За тези, които четат любовни романи № 33

• 56 819
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • Euskal Herria
От Егмонт обявиха какво ще издават през август:
Цитат
И още през м. август:
🔹 „Любов и други думи“ от Кристина Лорен
💎 „Момиче за милиарди“ от Кевин Куан (#2 от бестселър поредицата „Луди богаташи“)
🔹 „Малките неща“ от Ерин Уот
⛓ „Веригата“ от Ейдриън Маккинти - един от най-обещаващите трилъри за 2019-а г. 🔥

🔛
от 03/08 търсете в книжарниците или поръчайте онлайн още сега:
🔸 „В моя сън“ от Лиз Бразуел
🔸 „Шест врани“ от Лий Бардуго
от 10/08:
🔸 „Монток“ от Никъла Харисън

И Ибис писаха:

# 256
  • В къщурката на хълма на феите
Тази е втората, за Талула, сестрата

А тази е първата, за най-големия брат

Третата е за Сойер, третия от Форнет фамилията

Мистерията е разбулена .. втората съм изтървала .. дори не помня коя е Талула .. Grinning

# 257
  • в сърцето на един мъж...
Ами в първата говорят за Тали, почти не споменават Талула Simple Smile

# 258
  • варненка от София
Форнет са двама братя и сестра. Първата част е за големия брат, следва втората за сестрата и третата е за по-малкия брат. Готина и забавна е поредицата ,но наистина е от типа, което четат се лесно  и бързо се забравят. Аз така имах втора  и трета част и се оказа, че първата ми липсва, та я поръчах и ги изчетох.
Днес получих "Обяснения в омраза" вече е налична.

# 259
Реших да чета поредицата на Кристина лорейн,но я чета хаотично,прочетох за бенет и клои много ми хареса,сега чета за найл и руби е жива мъка направо,действието е мудно,главния толкоз да се дърпа и да го е страх чак ми иде да му бия два шамара,главната пък постоянно му се предлага,и другите книги ли са така написани?коя ви е харесала най най?

# 260
  • Бургас
Форнет са двама братя и сестра.
В ГР са 6 книги... Дали ще ги преведат всичките? Кой знае...
https://www.goodreads.com/series/178426-cottonbloom

Много харесах поредицата на Мона Кастен "Отново" https://www.goodreads.com/series/177171-again
Края на Юни е излязла четвърта книга за Евърли /доведената сестра на Даун/ и смахнатия професор по литература. Много се надявам от Арт плюс да я преведат скоро.

Ще има и 5-та за Джуд Ливингстън и Блейк Андрюс?!? /Никак не се сещам кои ще да са тези. Май не са се появявали в първите 3 книги/

# 261
  • варненка от София
Форнет са двама братя и сестра.
В ГР са 6 книги... Дали ще ги преведат всичките? Кой знае...
https://www.goodreads.com/series/178426-cottonbloom

Много харесах поредицата на Мона Кастен "Отново" https://www.goodreads.com/series/177171-again
Края на Юни е излязла четвърта книга за Евърли /доведената сестра на Даун/ и смахнатия професор по литература. Много се надявам от Арт плюс да я преведат скоро.

Ще има и 5-та за Джуд Ливингстън и Блейк Андрюс?!? /Никак не се сещам кои ще да са тези. Май не са се появявали в първите 3 книги/

Мона Кастен наистина ми хареса много и от Арт плюс бяха казали, че лятото ще я издадат 4-тата книга, ама като гледам май няма да е така. Също и третата на Пристрастен към греха трябваше пролетта да излезе, но я няма още, така че да видим.
Сега трябва да видя кои още 3ма ще се включат в поредицата на Лора Трентъм, а дали ще ги преведат и издадат от Хермес ще знаят.

# 262
  • в сърцето на един мъж...

Сега трябва да видя кои още 3ма ще се включат в поредицата на Лора Трентъм, а дали ще ги преведат и издадат от Хермес ще знаят.

