Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 511
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 760
Започва да става много жалка вече. Хайде, един бумеранг от време на време, ок. Може и да се хареса на някой. Но пет еднакви бумеранга на ден с леки вариации вече говори за отклонение Joy Да не говорим как като се бумерангва с други хора, винаги държи да изпъкне с уменията си. Weary
Пепче, не си куул, криндж си..

# 2 761
Казах си,тамън похвалих Мърфейшън и хоп-ям червена храна,глупавото предизвикателство.Обаче пък влогът беше свеж,ненатоварващ,не беше изцяяло концентриран върху храната,а просто дейли влог.
П.п.След вчерашния пост на поредната "учителка"се чудя дали да не се прекръстя на" безработна-бездетна.Поне чувство за самоирония не ми липсва.

# 2 762
Мърфешън си поднесе добре съдържанието. Като видях заглавието си казах "о,не". Но го изгледах и ми беше приятно. Отново показва красиви места в града и интересни неща за държавата.

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 11:56 от MiaBri

# 2 763
Скрит текст:
Касандрааа.. 😅🤫
Доведената сестра на Пепеляшка по-скоро,

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 11:09 от Анонимен

# 2 764
Скрит текст:
Доведената сестра на Пепеляшка по-скоро,
Гледачка на карти таро.

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 11:08 от Анонимен

# 2 765
  • Някъде там
Последните месеци никакво време нямам за редовно писане и много неща пропускам.Гледам сторита и клипове все по рядко и изпускам всички новини.
Обаче Максим оправда очакванията ми, че ще е втория Матей,майка му е в основата естествено.
Аз пък да се похваля че нямам деца за гледане защото моите вече гледат мен. Правят ми кафенце и ми го носят в леглото.🙂 Защото за разлика от "младата майка" Пепе,аз наистина бях такава и сега съм млада майка с две големи деца.Та свободно време от деца имам,обаче си го запълвам с друго.🙂
Не съм в час,защо пишете че Пепа и Фичо се развеждат?

# 2 766
Така тръгват клюките Joy

# 2 767
  • Някъде там
Така тръгват клюките Joy
🤪😮 няма да питам тогава,не искам от мен да тръгва такава клюка от мен.Просто прочетох коментар за развеждане  и реших да питам за какво точно става въпрос.Не съм и гледала клиповете и сторитата на Пепа и не знаех че има проблем някакъв.

# 2 768
Я кажете, какъв му е случая на тази хипстър кифла Красимир? Гледам, че е близък с Радостина и се мазни на Гръмпи Grinning

# 2 769
I don't know, can you?
Нали сме много добри с английския, пък да не знаем разликата между can и may...

# 2 770
Роклята на Пепе е изключително неподходяща съдейки по облеклото на останалите момичета.Изобщо не е на мястото си на фона на семплите, дълги официални рокли.
Прилича на разгонена тийнейджърка отива на абитуриентския си бал си през 2009.
И не-не не най-секси както си мисли, а най-нелепата на събитието!

# 2 771
На мен ми харесва роклята и на нея й отива, просто е могло да бъде малко по-дълга.

# 2 772
На мен не ми допада особено роклята като за нея, повече отива на 16-17 годишно момиче, но нейна си работа.
Продължаваме с модните тенденции.
Добрата новина е, че в самолета стюардесите проверяват дали си с колан.

# 2 773
И на мен ми харесва роклята, въпрос на вкус е явно. Не ѝ стои вулгарно късо според мен. Явно е нямало дрескод - на някои сватби на запад правят такъв (напр. за дълги рокли при дамите и костюми при мъжете).

# 2 774
Значиии тези рокли тип балерина на 30годишна жена. 🤐 На София да я беше сложила пак прекалено бонбонено щеше да ми се струва, какво остава тя да я облече. Точно като тези prom dresses от клип в зората на кариерата на Тейлър Суифт. Какъв стил, какви 5 лева?!😩 Гледам на Jujona e роклята, не знам тя ли я е избирала, те ли са я пратили. Марката в профила си има поне 20 по-стилни предложения, тя е облечена като от разпродажба на детски стоки.

Общи условия

Активация на акаунт