За тези, които четат любовни романи № 33

• 56 779
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
  • При елфите ...
В момента чета "Господинът"... някъде по средата съм и взе да ми става досадна с тези дълги описания кой какво мисли за другия, за себе си... смятам да стигна до края и се надявам историята да стане по-интересна...

# 361
  • Разпиляна във въображението
Добре, че сподели. Ще се опитам с тях. Това ми е първата книга на авторката. Според мен щеше да е по-добре, ако тези бяха с по пет години отгоре, но уви.

# 362
  • Бургас
И аз прочетох "Когато е наистина"  и никак не ми хареса. Пълна боза от типа на писаните фенфикшъни в wattpad. Нито любовта беше любов, нито драмата истинска драма... Сигурно съм от малкото хора, които намират поредицата за семейство Роял за по-интресна - поне първите 3 книги.
След нея прочетох 2 книги на Джоана Линдзи - Тайната принцеса и Защото ми пренадлежиш - отново греда. Някой книги имам чувството, че не ДжЛ ги е писала, а ннякой друг. Прочетох и Брак за една година на Вирджиния Хенли - да споменавам ли, че и нея не харесах?!
Последната книга, която ми допадна беше "Заплетени" на Ема Чейс. Звучеше ми елементарна порнетка, но в блога на Хрисиландия прочетох ревю за нея и реших да и дам шанс. И ми хареса. Обичам автори, които умеят да пишат с ирония. Малко ми е пренаситено със секс, а аз предпочитам книгите да са по-романтични или да има повече сексуално напрежение пред самият акт/ По тази причина не успях да дочета Кросфайър и не ми се започват "нюансите" /. След първата книга реших да започна втората, която обаче
Скрит текст:
започна с анален секс още в пролога
и реших, че ще трябва да си дам известна почивка от авторката и да прочета нещо романтично и така .... прочетох горните бози.
Какво ще започна сега? Идея нямам.

# 363
В момента чета Midnight Blue на L.J.Shen, но аз съм още в първа глава и нищо интересно не е станало. Обаче очаквам да се случи де, само като четох ревюто...  Grinning Иначе завърших трилогията  Anarchy Series на J.A.Huss, която беше по-различна от обичайното. На Huss съм чела Rook and Ronin и първите книги от спин-оффа и Turning Series. Готино пише и историите й са по-нестандартни.

# 364
  • Euskal Herria
Егмонт обявиха какво ще издават през септември:
Цитат
🕸 „Мрежата на Алис“ от Кейт Куин / 14.09
🔹 „Наранени“ от Девни Пери (#3 от поредицата „Ларк Коув“) / 14.09
👑 Американски принцеси“ от Катрин Макгий / 21.09

https://www.facebook.com/watch/?t=1&v=2477141392543335

# 365
  • Плевен / София
Егмонт обявиха какво ще издават през септември:
Цитат
🕸 „Мрежата на Алис“ от Кейт Куин / 14.09
🔹 „Наранени“ от Девни Пери (#3 от поредицата „Ларк Коув“) / 14.09
👑 Американски принцеси“ от Катрин Макгий / 21.09

https://www.facebook.com/watch/?t=1&v=2477141392543335
Аз чакам тази. Първите две ми харесаха.

# 366
  • Euskal Herria
И на мен ми хареса първата. Все още чакам да пуснат в електронен вариант и втората. Поне уж обещаха Simple Smile.

# 367
  • Плевен / София
И на мен ми хареса първата. Все още чакам да пуснат в електронен вариант и втората. Поне уж обещаха Simple Smile.
Аз ги четох на хартия. Нямам търпение да чакам ел.книга.

# 368
  • Euskal Herria
Е, аз нямам избор. Дали на хартия, или електронно - пак ще чакам доста. Simple Smile

Някой може ли даде отзиви за "Едно малко нещо" - Ерин Уот?

# 369
  • Плевен / София
Е, аз нямам избор. Дали на хартия, или електронно - пак ще чакам доста. Simple Smile

Някой може ли даде отзиви за "Едно малко нещо" - Ерин Уот?
Чудя се още дали да я купувам....

# 370
https://www.goodreads.com/book/show/39709066-broken-knight
Препоръчвам, изплаках си очите. Травми от детството, чистата, истинска любов, неизлечими болести, зависимости. Всичко е събрано в тази книга. Нарежда ми се на едно с Vicious. Другите книги на авторката са ми боза, включително 1вата от тази поредица, а и не е наложително да си я чел, за да прочетеш тази.

# 371
  • в сърцето на един мъж...
Аз Котънблум я прочетох за разведряване Simple Smile Имах нужда от нещо леко, понеже предозирах с криминалета. Сега попаднах на Джени Хейл - Обичай ме заради мен. От нейните прочетох - Лятната къща преди това, също ми хареса. Предните не бяха толкова добри - Винаги ще има коледа и Коледни пожелания и бисквитени целувки. Но за лятна пауза стават  Simple Smile

# 372
Започнах „ Героите са моята слабост” Сюзън Елизабет Филипс.
Прочетох около стотина страници и книгата много ми допада. Леко и неангажиращо четиво.
Приготвила съм си още една книга от авторката „Ваканция в Тоскана”, но чета само отрицателни мнения за книгата и се чудя дали да я чета.

# 373
Пробвай я, на мене не ми хареса никак. Сложих й 1 звезда в ГР, докато Героите ми е много любима.

# 374
Аз съм чела по-голяма част от книгите на СЕФ и отношението ми към нея е доста противоречиво. Има някои, които много ми харесаха (Героите е от тях) и други, които бяха пълна загуба на време.

Общи условия

Активация на акаунт