Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 462
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 805
Show_me_with_konstantina

# 2 806
# 2 807
Ем да, пък тя тръгнала към фризьора...

# 2 808
Абе как може всеки ден по цял ден да си в мола....Не го разбирам , аз пък толкова да не ги харесвам тези молове- няма въздух , задушно .

# 2 809
Ами удобни са . Оосбено на това време. Simple Smile

# 2 810
Да , но те са ден през ден там .Това не го рабзирам , един два пъти добре , ама хуабво , лошо време все се моткат там.

# 2 811
На Галя май предимно това ѝ е всекидневното занимание. Няма значение навънка времето какво е 😆

# 2 812
Роклята от Юнона ми харесва сама по себе си, но моделът е инфантилен и не го считам за приемлив за носене от девойка/дете на възраст над 14-15г., освен това изисква съчетаване със сандали с каишки и висок ток или поне стилето, не тези груби платформи, а дънково яке съвсем няма място на официално събитие като сватба, било то и градинска такава.

# 2 813
Дънковото яке си е направо приемливо в сравнение със спортния суитчър върху официалния чаршаф, който беше надянала във Франция.

Нямам претенции да съм моден експерт и да се обличам супер стилно, но тя няма усет за елементарни неща и комбинациите й са направо нелепи.

# 2 814
Бас държа, че тя си мисли, че прави много “смели” фешън комбинации и ние не разбираме, защото сме консерви Smirk

# 2 815
На мен ми е много чудно защо лигавото Гери беше толкова изненадано, че гаджето и и е купил айрян. Да не би тази напитка да не е толкова изискана за нейната аристократична същност ? Или нещо друго пък аз да не разбирам много. Отделно, наистина ли отидоха чак до Пловдив, само за да разнообразят предизвикателството ?

# 2 816
https://www.youtube.com/watch?v=GtcTbqdJ88c

Пуснах пак Елизабет, не мога да разбера защо на 3:25 казва, че това щяло да е стаята за бебето и за нея. Оня мухльо от мъжете, които спят на дивана, щото децата им пречат ли ще е?

# 2 817
Деница Христова се била завърнала, има поне 10 видеа от тази година. Много ми е антипатична тази жена, изглежда много съсухрена в лице, но пък дикцията й е перфектна за озвучаване и се усещам как си пускам нейни клипове да ми "бръмчат" за фон.

# 2 818
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=GtcTbqdJ88c

Пуснах пак Елизабет, не мога да разбера защо на 3:25 казва, че това щяло да е стаята за бебето и за нея. Оня мухльо от мъжете, които спят на дивана, щото децата им пречат ли ще е?

Моя мъж си спеше в спалнята, аз в стаята на бебето, до 5я месец някъде. Най-доброто решение за нас. След това аз се преместих в спалнята а бебето си остана в неговата стая (имаме видео бебефон). Така не се е налагало да го отделяме в негова стая, всички си бяхме доволни и наспани, аз си спах до 10:00 с бебето, мм не ни будеше с неговото ставане сутрин, той пък си се наспиваше през нощта, макар че бебето не беше особено ревящо, спеше си по цяла нощ от двумесечно. Виждам че ти предстои скоро и на теб, така че не го отхвърляй като вариант, за нас беше супер.

# 2 819
Тагвайтее, момичета 🤫😂

Общи условия

Активация на акаунт