Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 688
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 150
Всъщност целта май е била да вдигнат посещаемостта на мола, че там не ходят много-много Joy

# 151
Аз ще направя една фен среща в билковата, че и без това не знам кои са модерните кръчми.

# 152
Всъщност този мол във Варна замира и идеята и според мен е малко да го напълнят, понеже всички събития са в Гранд мол
Тва НиколЧИ няма право да се облича толкова ужасно, бие Ивана дори

# 153
Аз ще направя една фен среща в билковата, че и без това не знам кои са модерните кръчми.

Ма там няма авокадо тост!!!!! Joy

# 154
Това, че някой, обличащ се неподходящо за възрастта си, означава, че няма самоуважение, не значи, че някой, обличащ се окей, има.

Ами не, не значи.

# 155
Тая Елизабет и гадже са толкова тъпи парчета, не знам защо си мислят, че на някой му дреме за тяхното дете и в какви пози, на кой мебел са го направили.

Просто са поредните,които искат да си изгледат детето с ПР пратки ...Нека си го кажем :Д

# 156
  • в рока
Между другото, как завърши епичната драма Тати-Джеймс? Тати гледам е изтрила и двете видеа, а Джеймито не е качвало от 2 седмици, но гледам пак навъртяло 15 млн абонати

# 157
Госпожа "къдрави гени" в новото си видео ни показва една камара продукти за направата на тези къдрици. 😀
Толкова изкуствени изглеждат къдриците ѝ, аз с моята права коса постигам същия ефект само с лента за коса. С ген за права като праз коса. 😀

# 158
Тати много се изложи с цялата тази история, особено като не каза нищо след видеото на ДЧ, а само си изтри видеата. Никога не ми е била кой знае колко симпатична и не разбирах този култ към нея, но сега официално не съм й фенка вече. Джефри не го гледам вече, просто вече контента му не ми харесва грам. Гледам Лора Ли и Джаклин. Simple Smile странното е, че Лора я научих след скандала с нея, но пък ми стана доста симпатична и точно от тогава я гледам Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 юни 2019, 22:20 от Fun^house

# 159
  • софия
Милена не се научи, че се казва екскурзия, а не ескурзия..
Видеото на Пепе клишета и ръкомахане, беден речник..

# 160

Пепчето е типичен пример на "Изяла мишчица книжчица". Толкова много пък да си личи, че не чете изобщо...

# 161
  • Някъде там
Госпожа "къдрави гени" в новото си видео ни показва една камара продукти за направата на тези къдрици. 😀
Толкова изкуствени изглеждат къдриците ѝ, аз с моята права коса постигам същия ефект само с лента за коса. С ген за права като праз коса. 😀

Само ще кажа :тази жена е такъв консуматор...
😱
Защо се е изложила Тати,някой ще разкаже ли накратко моля,не ми се гледа онова лигаво същество?Струваше ми се че е искрена във видеата които пусна за него.

.

# 162
  • в рока
И за мен Тати пресоли манджата.
ВеждИте и къдрИте на Аглюто не желая да коментирам даже. Защо не може да се погледне това момиче отстрани. Веждите ѝ са тотално не неин цвят и много си личи, че не са естествени. Косицата ѝ, и тя като моята изнемощяла, ама мойта поне не стои мазна. Щото немам къдри, разбираш ли.. Каква е тая мания за къдрици, и наистина ли си вярва, че има такива

# 163
  • София
Аз изобщо не смятам че Тати пресоли, просто се намесиха от YouTube и си защититха ДЧ. Седмица преди скандал ДЧ беше изпратен на МетГала от YouTube, тааа...

Сега гледах Джефри и Шейн 😂, сълзи ми текоха от смях хахаха, пак се забъркаха с Кайли Дженър 😂😳.

# 164
Милена не се научи, че се казва екскурзия, а не ескурзия..

Харесвам я, обаче наистина едни такива дразнещи неща, които и на мен ми бодат ушите. Като "лекО-полекО", например...

Общи условия

Активация на акаунт