Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 546
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 655
Ехе вие вече разведохте Пепе и чак за децата берете грижа Grinning
Според мен на човек му е дошло до гуша от непрестанно кълчотене на жена му пред камери където й да отидат се вадят телефони и се снима.Писнало му да го показват като игрива маймунка на човека.То си е достатъчен повод за развод (раздяла в техния случай).Аз ако съм ще й кажа да си се снима сама и да не ме занимава.
Тази Мара Лондонска има ли си мъж, че само тя не го е изтипосала да го снима.Или е някой цървул като Марин(който прави бебета от 1 път) и по-добре да не го знаем?

# 2 656
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
С потрес разбрах за съществуването на нещо,  наречено "Тик Ток", смях се със сълзи  на този клип

# 2 657
За развод нямам идея, но определено има разлика в отношенията на йепсонови, изглежда сякаш й липсва подкрепа от него. Покрай загубата може да е преосмислил неща, може и родителите му да имат пръст, Ко нейните не й говорят за рисковете, то онези в Дания определено може да виждат негативите за децата в дългосрочен план, и да не одобряват това постоянно показване. Изглеждат ми идеи по разумни от нахилените родителите на Пепелджийскa. Каквото и да е, не знам дали в момента не съжалява, че е направила набързо две деца на тия години, Филип ми изглежда на нестабилен първо психически и тогава финансово, та може с години да играят на иде ми, дойде ми. Като я видях в клипа от Англия, не се е нaживлa изобщо, та ще е интересно, вижда сега нагледно колко тъпи й бяха доводите за онази кампания, сякаш се обърнаха срещу нея, от това че е комдс си млада майка, че нищо не губиш, и че може да си водиш децата на теб, стига да искаш, всичко сама си го опроверга май май.

# 2 658
  • Ilkeston
Не знам дали следите mrs Hinch, но тя роди на 20-ти и си постна това:
А Пепе не знам дали се е наживяла, но по себе си съдя (родих на 22, но с 3 години брак зад гърба), но след като се появи детето то просто се превърна в център на живота ми и си прекарвам свободното време с него. Така че не мисля, че младите майки не са се наживяли. То е до човек и дали този човек е искал дете, защото това е естественото развитие на връзката или просто е бързал да “върже” някого.
Надявам се да нямат проблеми с Филип, въпреки че ми е изключително неприятна.

# 2 659
Оф, измъчих се технически, но почвам да се научавам как става. Ииииии като стана утре, ще ви пусна специална изненада за вас, та бъдете нащрек.

# 2 660
Според мен ще е по-добре да се преместят в Дания всичките. Там ще се наложи да започне работа и няма да има време да развява децата по молове, да показва, че има много свободно време и най-вече ще й е по-трудно да използва децата да печели пари от реклами. Мисля, че ще й се отрази много добре преместването и защото ще се оправя сама без чужда помощ.

# 2 661
Наистина е до човек. Аз забелязах това,момичетата около мен,които родиха на 20-27-28 се адаптираха доста бързо към новия си живот и дори им е хубаво да си се занимават с бебетата. Една друга моя позната роди на 35 и изобщо не може да свикне,че не ходи по дискотеки и кръчми,както и това,че трябва да се занимава постоянно с детето си я докарва до нервна криза. До човек си и май и до нагласа.
Пепе се забавлява няма лошо. С Филип надали се развеждат може да са се скарали. Аз ако съм в нейното обкръжение трудно бих я изтърпяла.

# 2 662
Една от "инфлуенсите", които най-много ме дразнят е Никол Станкулова. Постоянно трие снимки и след време ги качва отново като нови, от нейния профил никога не можеш да разбереш действието кога се развива.
Тази снимка ме разсмя много и съм сигурна, че съм я виждала преди година поне.

https://www.instagram.com/p/Byx_N5wnR7N/
Вал и Ивана поне си махат етикетите 😂

# 2 663
  • Русе
Не знам дали има проблеми в розовия рай, нооо факт,е че децата не прекарват време с родителите си, някак си преди Сиена  (а пък и тогава гледах Пепе),често Филип си играеше със София, към днешна дата децата са основно по,за работа с майка им, Филип ту го има, ту го няма,та добре ,че са бабите , но ако наистина имат проблеми ,дано не страдат децата,че и те и без това си имат виртуални травми нанесени вече, без още да го осъзнават.

# 2 664
Не знам,не е нормарно да се качва новородено на 5 дена и по-малко сигурно.Иначе е много сладък малкия Максим.😊И каква ти работа дни след като си родила. Защо задължително искат да се изкарат така работоспособни. Кое наричат работа? Инстаграмването и влога ли? Смешно е. Точно за работа ще си мисля. Аз първата 1 седмица се чудех какво става с мен и се дивях на бебето и си се радвах.Чудех се как съм я родила аз. Бяха ми като в сън тези първи дни. Работа...

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 10:43 от Мис Каролин Бингли

# 2 665
Не, че нещо, но преди мрънкахте, че постоянно показва децата и Филип, сега като намаля екранното им време, съзряхте конспирация. Това си е работа на семейството, показва ни се каквото Пепе прецени.

# 2 666
Не знам,не е нормарно да се качва новородено на 5 дена и по-марко сигурно.
Скрит текст:
Иначе е много сладък малкия Максим.И каква ти работа дни след като си родила. Защо задължително искат да се изкарат така работоспособни. Кое наричат работа? Инстаграмването и влога ли? Смеино е. Точно за работа ще си мисля. Аз първата 1 седмица се чудех какво става с мен и се дивях на бебето и си се радвах. Бяха ми като в сън тези първи дни. Работа...
Много грозно впечатление оставя Полина с това, поне у мен. Сериозно, отвратих се. Ще кажеш, че ги правят тия бебета заради инстаграм.
Написах й коментар под снимката по повод това, че веднага е започнала с бебешките реклами и, естествено, 2 минути по-късно бях блокирана.

Полинке, едно ще ти кажа. Виж какво се случва с децата на Пепе и си вземи поука! Постарай се да не превърнеш и твоето в същото! Радвай се на моментите ви заедно, гледай го как расте, снимай тези моменти, но не ги ползвай, за да трупаш абонати в инстаграм или да рекламираш поредния бебешки продукт!

# 2 667
Затова уважавам мнението на Зори по темата за децата и защо не ги показват. Макар да съм много любопитна как изглеждат дъщерите й. Сигурно са много сладки. Не одобрявам такова постоянно показване в интернет пространството. Ако е умерено,иди дойди. Също не намирам за интересно като съдържание всеки ден да си показваш децата-какво правите,какво ядете,без никакво полезно съдържание. Как минава диня ти....
За мен поне е скучно. Затова и не я гледам Пепето. Нито Милена. Нейните деца са ми много сладки,прекрасни но видеата й са изключително скучни. Докато при Зори има полезно инфо, интересни неща, някакъв замисъл. Споделя опит.
Не знам на вас дали ви е интересно. Аз като гледам нещо предпочитам да науча нещо ново,да видя впечатления за нов продукт понякога,за книги, за парфюми,нещо ново,свързано с моите хобита. Нещо, което да ти носи информация. А не манджи, авокадо с яйца, кой какво ял,какъв сок пил, какви хиляди боклуци си измазал по лицето.

# 2 668
Затова уважавам мнениета на Зори по темата за децата и защо не ги показват. Макар да съм много любопитна как изглеждат дъщерите й. Сигурно са много сладки. Не одобрявам такова постоянно показване в интернет пространството. Ако е умерено,иди дойди. Също не намирам за интересно като съдържание всекихден да си показваш децата-какво правите,какво ядете,без никакво полезно съдържание. За мен поне е скучно. Затова и не я гледам Пепето. Нито Милена. Нейните деца са ми много сладки,прекрасни но видеата й са изключително скучни. Докато при Зори има полезно инфо, интересни неща, някакъв замисъл.
Не знам на вас дали ви е интересно. Аз като гледам нещо предпочитам да науча тещо ново,да видя впечатления за нов пподукт понякога,за книги, за парфюми,нещо ново,свързано с моите хобита. Нещо, което да ти носи информация. А не манджи, авокадо с яйца, кой какво ял,какъв сок пил, какви хиляди боклуци си измазал по лицето.
И аз точно заради това харесвам Зори, много го уважавам това решение и й давам евала, че не се е повлияла от масата. Също й се радвам, че работи на пълен работен ден извън инстаграм и ю туб. Това се нарича работеща майка. А че е полезна и обективна с видеата си - факт.

Милена я гледах два месеца и спрях. Еднообразна е. Децата са страхотни, да са им живи и здрави.

# 2 669
То си беше логично да се спре с тази експлоатация на децата, макар че аз не виждам да е намаляло много много снимането им Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт