Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 677
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 135
Кой им дава на тия деца  достъп до you tube...за да знаят  тия влогъри.. Flushed

# 136
Сложете го в иг профила ни, просто не умея да работя с тоя иг.

# 137

И аз. Satisfied

@Пепе, ако направиш tutorial за Инстаграм, ще ти бъда фен за ден....Добре, де, за час. Stuck Out Tongue Closed Eyes Animal Speak No Evil

# 138

И аз. Satisfied

@Пепе, ако направиш tutorial за Инстаграм, ще ти бъда фен за ден....Добре, де, за час. Stuck Out Tongue Closed Eyes Animal Speak No Evil
Какъв tutorial, как се вее г*з в ютубе ли?

# 139
Нееe, да ни учи как да ползваме Инстаграм. Stuck Out Tongue

# 140
  • Някъде там
Кой им дава на тия деца  достъп до you tube...за да знаят  тия влогъри.. Flushed
Не само достъп им дават родителите,ами специално ги пускат от техните акаунтите да гледат,пишат и четат.Деца в първи клас имат фейсбук и майките им качват снимки с тях и ги отбелязват.
Не са виновни инфлуенсърите,те си търсят изгода.

# 141
Валери обаче поне не се стеснява да показва снимки от фен срещата си за разлика от Пепе и нейната кампания или каквото беше там. Май ще се окаже накрая, че Валери е най-сносна от всичките (и Ели също), въпреки че мислех, това ще е Ивана 😁

# 142
Момичета, сега погледнах инстаграма. Моето предложение е да не се качват снимки с цел подигравка, че иначе се губи идеята на акаунта. В случая имам предвид тази на Гери Петкова. Ние тук си ги обсъждаме, но то минава и заминава, ако се хващаме за всяка cringe снимка, всичко трябва да качваме.
Хареса ми обаче постът за Гергана Димитрова, много на място. Хрумна и на мен нещо и ще видя дали мога да го свърша набързо и да го пратя.

# 143
https://www.timesnownews.com/the-buzz/article/instagram-influenc … dia-reacts/429410

Очаквам скоро подобен пост от някоя наша инфлуенсърка, продаваща тениски, чаши, чинии...

# 144
  • На правилното място в правилния момент
Как така аудиторията им са само 10-годишни, а ние къде сме? Е, вярно е, че ние гледаме по други причини и играем опозиция, но пак вдигаме възрастовата граница.

# 145
Не сме прави мацки, на фен срещата е имало и възрастни.

# 146
Е това са тия, с които са се срещали феновете Joy
Единствените пълнолетни Joy

# 147
Тези събития са си създадени единствено за деца, те са в такива часове, на такива места и т.н. Ако някой иска фен-среща с възрастни, да я направи в бар. Grinning

# 148
Ай сегаааа злобни коментарииии. Grinning

# 149
Тая Елизабет и гадже са толкова тъпи парчета, не знам защо си мислят, че на някой му дреме за тяхното дете и в какви пози, на кой мебел са го направили.

Общи условия

Активация на акаунт