Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 167 976
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 205
Как така Пепе е във Варна,а Филип в Дания  , ами децата ?! Всеки по живота,а децата при роднини ...интересно
Е, предполагам на всеки се случва да остави децата на бабите за няколко дни.

# 2 206
Как така Пепе е във Варна,а Филип в Дания  , ами децата ?! Всеки по живота,а децата при роднини ...интересно
Сигурно е така .

# 2 207

Бюти гуро - директно от 90-те с машина на времето!

# 2 208
Аз ви казах преди няколко теми - тая й се живее и й досади да бъде майка. Сега децата ще ги отгледат бабите, а Пепе само ще ги ползва за снимки.

Теди, забеляза ли Мара Лондонска как се беше накичила - пръстен Картие, обица Диор и гривна Шанел. Сигурно родата в Казанлък много се е впечатлила!

# 2 209
Като видя такива чехли полудявам ни е обувка, ни е джапанка. Едно такова нищо ама с ток?! Свръх кич е тая Деса. Да и имам минимализма.

# 2 210

Бюти гуро - директно от 90-те с машина на времето!

Убедена съм, че тая "рокля" на Уолфорд е от типа slip, което е предназначено да се носи ПОД други рокли, ако са прозиращи, или за да не ти се очертава бельото под дрехите, само Деса смята, че е нормално да се ходи само по това нещо.
И защо така mink lashes, не е ли веган???

# 2 211
  • София

Не се случва на всеки определено!

А тези, на които им се случва не тръбят наляво и на дясно, че мама няма време за себе си, а само за дечица.

# 2 212
Нормални рокли са май, обаче ЦЕНАТА... Astonished

# 2 213
Деската може и да се е влюбила пак. Вчера беше пуснала стори за някакви оргазми, в последните видеа пак се показва полу-гола, има нещо Smiley

# 2 214
Нормални рокли са май, обаче ЦЕНАТА... Astonished

Че и грозно...

# 2 215
Аз ви казах преди няколко теми - тая й се живее и й досади да бъде майка. Сега децата ще ги отгледат бабите, а Пепе само ще ги ползва за снимки.

Теди, забеляза ли Мара Лондонска как се беше накичила - пръстен Картие, обица Диор и гривна Шанел. Сигурно родата в Казанлък много се е впечатлила!
Много ясно, трябва да е като панагирска кукла Laughing А и в Казанлък никой не е виждал диор и шанел...

# 2 216
  • Пеликания
Ели пак ще пътува до София. Този път Girls trip.
Хахах явно е казала на Майкъл, ти ходи по мъжки в Италия сега е мой ред Grinning

# 2 217
Тези рокли на Деситу са ми много анти..
Имам наблюдения за вилаета -Казанлък-Стара Загора,надявам се да не обидя някоя съфорумка,но нямам добри впечатления.Ограничен мироглед,наблягане на материалното,с цел показност,важно е какво ще кажат хората.С две думи-Голи ама големи.(естествено винаги има изключения и знам,че нр е хубаво да се слага под общ знаменател,но на това ми лъхаше)
Все пак изказвам само мое мнение и впечатления,и не,не съм от София,Ню Йорк или Дубай. Та, донякъде не съм учудена от Мара Лондонска.

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 11:38 от BaklavaTa

# 2 218
  • Русе
Десито ми липсва: ето какво ново е споделила в инстаграма си: https://www.instagram.com/p/ByUV9hTjFjg/

# 2 219
Аз съм безкрайно разочарована от Пепе. Въпреки негативното ми напоследък мнение за нея, все пак ми харесваше това, че е постоянно с бебето си. Моето лично мнение е, че едно бебе се нуждае постоянно от майка си и ако не е някаква спешност, не би следвало да бъде оставяно за повече от няколко часа без нея. Аз самата го виждам по своето бебе. Говоря за възраст до 1г.

Явно наистина й е писнало от майчинството и според мен й е писнало и от забежките на Филип. Естествено не съм запозната с причините, поради които Филип го няма за цял месец, но все можеше да долети за някой уикенд да си види децата или да помогне на жената. Прави ми впечатление и че Пепе не ходи натам. Всъщност, като цяло ми право впечатление, че тия хора никъде не ходят извън София.

Много харесвах видеата на Пепе от ерата на София като бебе и бременна със Сиена, но откакто роди, нещо й стана. Ако има нещо, според мен ще спечели много фенове и последователи, ако е откровена. Защото настоящите и бъдещите майки, гледайки нейния начин на живот и тези уж перфектни деца и баща, съвсем аргументирано могат да се депресират.

Общи условия

Активация на акаунт