнение. Grinning

# 1 868
Абсолютно! Смешници! Сигурно роклите им струват поне по 500.
То голяма благотворителна дейност! Вместо бутикови торти, украси, подаръци и цветя, да беше дарила тези пари. Това се нарича благотворителност. Все по-често хората го правят, което много ме радва.

# 1 869
Вече никога няма да сме сигурни.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 870
Един въпрос, че тия носове мира не ми дават, Галена с естествения си нос ли е или и тя го е конструирала... преди

# 1 871
На горните снимки Преслава ми прилича на нещо средно между Галена и Мегз.

# 1 872
  • Разпиляна във въображението
Ми то на първите снимки нито на Преслава, нито на Галена. Това трябва да е напълно различна, трета, жена.

# 1 873
На мен да си призная не ми прилича на Галена. Виж на една млада Джанет Джаксън по бива.

# 1 874
  • Бургас
Даа,само се чудя какво ли е като се погледне в огледалото.Дали се стряска или е чисто удивление от новото отражение Wink
 Р.s.аз от тези певици една знаех-Преслава,вече и нея не я разпознавам.Другите чалги не ги знам кои са.

Общи условия

Активация на акаунт