Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 533
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
А ясно, затова ми изглежда променено Laughing

# 2 716
Кечър, дай моля линк към стария канал на Ани Джефри Simple Smile

# 2 717

Касандрааа.. 😅🤫

# 2 718
# 2 719
И аз идвах с това фото на Валката, много се вдетинява това момиче, дори повече от нормалното, неизживяно детство... Дисни принцеси, тоалетчета на Мики Маус, розови дрешки.

# 2 720
шарен папагал
на главата шал
обеците му тежат
акъла му е кът

# 2 721
На Валерито предлагам да си смени описанието в Инста от Queen of Vacations на Drag Queen. Докарва го 1:1. Особено във веждите!

Скрит текст:

# 2 722
Все съм си мислела, че Валери умее поне да се гримира добре. Емиии, не май. Ужасен стил, ужасни цветове, все едно е отворила една палитра и всички сенки до една е намазала. Гледах вчера на Тати ревюто за Jawbreaker - сложи 3/4 цвята да си отиват и пак стана ярко и шарено, но с мярка.

# 2 723

Ужас! В първия момент ми заприлича на фолк-певицата Ивана от слабия ѝ период. Rolling Eyes

# 2 724
Zerowaste стигна по- горно ниво...
Скрит текст:

# 2 725
  • София
Не пиша в темата, но това с превръзките сериозно ли Anguished Astonished

# 2 726
  • София
Момичета, дайте линк към някоя нормална блогърка/влогърка от нашите - lifestyle или мода, която да пуска често сторита в инста или клипчета в ютюб. Търся заради приятелка, чужденка, която иска да гледа такива подобни неща, за да си упражнява българския... Аз  не се сещам за някой нормален честно казано... Повечето, които съм гледала ме дразнят на максимум....

# 2 727
Не пиша в темата, но това с превръзките сериозно ли Anguished Astonished

Да, съвсем сериозно е и не е от вчера. По-популярно е на запад, а един комплект струва бая пари. Даже и аз имах едно време, след като развих алергия към химикалите в еднократните, но минах на чаша, защото не е за всеки прането, не че е особена философия.

# 2 728
Аз смятам, че Мама Гуру е нормална Simple Smile

# 2 729
  • София
Аз смятам, че Мама Гуру е нормална Simple Smile
Не иска мамски влогове девойчето - на 19 години е, по скоро нещо по-младежко.... Аз иначе и препоръчах Зори и Миленка...

Общи условия

Активация на акаунт