Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 645
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 105
  • София
С риск да стана досадна, нормално за пепа животът да свършва на 30 и да се страхува адски от тая възраст. Това е закодирано в акъла на нарцистичните хора. Не умеят да остаряват. Дори на 50 не приемат, че са леличката или бабичката, а искат да са "какичката". И тия не ходят на психолог повече от 4-5 пъти. Непробиваема черупка. Параграф 22. Както искате го наричайте. При липса на самокритичност и непоемане на отговорност няма промяна, а това са стълбовете на личнисти като нея.
Ходят по 3-4 пъти на психолог за вниманието или да вземат своя high от това, че са заблудили и длъжностно лице, а когато бъдат разпознати, гоустват психолога и изтриват мнението му от акъла си точно, както изтрива коментарите, сблъскали се с чупливото й его. Делюзия на н-та степен. Така че искрено ме разсмяхте с идеите да отиде на психолог. И опази боже клъстърни личности да са лекари, психолози, психиатри и коучове.
Вече съм почти убедена, че е такава и дори на моменти се чудя дали историята за кухото яйце е точно такава. Усетих я за пръв път, когато няколко човека ме нападнаха, че ако имаш проблеми, всеки ден ще искаш да забременяваш. Но тя няма и понеже не й пука особено, си направи съвсем скоро ново детенце/инструментче, щото явно (както пролича на по- късен етап) е състезание за нея. Мъжа й не го съжалявам,  той си има глава на раменете, но тежко и горко на децата на егоистите, които не си ги избираш за родители.

# 106
  • в рока
Ванчето изначално не ми е противна, за разлика от една Гера Димитрова, да речем. Ама много започна да забива,много. Като се започне от целината, мине се през шиина, и се стигне до чашите. Поне целина или рукола да беше нарисувала на тях.
Любимка ми е Деската от деситолкс. Не ме дразни също Микито, от най бързо говорещия бюти канал😊. Само чуждиците са ѝ в повече, ама компенсира с естествено поведение и различен стил на грим. От плеядата известни бюти-мюти-лайфстайл, единствено Антоанет Попова гледам, без да изпитвам нужда да се гръмна 5 пъти по време на видеото.

# 107
Абе жена, яж си всичко балансирано и не се излагай, стига псевдо диетични експерименти, лош пример е това за "дриймърите"!
Нее, не си я разбрала - тя всичко прави за дриймърите, за да им даде после информация кво-що.
Тя и работа напусна заради дриймърите - така каза....мда

# 108
Здравейте, надявам се да приемате нови членове! Темичката ми се струва доста интересна , прочетох я и доста се посмях.😁😂

Българските влогъри не ми допадат повечето.
В момента съм на вълна семейни влогове и тн. и гледам предимно чуджестранни такива( Sacconejolys, Aaryn Williams, Jamie and Nikki, Rachelle and Justin, Aspyn & Parker, ACE family, но те нещо се развалиха, Tara Handerson, The Chatwins).

Лани , с теб се познаваме от друга темичка! Тази си я направила страхотна😍😉

Алексче, you are most welcome 😙❤️

И аз гледам the chatwins и на Darik брат му и жена му - Dylan & Delia. Тя много ми прилича на Кара Grinning готини са, от една страна шапка им свалям заради тризнаците и Gemma, от друга страна се чудя как се издържат като той работи само и то не всеки ден. Бяха я разкостили Кара в един чуждестранен форум как децата били ин витро и тя лъжела и тя беше им писала сама да им обясни как са станали точно. Grinning

Мисля че Коко им дават оферта, примерно постваш 10 пъти за нас и получаваш 5 процедури да кажем. После трябва да си плащат. Ама Иванка не е чак толкова богата за колкото се опитва да се покаже и Затова е сменила салона.
Гел лака там е между 40 и 50 лв без декорации. Двойно повече от на други места. Разбирам защо не ходи там, просто може да си каже, че ще рекламира Кокотата за известно време, а не да ги хвали 1 месец и накрая да иде при друг. Тъпо е за зрителите... Дриймърите й.

# 109
  • София
Ивана не само, че дава лош пример, но може и да е опасна за децата. После подрастващите дриймъри ще правят клипове за хранителни разстройства и т. н. Така драстично да изключваш основни храни от менюто си, без дори да си се консултирал с лекар не е много разумно. Ама на нея последно време някой рязко й дръпна шалтера, така че всичко е обяснимо.

# 110
Благодаря и аз за новата тема! Flowers Hibiscus
Елизабет от София - Ден и нощ не успях да я издържа, за да изгледам видеото до края. Има нещо, което ме дразни. Не мога да определя, дали е в начина на говорене, поведението ѝ пред камерата или нещо друго, но определено не мисля, че ще повторя. Най-важното го разбрах, че приятелят ѝ прави деца от първият път Rolling Eyes

# 111
Ивана не знам как ѝ върви бизнесът, но забелязвам хич не го промотира. Откакто направи видеото за чашите не ги е споменавала във видеа, не приканва хората да си купят, в инстаграм няма линк към магазина и пр. Това ще да някоя много иновативна маркетинг стратегия.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 15:01 от Не се сърди, човече

# 112
Ама какво пречело да й се вижда гъза от тия къси гащи с дължина на боксерки или да станеш певица на 30. Алоу, не всеки иска да гледа гъз на майка на 2 деца, мъжът ти надали иска да си го вееш, ама кой го пита, нали.

Не сме в 50-те години. Каквото и да мислим за нея, тя е отдавна пълнолетна и едва ли има нужда някой мъж да определя какво ще носи.

Критикувала съм я в първите теми, но не мога да разбера такива коментари. Да, не е тийнеджърка, но не е и на предсмъртния си одър. Не разбирам и подигравките към желанието й да се занимава с нещо ново. От опит глава не боли.

# 113
  • София
Не е до века, в който живеем, а до самоуважението на жената. Нормалните жени не носят такива дънки на 30. И то такива с много по- добри фигури от нейната разкривена.
Въпрос на финес.
Не еи до фигурата, а до образа. Виждала съм жени на 50, които са с толкова запазено тяло, че спокойно могат да облекат къса тясна рокля с тънки презрамки. Но после поглеждаш към лицето и става гротескно, защото за всичко си ина възраст и всяка себеуважаваща се жена намира красотата си в подходящите неща, а не в изкуствено догонване на тийновете.

# 114
Видях сторитата на Валери от фен срещата във Варна.Еми,разбирам защо се правят на палячовци с Ивана,то нямаше момиче над 18.
Петканова е направила гиваЛей с козметика на J&J(игра),нищо,че се шокира от сигналите на хората,контракта трябва да се спази.

# 115
 Тя просто рекламира дънковото костюмче, за игра в Инстаграм. Изигра го хем модел, хем лайфкоуч накуп.

# 116
Изобщо не смятам, че става въпрос за липса на самоуважение. Виждала съм достатъчно жени, които се обличат благоприлично, но в същото време не показват самоуважение към себе си в много ситуации.

# 117
Пепето коментирала последния колаж на Гръмпи със смеещ се емотикон. А сега! Flushed
Поза или наистина ѝ е забавно?

# 118
  • Някъде там
Доста теми пропуснах,но да се запиша.
Тъкмо щях да пиша,Пепе сериозно ли се " радва" на Гръмпи и Dona Paulsen ме е изпреварила?!

Да помрънкам, че много ме дразни на Зорница "преследват ме сърца".Сигурно много хора намират сърчица тук и там,но нея виждаш ли я преследвали...😊 Добре че не я преследва нещо друго,ами точно сърца.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 15:54 от daviz

# 119
Заради начина й на говорене е натоварваща Елизабет..Прекалено припрян,не може да си вземе въздух.Отделно гласът й, е много дрезгав..Явно е била  пушачка..
И на мен ми стана странно,снощното излизане на Валери с дечковците...Гери Петкова, Никол Андонова,имаше и други..Какви теми има на разговор Валери с момичета 10 години по малки от нея....

Общи условия

Активация на акаунт