Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 520
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
А да, също така каза, че ако беше качила много и после беше останала дебела, щеше пак да се снима. Вярвам й честно казано. Като знам, че има смелостта да се раголва с ужасната си фигура, комбинираща ръбове, увисване и кривокракост, щеше да се снима и 100кг с някаква друга песен на уста просто. Делюзионна е в представата за себе си, независимо дали 40 или 80кг

# 2 746
  • софия
Изгледах хаотичното видео на Зорница, Наастя я харесвала с тази мазна и сплескана коса, пардон с къдрици.. И шампоана, който тя не харесва ми е любим.

# 2 747
  • София
Пепа в интервюто с Адри каза, чв някои хора казвали, че е ген, но майка й и баба й напълнели с 30кг. Ама генетично не значи наследствено, понякога значи, че генът ти е такъв- да не качваш или да сваляш бързо. Рецесивен можв да е бил за другите. Пак се оплете. Генетичната комбинаторика не е за всеки. Но сложи поантата, че да станеш майка е най- великото нещо Joy Явно смята надуването на корема и изкарването на човечето за "майчинство". Ограничено същество.

Гена се предава и от бащите, тааа баба, мама, не играят само роля в гена.

# 2 748
И аз се питам защо точно Пепе говори за това как се чувстват бременните от перфектните снимки в Интернет, при положение, че тя самата повреме на бременността си, че и две седмици след това имаше само перфектни снимки...
Видях снимка на Зорница и децата в заден план, виждаха им се косичките, нито помен нямаше от къдравите гени на мама 🤔

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 23:08 от Анонимен

# 2 749
Аз мисля, че не би се снимала, ако беше с едни 15 кила отгоре, примерно.
Това не кореспондира с представата за крехко, слабо момиче, което го бъркат за 15-годишна 😃

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 23:08 от Не се сърди, човече

# 2 750
Женя не знам изсветлила ли си е още косата или е кофти кадър, но изглежда като плешива.
С леко по-тъмен и топъл нюанс й е по-добре.

П.п. Ееееее много бързо мина метлата, тъкмо взе да става интересно 😏

# 2 751
Пепа в интервюто с Адри каза, чв някои хора казвали, че е ген, но майка й и баба й напълнели с 30кг. Ама генетично не значи наследствено, понякога значи, че генът ти е такъв- да не качваш или да сваляш бързо. Рецесивен можв да е бил за другите. Пак се оплете. Генетичната комбинаторика не е за всеки. Но сложи поантата, че да станеш майка е най- великото нещо Joy Явно смята надуването на корема и изкарването на човечето за "майчинство". Ограничено същество.

Ма да беее, Пепа със сигурност няма общо с гените на мама и има всички заслуги за малко качване/бързо сваляне. Само дето като ги видиш една до друга, почти не можеш да ги различиш. Майка ѝ, като е качила 30 кг как сега изглежда точно като дъщеря си? И тя ли е "поддържала форма" с йога и авокадо тост? Joy

# 2 752
  • София
Аз мисля, че не би се снимала, ако беше с едни 15 кила отгоре, примерно.
Това не кореспондира с представата за крехко, слабо момиче, което го бъркат за 15-годишна 😃
Тогава напяването щеше да е друго. Примерно "Струва си, всичко си струва, велики майчета, за да се появят на бял свят хора, които ще променят света. Имам хормонален проблем, но съм само 80кг, а другите с този проблем са по 100" Тази ли няма да измисли как да извърти нещата Joy

# 2 753
  • София
Благодаря за идеите, ще пратя на девойката.

Първото, което и пратих в началото беше Пепето и тя остана отвратена, като мен Grinning и затова търся нормални и не лигави....

# 2 754
Е ти си я хвърлила в джаза. 😂 Ако сега пусна клип на Пепе без изобщо да съм я гледала ще получа диабет и епилепсия в едно - то филтри, озъбени бели усмивки и много розАво и захар. 🤪За сведение на потребителката, която се интересуваше не съм гледала Пепе от клипа, в който си позволи да поучава хората кога да раждат без идея да има базова репродуктивна култура. И да коментирала съм после и ще продължавам да го правя без да я гледам, както и Валери, тъй че няма нужда да се притеснява кой с какво си оплътнява времето. Както тя има врем за форума и по-простите и злобни намираме. 😋

# 2 755
  • София
Е ти си я хвърлила в джаза. 😂 Ако сега пусна клип на Пепе без изобщо да съм я гледала ще получа диабет и епилепсия в едно - то филтри, озъбени бели усмивки и много розАво и захар. 🤪За сведение на потребителката, която се интересуваше не съм гледала Пепе от клипа, в който си позволи да поучава хората кога да раждат без идея да има базова репродуктивна култура. И да коментирала съм после и ще продължавам да го правя без да я гледам, както и Валери, тъй че няма нужда да се притеснява кой с какво си оплътнява времето. Както тя има врем за форума и по-простите и злобни намираме. 😋
Аз не я бях гледала Grinning бях чувала само за нея... И викам дай да пратя Grinning и после ми звънни девойката и ми вика: Човек, ти видя ли какво си ми пратила??? Grinning

# 2 756
Кеймбридж е разкошно място.Когато бях там,беше пълно със студенти,велосипеди навсякъде,хората забързани на някъде с раниците и не знам,не ми изглежда като място за къси гащи,от които ти изкача задника.
Пепе има много хубава рокля на сватбата.

# 2 757
Препоръчвам ви видеото на Jen Luv Reviews и Raw Beauty Kristi от снощи. Двете са в общ лайв  чат и поне първата половина е доста интересна. Говорят за скандала около Джаклин, но и за инфлуенсърството като цяло, какво е важно, какво не е, кое цени публиката, как да се задържиш на прилично ниво и т.н. Jen Luv я гледам понякога от около половин година, симпатична ми е и смятам, че има по-различен подход към канала си.
А Джаклин Хил в крайна сметка ще върне парите на абсолютно всички плюс данаците и разходите за доставка. Мернах някъде, че загубите ще са близо 5 милиона долара.

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 11:12 от Не се сърди, човече

# 2 758
Очаквам скоро да пусне видео с уроци по бумерангинг 🤣

# 2 759
Този бумеранг е нов, не сме го виждали. Вкарва нови движения Joy
Очаквам скоро да пусне видео с уроци по бумерангинг 🤣

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 11:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт