Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 668
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 445
Да, пластичен хирург иска да става.
По едно време имаше снимки и с д-р Енчев.

# 2 446
Да, пластичен хирург иска да става.
По едно време имаше снимки и с д-р Енчев.
Еми, нали д-р Енчев е правил на Теа гърдите Satisfied

# 2 447
Реално колко жени в България живеят със стандарта на Пепе..Може би са 10 процента..

Идея нямам какъв им е стандартът, честно казано. От една страна изглежда висок заради всички пр пратки, филтри, брънчове и инстаграмабъл апартамента им, от друга - хората с висок стандарт ходят на почивки, а те не са отишли никъде заедно като семейство, което да не е било по работа и вероятно платено от някой друг.

# 2 448
От темата научих за Деси Пеева и изгледах няколко клипа от любопитство, които породиха в мен много въпроси Flushed Капсулният ѝ гардероб ме втрещи, зачудих се ако действително това са ѝ всичките дрехи, как ходи облечена през есента и зимата? Аз лично не видях никакви топли (и лежерни, домашни) дрехи, само пошли тоалети за дискотека. Прегледах и няколко рецепти, никоя не ми изглежда апетитно, а има толкова интересни и вкусни веган ястия. Косата на Деси и е последният проблем честно казано, изобщо няма вид на здрава и млада жена, изглежда ми много вяла и уморена.

И аз изгледах няколко нейни клипа,
след като научих за нея от темата... и съм абсолютно изненадана колко си вярва тази жена...За гардероба ѝ - да се смееш ли, да плачеш ли Sad И аз се зачудих какво ли облича зимата - дискотечно-оскъдното (да не казвам и друга дума) “облекло” с онова леко якенце от закачалката ѝ при минусови температури :/ и да, с това “потниче”, пардон, “топ” 🤣 май си стои нак-редовно вкъщи... Но сиг. така ѝ е удобно Simple Smile А с тея книги... наистина ли има кой да даде 60 или даже 75 лв. за книга 77 страници, написана от нея - и при това подвързана със спирала от копирния център? Или “е-книга” (тя май и това не знае какво е)!?? Ако ще и най-великите мъдрости на суровоядството да са събрани в тея страници, самата презентация е абсурдна и прилича на проект от 6-7 клас. Съгласна съм и че самата Деси няма много здравословен вид и не надъхва много към “антиейджинг”. А да се върна към книгата - много жалко, когато нямаш реална преценка за себе си и качеството на “продукта” си!

# 2 449
Реално колко жени в България живеят със стандарта на Пепе..Може би са 10 процента..

Идея нямам какъв им е стандартът, честно казано. От една страна изглежда висок заради всички пр пратки, филтри, брънчове и инстаграмабъл апартамента им, от друга - хората с висок стандарт ходят на почивки, а те не са отишли никъде заедно като семейство, което да не е било по работа и вероятно платено от някой друг.
Намаше ли видеа с пътувания преди да си роди Сиена?

# 2 450
Деси зимата спи зимен сън като няма марули за ръфане. Буди се на пролет. 😁

# 2 451
Ще опитам да отговоря на всички предишни коментари едновременно.
Опитвам се да защитя този начин на набиране на средства (@tinkerbell88).
@tuali, опитах се да го вмъкна в първата забележка. Нямам представа какъв е конкретния случай с тези хора (просто не ги познавам и не съм ги чувал даже) и не твърдя дали са прави или не. Подкрепям те напълно, че очаквам потребителят да реши дали нещо е полезно или не.

Краудфъндинг-а е бил полезен инструмент в много случаи, включително и в тази с капачките в България. Не, не слагам спасяването на човешки живот на едно ниво с “гъзурченето” (хубава дума 😀), просто сравнявам начините заедно да постигнем нещо по-голямо от възможностите ни.
@Superficial, разбирам какво имаш предвид.

Еее, ми прочети им по-подробно историята и тогава ще ти стане ясно що ги плюят масово. Не е само защото набират средства с краудфъндинг за проект (като архитект Joy) многото малки детайли правят картинката грозна.

Тея и Наум напоследък на фона на всички останали са ми приятни и нормални за гледане. Почти бях сигурна, че някой им монтира видеата, пък то било Наум, браво, за което. Май си пада по  Casey Neistat, музиката му е едно към едно неговия стил. Тея нещо май учи още. Наум не знам кога успява с ученето, медицината е тежка специалност уж... Но те май общо взето са домошари и си ги гледат фитнеса основно.

# 2 452
На мен Наум и Теа са ми свежи и симпатични. Харесва ми, че нещата при тях не са на всяка цена, естествени са ми.
Теа все още не е завършила магистратурата си, имаше стори в СтФ на СУ, споменавала е, че работи върху дипломна работа, а до преди няколко месеца работеше в банка.

А какво става със специализацията на Наум съм изпуснала...