Хм, само едните са позната двойка - в смисъл, става дума за Кайла, която Монро спасява в първата книга. Останалите поне аз не си ги спомням. Или още не са ми се появили Simple Smile На втората книга съм де, има време за тях Simple Smile

# 263
Реших да чета поредицата на Кристина лорейн,но я чета хаотично,прочетох за бенет и клои много ми хареса,сега чета за найл и руби е жива мъка направо,действието е мудно,главния толкоз да се дърпа и да го е страх чак ми иде да му бия два шамара,главната пък постоянно му се предлага,и другите книги ли са така написани?коя ви е харесала най най?
Ами и на мен първата за Бенет и Клоуи най-много ми хареса. А книгата за Сара, мисля че беше втората, дори ме подразни с техния ехцибиционизъм. Но ги прочетох всички, заедно с новелите. То като цяло в много поредици първата е интересна и после... 🙄

# 264
  • Бургас
Момичета, вчера след работа си купих "Обяснения в омаза" ииии.......... какво да ви кажа..... не съм сигурна дали съм разочарована... или ми харесва... При всички положения не е това което очаквах от колаборацията Ви Кийланд и Пенеъпи Уорд. В книгите на Пенелъпи обичайно има много съспенс и ме разтърсват жестоко, Ви пък пише с много сексуален заряд и очаквах наистина нещо разтърсващо /предвид заглавието/
Е,  прочела съм 3/4 от книгата и .. омраза няма /освен в един сблъсък в първата глава/. За сексуално напрежение пък дума не мога да кажа - една целувка и то толкова вяла, че ...
От друга страна ми харесва, че книгата е в стил "Игра на омраза" - Сали Торн - закачлива, остроумна, забавна. Чете се леко и приятно. Никак не бих я нарекла "любовен роман", нито дори романс, за мен е категория "чиклит" и не точно това очаквах от тези две авторки.

# 265
  • Варна
Аз каквото съм чела от Ви Кийланд е било много забавно.

# 266
Ами и на мен първата за Бенет и Клоуи най-много ми хареса. А книгата за Сара, мисля че беше втората, дори ме подразни с техния ехцибиционизъм. Но ги прочетох всички, заедно с новелите. То като цяло в много поредици първата е интересна и после... 🙄
Може ли някой да ми каже името на тази поредица и има ли ги на български?

# 267
  • Euskal Herria
Серията е "Красив негодник" на Кристина Лорен. Ето ги книгите, Егмонт ги издаде:
https://egmontbulgaria.com/krasiv-negodnik-773/

# 268
Ябълково вълшебство на Сара Адисън Алън завърших. Горещо препоръчвам.! Дадох даже 5-ца , което рядко се случва.Точно такова нещо ми се четеше, с малка доза магия, за семейство жени-вълшебници, но магията е много леко загатната в книгата, чудесна история, много приятна, държи в напрежение, идейна, увлекателна. Доста често ми се случва да попадам на нещо и после да разбирам, че това е всъщност 2-та книга от поредицата за Сестрите Уейвърли. През цялото време си мислех, че ще е добре някоя да се сети да направи филм по книгата. Ако вече не са. Могат обаче да се четата отделно. Гледам, че и Тайна с цвят на праскова я има вече, но изглежда е съвсем друга история. Допадна ми стила на авторката и точно от такава книга имах нужда. Ще прочета и първата част и останалите, които намеря. Но ще се върна по-късно, че не обичам да чета поредици една след друга и да не ми дойде твърде много от един и същи тип. Сега ще избера нещо друго.

# 269
Ох, аз я зарязах Сара Адисън, но бях почнала Вкусът на мечтите. Нещо ме подразни в книгата, вече не помня какво, но не съм приключила окончателно с авторката. Щом ти харесва тя и изобщо жанра - препоръчвам Втората звезда надясно .. чак до сутринта. Може да я гугълнеш, че не се сещам името на авторката. Прекрасна книга!

Общи условия

Активация на акаунт