Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 167 966
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Русе
И аз се замислих това, ако не е по-работа не напускат София, явно съветът на Вал да се спестява от закуски не работи при Пепе. Друго: защо Филип като си ходи не взема София със себе си? Тя е голяма и вече може да пътува дори и само с баща си? Ама явно е по-лесно да я оставят на ДГ и бабите.

# 2 221
 Цитат от системата за безработица в Дания.
Each member has a two-year unemployment benefit period with the option of flexible extension by up to one year. The extension of the unemployment benefit period is 1:2. One month’s work gives two extra months of unemployment benefit.
https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=1107&langId=en&intPageId=4496

# 2 222
  • Пеликания
Какво вдъхновение бе хора?
Как може да Ви вдъхнови жена, която няма знания извън това да рекламира продукти и да ходи по събития. Не знам кое й е успялото, че чак са я поканили да говори Thinking
Явно успеха се крие в това да оставяш децата на бабите и да ходиш да говориш за успеха как да продаваш децата си за да й подарят нещо безплатно. Ако нямаше кой да й гледа децата, какво щеше да прави?

# 2 223
Теди, мерси! Сега стана ясно защо Филип е в Дания за един месец Simple Smile))

# 2 224
Аз така и не разбрах Филип какво работи и дали работи

Иначе от сторитата на Пепе пак се виждат много деца - искрени фенчета.

# 2 225
Говорейки за Пепе, да ви споделя - все пак ме инфлуенсна и днес си купих Скир 🤣 Не знам защо така ми се дояде като я чух оня път, но чак днес ходих в Лидл (е, простено ми е, че съм де поддала, 9ти месец съм...)

# 2 226
Нима е имало останал скир след нейната реклама?! А вкъщи го ядем много преди тя да "светне" народа.
Леко раждане, Golfo_di_Orosei, да си бетонираш спомени!

# 2 227
Аз съм говорила с 18-19-годишни момичета на тема Антоанет Пепе и те бяха искрено учудени, че не я харесвам. Не го казаха, но си личеше, че явно мислят, че изпитвам лека завист към нея. Какво може да не и харесва човек на Ети в крайна сметка? Образована, симпатична, има хубаво тяло, съпруг датчанин (явно това му дава добавена стойност), две сладки малки деца (напълно нормални дечица, които са ми нито повече, нито по-малко симпатични от всички други деца на тяхната възраст), пробивна, с бързо развита кариера, не стои от осем до пет-шест в офис, трябва да позира и да си прави хубави снимки, закусва, обядва и вечеря на заведение, носи хубави дрехи и може да си позволи марки, които за повечето семейства в България са мираж заради липса на финанси, изкарва много пари.
Във форума се пише, че Пепе няма истинска кариера, но за поколението, което расте в момента да си влогър е такава. Седят вкъщи, гледат една жена с десетина година по-голяма от тях и сигурно се чудят защо родителите им ги пращат да учат нещо скучно като има такива интересни професии и такива успешни хора.  
Направо е тъжно. Не мога да кажа Филип дали взема социални помощи в Дания, как живеят и дали им харесва собствения им модел семейство. Едно се видя - като почнаха да шават двете деца и изведнъж спряха да не изменна част от служебните ангажименти на Пепе и ляйфстайла и на модерна майка, която си води децата навсякъде и те въобще не пречат.

# 2 228
Нима е имало останал скир след нейната реклама?! А вкъщи го ядем много преди тя да "светне" народа.
Леко раждане, Golfo_di_Orosei, да си бетонираш спомени!

Хехе супер Simple Smile Ние сме били от “непросветените” Simple Smile Има, има - поне тук, “на Варна” 😁

Благодаря ти много 🤗😊

# 2 229
Tова, че съпруга отсъства от вкъщи и пътува по работа съвсем не е оправдание майката да си остави децата за да се отдаде на купони.
Колко много майки биват изоставяни с малки бебета на ръце?!? В много семейства се налага мъжа да пътува, айде не я изкарвайте светица. Фичо и до полата й да седеше, нея просто си й е дошъл момента да хойка.

# 2 230
  • На правилното място в правилния момент
Мариета беше качила нови два клипа. Единият за Холандия и другият влог, и двата ги гледах. Ненатрапчиви, интересни, показа и културния живот и събития в Холандия, но не тези, които са само хапка и пивка, а такива със замисъл и конкретен повод. Уважавам момичето, учи, развива се, не се занимава само с Ютуб.

Попаднах на това видео на Десислава. Доста обидена и ядосана звучи. Беше разочарована и огорчена, че има само хиляда последователи. Не мога да разбера това завист, упрек, злоба или нещо друго е към "консуматорите"? Така ли печелиш аудитория?

# 2 231
Аз съм безкрайно разочарована от Пепе. Въпреки негативното ми напоследък мнение за нея, все пак ми харесваше това, че е постоянно с бебето си. Моето лично мнение е, че едно бебе се нуждае постоянно от майка си и ако не е някаква спешност, не би следвало да бъде оставяно за повече от няколко часа без нея. Аз самата го виждам по своето бебе. Говоря за възраст до 1г.
Аз пък намирам за напълно нормално след като 9 месеца си бил нон стоп с бебето, да си починеш за няколко дни.
А оставянето не само не пречи, но и детето по-лесно се социализира. Залепването по принцип не се отразява добре нито на майката, нито на бебето.

# 2 232
И аз не виждам голям проблем да не е до бебето за два дни. Все пак не е зарязала едномесечно на бабите, а и на 10 месеца ги дават и на ясла.
А и защо бащата да пътува по работа, а майката не?

# 2 233
В яслата на моя позната има бебе на 7 месеца. Сиена е дори по-голяма.
Аз също не виждам проблем в ситуацията на Пепе, но не съм майка, не мога да съм обективна напълно. Но ми се струва ОК всяка жена, а и двойка, да прекарва/т ден-два без деца.

За недостатъците на Пепе и какво не й харесвам, съм говорила много. Но не мога да я обвиня, че не е с децата си 24/7. А и от нейно гледище това е работен ангажимент все пак.

# 2 234
Аз също не мисля, че е чак такъв проблем, че е оставила децата. НО. Нека не забравяме, че тя тръбеше, че е много лесно да си мъкнеш децата навсякъде по работни ангажименти. Май не е , все пак. Също е много лесно да родиш и да си развиваш кариерата. Всички го могат (ако имат баби на разположение 24/7.
Е такива неща ме дразнят мен, не това, че е оставила децата за 2 дни. То не е само и двата дни, де. Тя като цяло си ги оставя всеки ден, но щом може, нека. Само да не се прави на много заета и всеотдайна, перфектна на всички фронтове майка.
Наистина си личи, че изведнъж реши да го удря на живот, обаче. Може да е някаква криза на 30-те.

Общи условия

Активация на акаунт