За мен той е голям каприз, посоянно мрънка и заваля. Тя пък се лигави инфантилно. Клиповете, които правят са добре структурирани и кадрите са хубави, умеят го. Темите им куцат, буквално се чудят как да запълнят.
Аз не вярвам Теа да работи в банка един ден. Тя от сега се е намърдала при Гала.

# 2 453
На въпроса как д-р Шопов успява с медицината. Ами успява като те ходи на лекции и упражнения. Работя с доктори,което преподават и са се оплаквали,че не им е посещавал часовете. Няма да влизам в подробности. Но въпроса е какъв лекар ще стане тогава? И те става въпрос за по 1 отсъствие а система от отсъствия. Ето така успява.

# 2 454
Пепе и Филип пътуваха доста след като се прибраха от Дания. Сигурно половин година изкараха насам-натам, което го разбирам, като се е прибрала тя току-що от Дания, имат пари и им се почива. За мен беше учудваща почивката непосредствено преди раждането на Сиена, която беше с цел да се опознават двамата.
Цялата им история от онзи период куца и е като съшита с бели конци. Прибраха се в България, за да се устройват тук (във връзка с този времеви интервал и престоя в Дания имаше много подробен пост вече), ходиха няколко месеца тук-там, изведнъж Филип реши, че България не му стрига и се почна да пътува до Дания, за да си развива бизнеса, защото по думи на Пепе се налага понякога той да е там и да движи лично нещата. Какво се случваше с този негов бизнес докато двамата бяха тук, искаха да се установят сериозно тук и се "гъзурчиха" - историята мълчи. Пътуваше известно време, после бизнесът изчезна, Филип се завърна да става художник и да сбъдва блянове, които година по-рано щеше да сбъдва в съвсем друга посока в Дания. Кой го движи този бизнес през времето на почивки и защо Филип не си гледа децата докато жена му работи, а и той се шматка някъде, аз не мога да разбера.
Много са ми безпосочни, безразсъдни и инфантилни тези хора. Колкото повече ги гледам, толкова повече ми се набива на очи. Имат дяволски късмет, че той произхожда от стабилна държава, а тя от смейство с над средния стандарт. Още като се прибра Пепе и почнаха първите участия по телевизиите. Тогава нито имаше толкова последователи, нито правеше нещо по-различно. Побутнаха си я доста, в което няма лошо, ако не си виреше така носа, че е голяма майка-героиня-кариеристка. После дойде и видеото с раждането, което поляризира мненията... Тя и Ким К. стана известна с някакъв секс запис и кланът им има повече пари и слава, отколкото аз ще им за десет живота, но за мен нито е успяла с нещо стойностно, нито и завиждам. Да си монетизираш сексуалния живот и раждането за мен не е достойно или възхително.

За пейтрън, субсидии, дарения за инфленсъри - нямам против, тяхно право е да събират пари и ако някой иска да им дава. Аз не бих превела и стотинка, за да пътешества някой из Австралия, Африка или Каспичан, но няма нищо лошо другите да даряват, ако е описано, че парите ще отидат за пътешестване из Австралия, Африка или Каспичан. За мен са грозните историте на Кристин и Савина (тези ли бяха?), които хем събират пари, хем си позволяват разни доста луксозни неща.

# 2 455
На въпроса как д-р Шопов успява с медицината. Ами успява като те ходи на лекции и упражнения. Работя с доктори,което преподават и са се оплаквали,че не им е посещавал часовете. Няма да влизам в подробности. Но въпроса е какъв лекар ще стане тогава? И те става въпрос за по 1 отсъствие а система от отсъствия. Ето така успява.
Е, то няма как да снимаш по 12 часа на ден  и да ходиш на лекции...
Той учи в Софийския, не в Медицинска академия, нали?

# 2 456
Е, то няма как да снимаш по 12 часа на ден  и да ходиш на лекции...
Той учи в Софийския, не в Медицинска академия, нали?

Да в Софийския учи. Все пак избери една професия,като иска да е лекар нека се отдаде сериозно,защото утре такива ни "лекуват".

# 2 457
Слава богу, поне се е ориентирал към бръмчалките, които доброволно ще попаднат в негови ръце. 😂
Иначе ако беше редови хирург...

Имам въпрос относно рубриката на Адри и Бгмамма, която изскача сред темите - защо от всички популярни майки точно Пепе, която седмица след раждането се снима по прозрачни гащи, е избрана да коментира как останалите родилки приемат перфектните постпартум снимки?

# 2 458
Слава богу, поне се е ориентирал към бръмчалките, които доброволно ще попаднат в негови ръце. 😂
Иначе ако беше редови хирург...
JoyJoy
Той в едно интервю разказа, че в началото е искал да става кардиохирург, но е ходил на операции и видял, че това не е за него.

# 2 459
Той и за театъра се беше изказал нещо подобно, поне правилни заключения си вади момчето и не се надценява. 😉

Общи условия

Активация на акаунт