Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 545
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 670
Ще мине и тази фаза на инфлуенцването, НАДЯВАМ СЕ.

# 2 671
Не, че нещо, но преди мрънкахте, че постоянно показва децата и Филип, сега като намаля екранното им време, съзряхте конспирация. Това си е работа на семейството, показва ни се каквото Пепе прецени.
Не, че нещо, но просто прави впечатление. На мен ми е супер да не показва Филип, защото трудно го понасям, пък и не е като някой да е казал "Аууу защо не показва Филип, трябва да го показва повече!". Хората просто отбелязват промяната.
А това постоянно поставяне на потребителите под общ знаменател ще си остане едно от най-дразнещите неща. В темата не пише 1 човек, който си мени мнението. Нормално е различните хора да имат различно мнение и да харесват различни неща.
П.С. Не съм видяла да показва децата по-малко. Просто прекарва по-малко време с тях, но за това пък всяка обща минута е овековечена с Инста реклама.

# 2 672
В темата мисля, че е писано за Зорница, че преди е показвала и тя децата си. Аз не мога да я гледам, по-точно да я слушам- някак постоянно набляга на определени думи докато говори, много ми е неприятно. Grinning

# 2 673
Показвала е клип на голямото си дете, по точно на тика, който е получило заради витаминозния дефицит.

# 2 674
  • София
От Полина не го очаквах. Все си мислех, че ще е по-различна като майка, но уви.

И нея и Константина ги разбирам, че се радват на децата си, но според мен са развили зависимост да събират лайкове. Жалко за тях.

# 2 675
Валери си е сготвила и си брънчва вкъщи.. браво. 😅🤫

# 2 676

И нея и Константина ги разбирам, че се радват на децата си, но според мен са развили зависимост да събират лайкове. Жалко за тях.

Да нямате предвид последната й активност в Инстаграм, където брънч-Ва все едно не е раждала преди няколко дни? Wink Няма лошо, не е хубаво да се стои затворен у дома, но може би всеки съди по себе си. Аз с леко естествено раждане първата седмица не бих си и помисляла за това. Моето бебе също е лятно и извеждано след няколко дни, но по паркове на разходки. Съгласна съм напълно за лайковете.

# 2 677
И бебе Максим е на първия си брънч

# 2 678
Трябва от малък да свиква с брънча, мола, ляйфстайла... Не е лесно.
А и нали трябва да покажем, че всичко си е по старому...

# 2 679
И аз с две летни бебета не бих си помислила да ги карам по заведения дни след раждането. Само по паркове на чист въздух. Много ме беше страх от зарази и стоях далеч от заведения, хора и молове първите седмици.

# 2 680
  • София

Да нямате предвид последната й активност в Инстаграм, където брънч-Ва все едно не е раждала преди няколко дни? Wink Няма лошо, не е хубаво да се стои затворен у дома, но може би всеки съди по себе си. Аз с леко естествено раждане първата седмица не бих си и помисляла за това. Моето бебе също е лятно и извеждано след няколко дни, но по паркове на разходки. Съгласна съм напълно за лайковете.

Не знам дали най-подходящото място за новородено е точно заведение, но нейна си работа. Нали е млада и модерна майка 😊. По-притеснитвлна е тази зависимост. Но реално погледнато не работят и единствената оценка, която получават са точно лайковете.

# 2 681
От Полина очаквам даже много повече, тя си е комерс отвсякъде. Аз първите дни спях точно час, час и половина за денонощие, после постепенно започнах да спя по 3-4 часа, но да мисля за снимки и мрежи, нещо извън него, абсурд. Прави впечатление, че е единствената, която пише цените на нещата, които рекламира.  Другите някак не смеят, с друг на манталитет сме тук относно суми според мен.
Браво на Валери, дотам е изчерпана, че може да започне да прави нормални неща Simple Smile

# 2 682
Валери си е сготвила и си брънчва вкъщи.. браво. 😅🤫

Мале малееее тия нескопосани кифли все едно 10годишно ги е правило.

# 2 683
Това май трябва да са равиоли Thinking

# 2 684
Бабини понички, тиганички им казваше баба ми.

Общи условия

Активация на акаунт