По едно време имаше снимки и с д-р Енчев.
Капсулният ѝ гардероб ме втрещи, зачудих се ако действително това са ѝ всичките дрехи, как ходи облечена през есента и зимата? Аз лично не видях никакви топли (и лежерни, домашни) дрехи, само пошли тоалети за дискотека. Прегледах и няколко рецепти, никоя не ми изглежда апетитно, а има толкова интересни и вкусни веган ястия. Косата на Деси и е последният проблем честно казано, изобщо няма вид на здрава и млада жена, изглежда ми много вяла и уморена.
И аз се зачудих какво ли облича зимата - дискотечно-оскъдното (да не казвам и друга дума) “облекло” с онова леко якенце от закачалката ѝ при минусови температури :/ и да, с това “потниче”, пардон, “топ” 🤣 май си стои нак-редовно вкъщи... Но сиг. така ѝ е удобно
А с тея книги... наистина ли има кой да даде 60 или даже 75 лв. за книга 77 страници, написана от нея - и при това подвързана със спирала от копирния център? Или “е-книга” (тя май и това не знае какво е)!?? Ако ще и най-великите мъдрости на суровоядството да са събрани в тея страници, самата презентация е абсурдна и прилича на проект от 6-7 клас. Съгласна съм и че самата Деси няма много здравословен вид и не надъхва много към “антиейджинг”. А да се върна към книгата - много жалко, когато нямаш реална преценка за себе си и качеството на “продукта” си!
) многото малки детайли правят картинката грозна.

Препоръчани теми