Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 532
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 730
Боряна от bobismakeup, но не е много активна в сторитата.

# 2 731
Момичета, дайте линк към някоя нормална блогърка/влогърка от нашите - lifestyle или мода, която да пуска често сторита в инста или клипчета в ютюб. Търся заради приятелка, чужденка, която иска да гледа такива подобни неща, за да си упражнява българския... Аз  не се сещам за някой нормален честно казано... Повечето, които съм гледала ме дразнят на максимум....

Боби - Боряна Стефанова, но тя е за грим най-вече,  Ели от makeupbuthow също  но може би тя вече е от тези, които те дразнят. 😁Ако приятелката ти обича да гледа семейни влогове Милена - някои хора ги радва, не натоварва, на мен са ми скучни. Също може Murfeishun и dessytalks, Izabel, Поли Недкова + Ася Енева.

# 2 732
Пепето нещо по-късо не можа ли да облече за Кеймбридж? 😖

# 2 733
# 2 734
Аз ако съм майка на две деца ще ме е срам да облека толкова късички панталони. Принципно не съм консерва в облеклото и не смятам, че има определена възраст за него като цяло, но пък смятам, че поне някакви норми трябва да се спазват.

# 2 735
Аз съм майка на нула деца, пет години по-млада от Пепе и пак не бих си обула тези панталонки. Стават за плажа може би.

# 2 736
  • На топло
Скоро не съм следила творчеството на Пепе....Всички така наречени български
Бюти влогъри, са пълна скръб 😳, една реклама.
Обаче мернах Пепе на Бгмамма! Какво прави на сайта?

# 2 737
Скоро не съм следила творчеството на Пепе....Всички така наречени български
Бюти влогъри, са пълна скръб 😳, една реклама.
Обаче мернах Пепе на Бгмамма! Какво прави на сайта?

Имала е интервю с Адри, има тема тук за епизодите от нейното предаване 😊

# 2 738
  • На топло
Мерси Tinkerbell 😊
Ох, когато чета темата от време на време, разбирам, че никой не я харесва във форума.
Защо точно нея са избрали за интервю 😂....

# 2 739
Мерси Tinkerbell 😊
Ох, когато чета темата от време на време, разбирам, че никой не я харесва във форума.
Може би точно заради това - гарантирано ще се коментира Simple Smile

# 2 740
https://youtu.be/EPU-9ILM-W4
Тотално изперкаха, какво интересно има в това за гледане наистина.. 😂 Валерието пръсна с нейното предложение

# 2 741
https://youtu.be/EPU-9ILM-W4
Тотално изперкаха, какво интересно има в това за гледане наистина.. 😂 Валерието пръсна с нейното предложение

Кефи ме как небрежно си е сложила кутийка от парфюм Шанел за фон

# 2 742
Тя без да иска я е сложила.

# 2 743
  • София
Пепа в интервюто с Адри каза, чв някои хора казвали, че е ген, но майка й и баба й напълнели с 30кг. Ама генетично не значи наследствено, понякога значи, че генът ти е такъв- да не качваш или да сваляш бързо. Рецесивен можв да е бил за другите. Пак се оплете. Генетичната комбинаторика не е за всеки. Но сложи поантата, че да станеш майка е най- великото нещо Joy Явно смята надуването на корема и изкарването на човечето за "майчинство". Ограничено същество.

# 2 744
Мерси Tinkerbell 😊

Остави това дали се харесва или не...
за мен тя е една от най-неподходящите, които да коментират как се възприемат снимките на току що родили.
Преди няколко страници питах какви са мотивите да изберат точно нея, но...
може би не са намерили друга, която се е снимала по прозрачно бельо...

Общи условия

Активация на акаунт