Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 650
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 120
Пепето коментирала последния колаж на Гръмпи със смеещ се емотикон. А сега! Flushed
Поза или наистина ѝ е забавно?

Поза. Няма как да и е весело. Ще го раздава,че се забавлява.

# 121
Ей, не мога да ви смогна, спрете малко да съскате 😆
новото видео на Пепе е изключително малоумно, имах чувството, че през цялото време слушах едно и също изчеречение, казано с различен словоред и тук там някой синоним за цвят.
Даже и Валерито вярвам, че няма да й се върже и вдъхнови от празните бръщолевения.

Ама какво пречело да й се вижда гъза от тия къси гащи с дължина на боксерки или да станеш певица на 30. Алоу, не всеки иска да гледа гъз на майка на 2 деца, мъжът ти надали иска да си го вееш, ама кой го пита, нали.

Не сме в 50-те години. Каквото и да мислим за нея, тя е отдавна пълнолетна и едва ли има нужда някой мъж да определя какво ще носи.

Критикувала съм я в първите теми, но не мога да разбера такива коментари. Да, не е тийнеджърка, но не е и на предсмъртния си одър. Не разбирам и подигравките към желанието й да се занимава с нещо ново. От опит глава не боли.

Разбира се, едва ли мъжът й ще определя какво да носи.
Но и едва ли има мъж, който би се радвал задника на жена му да е на показ.
Говорим на нормалните мъже, които обичат и уважават жените до себе си. Защото има и такива, за които жената е аксесоар и се надпреварват коя е по-тунингована.

# 122
  • Някъде там
Заради начина й на говорене е натоварваща Елизабет..Прекалено припрян,не може да си вземе въздух.Отделно гласът й, е много дрезгав..Явно е била  пушачка..
И на мен ми стана странно,снощното излизане на Валери с дечковците...Гери Петкова, Никол Андонова,имаше и други..Какви теми има на разговор Валери с момичета 10 години по малки от нея....
Коя е Елизабет?

Точно Валерито има какво да си говори с тях, разсъждава като  момиче на 14-15 навлизащо в пубертета в повечето случаи.
Интересите и заниманията и са като на тинейджърка,няма как да не си допадне с по-малки момичета.Бих се учудила ако я видя да контактува с жени като Адри,Деси,Зорница или такива на нейната възраст.

# 123
Заради начина й на говорене е натоварваща Елизабет..Прекалено припрян,не може да си вземе въздух.Отделно гласът й, е много дрезгав..Явно е била  пушачка..
И на мен ми стана странно,снощното излизане на Валери с дечковците...Гери Петкова, Никол Андонова,имаше и други..Какви теми има на разговор Валери с момичета 10 години по малки от нея....
Коя е Елизабет?

Точно Валерито има какво да си говори с тях, разсъждава като  момиче на 14-15 навлизащо в пубертета в повечето случаи.
Интересите и заниманията и са като на тинейджърка,няма как да не си допадне с по-малки момичета.Бих се учудила ако я видя да контактува с жени като Адри,Деси,Зорница или такива на нейната възраст.

Много си права за Валериту..хаххаха

Ето я Елизабет,  https://www.youtube.com/watch?v=NiOf28ckzyA 
Вчера я коментирахме,новоизлюпена инфлуенсърка..

# 124
разбира се, едва ли мъжът й ще определя какво да носи.
Но и едва ли има мъж, който би се радвал задника на жена му да е на показ.
Говорим на нормалните мъже, които обичат и уважават жените до себе си. Защото има и такива, за които жената е аксесоар и се надпреварват коя е по-тунингована.

Именно. Не мисля, че по датски стандарт жените се обличат така.
И като цяло жена с 2 деца на 30 години с такива гащи в града не е много класно. По-добре с на Елица грозния шлифер отколкото с тия панталони. Пък иначе то живеем в едно време дето и гол може да ходиш по улиците, и да си тръбиш че си хомо веган, защитник на животните, че никой да не ти прави забележка, ама аз лично още се придържам към поне уважение към себе си и културно отношение към хората около мен.

# 125
Именно. Не мисля, че по датски стандарт жените се обличат така.
И като цяло жена с 2 деца на 30 години с такива гащи в града не е много класно. По-добре с на Елица грозния шлифер отколкото с тия панталони. Пък иначе то живеем в едно време дето и гол може да ходиш по улиците, и да си тръбиш че си хомо веган, защитник на животните, че никой да не ти прави забележка, ама аз лично още се придържам към поне уважение към себе си и културно отношение към хората около мен.
Къде ти таквиз старомодности?! В момента е модерно да си свободен, окрилен и да се самопоставяш в центъра на всичко.

# 126
  • София
Изобщо не смятам, че става въпрос за липса на самоуважение. Виждала съм достатъчно жени, които се обличат благоприлично, но в същото време не показват самоуважение към себе си в много ситуации.
Бтркаш с логическите и причинно- следствени връзки.
Това, че А води към Б, не значи, че С води към Б
В конкрентия случай. Това, че някой, обличащ се неподходящо за възрастта си, означава, че няма самоуважение, не значи, че някой, обличащ се окей, има.
Не нога да повярвам, че ми се налага да обяснявам такава връзка.

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 16:34 от The Catcher in the Rye

# 127
Да се облича както иска Пепе, но да не се заблуждава, че това е стилно, дамско, че има визия на "модерно градско момиче". Колкото и авокадо тоста да изяде с късите гащета, не става.

Пробвах две минути от Елизабет и не издържах - интонацията й наистина е дразнеща. Особено това как повишава тона в края на всяко изречение. А Павелчо, който прави деца от първия път, едва ли има мироглед, простиращ се над риалитита по ТВ и пиене в кварталното кръчме зад блока.

ПС. Авокадо тостът се оказа доста вкусно нещо.

# 128
Току що видях пост в ИГ на nicole_dbbb, която е публикувала фен срещата на която явно и Валерие е била...
еми ето кои са им фенове.

# 129
Бяхте писали, че фенките ѝ били на 18.  Та тези деца нямат и 10. То е разбираемо, де с това съдържание... 😆😆😆

# 130
Бяхте писали, че фенките ѝ били на 18.  Та тези деца нямат и 10. То е разбираемо, де с това съдържание... 😆😆😆
Да, като гледам тия дечурлига са от 7-10годишни.

# 131
И аз не издържах дълго елизабетиния клип... Някъде на спора дали на леглото или на фотьойла са били инстинктът ми за самосъхранение надделя. Единственото забавно в клипа беше онзи младеж, който явно счита сперматозоидите си за армията на Александър Македонски.

# 132
Току що видях пост в ИГ на nicole_dbbb, която е публикувала фен срещата на която явно и Валерие е била...
еми ето кои са им фенове.

От вторият пост,виждам че са пеели с нейният възлюбен.."Мъжа ми не обичам да прекъсвам,когато той ми вика ща скъсам" хаххаха много подходящо за 10 годишната им публика...Олигофрени..А как се е облякла..Това момиче има нулев вкус....
Вчера видях от инстаграм,че и Гериту Петкова се е подвизавала като певица...Доста отегчено и фалшиво изпя песента си ...хахахха

# 133
Някой да запише този клип и да го покаже на Валката, когато пак заобяснява, че аудиторията ѝ е 18+
Абе не че и децата не трябва да имат кумири (друг въпрос е дали трябва да са тези), обаче на тези Валерита, Герита и тн влогъри как изобщо им е интересно да правят съдържание за 7-8 годишни? Все си мисля, че това с влогърството трябва да ти е интересно на първо място на самия теб и след това на последователите ти.
И мисля, че има разлика от една детска учителка например, която обича да работи с деца, която иска да научи на нещо тези деца.

# 134
И аз не издържах дълго елизабетиния клип... Някъде на спора дали на леглото или на фотьойла са били инстинктът ми за самосъхранение надделя. Единственото забавно в клипа беше онзи младеж, който явно счита сперматозоидите си за армията на Александър Македонски.

Егати простотията!
И се надявала някога този клип да го гледа и детето им.... страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт