Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 490
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 820
Трябвало е да напише "за да МЕ забележи".
Г-жа Драг Куин.

# 2 821
В профила на сестрата на Фичо в ИГ има стори, на което се вижда как Фичо се е излегнал айляшката Simple Smile

# 2 822
  • Пеликания
Малеее тая много зле Grinning
Те боб хвърлят за нея, че и да я забележи с някакви си тагвания от 12 годишни. Никой няма да й прати PR пратка по този начин. Да вземем да й пратим някоя палитра имитация на Huda и да се зарадва малко.
Това момиче защо вече не слезе от облаците и да се осъзнае малко.

# 2 823
Деница Христова се била завърнала, има поне 10 видеа от тази година. Много ми е антипатична тази жена, изглежда много съсухрена в лице, но пък дикцията й е перфектна за озвучаване и се усещам как си пускам нейни клипове да ми "бръмчат" за фон.
.. Мен пък ме дразни престорената ѝ интонация, една такава възходяща.. Скучна ми е, като цяло, и наистина изглежда уморена и преждевременно състарена.

# 2 824
На мен ми е много чудно защо лигавото Гери беше толкова изненадано, че гаджето и и е купил айрян. Да не би тази напитка да не е толкова изискана за нейната аристократична същност ? Или нещо друго пък аз да не разбирам много. Отделно, наистина ли отидоха чак до Пловдив, само за да разнообразят предизвикателството ?
Мале тази е толкова изкуствена,толкова неестествена,пренавита и инфантилна..Държанието й , е толквоа пресилено,и се усмихва адски фалшиво..И с този писклив глас, направо побърква..Двамата с приятеля й, са трагедия...Не знам, как има толкова абонати,тя е супер елементарна .

# 2 825
Тагвайтее, момичета 🤫😂

За ПР пратки ли се бори Касандра?

# 2 826
Ехххх....голям мерак да я лайкнат от Худа.
Хем ми е смешно, хем си мисля, че съм същата - имам профил за мемета и страшно се кефя, когато популярните ни си лайкнат мемето Joy

# 2 827
Тагвайтее, момичета 🤫😂

Малко ситуацията е fishing for compliments. Отговорът от децата, ще е : "Дааа, ти си същинска Ясмин, защото си в синьо, но си облечена много модерно. Толкова си талантлива и красива. Обичам тее". И Валери разбира се ще  отговори :" Хехе, благодаря ти много😌" (леко сконфузена нали).

И като НИ забележи Худа да не би всички тагвали фенчета ще получат палитра? Не, за тях мостри от Ейвън и продукти, които принцесата не харесва. Да не е луда да даде нещо скъпо.

# 2 828
Ох, и Константина има голяма драма. Бебето не иска да пие от шише. Вече е само на 2 месеца, а пречи на социалния живот на майка си.
Може ли линк да я видя 🙂

# 2 829
Тагвайтее, момичета 🤫😂

Тая сериозно ли???  Laughing колко трябва да си кух Frowning1

# 2 830
Валери наистина ли се харесва на тази снимка, има нещо много странно в нея на този фотос, прилича на циганка вретенарка, а е симпатично момичето Sad

# 2 831
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=GtcTbqdJ88c

Пуснах пак Елизабет, не мога да разбера защо на 3:25 казва, че това щяло да е стаята за бебето и за нея. Оня мухльо от мъжете, които спят на дивана, щото децата им пречат ли ще е?

Моя мъж си спеше в спалнята, аз в стаята на бебето, до 5я месец някъде. Най-доброто решение за нас. След това аз се преместих в спалнята а бебето си остана в неговата стая (имаме видео бебефон). Така не се е налагало да го отделяме в негова стая, всички си бяхме доволни и наспани, аз си спах до 10:00 с бебето, мм не ни будеше с неговото ставане сутрин, той пък си се наспиваше през нощта, макар че бебето не беше особено ревящо, спеше си по цяла нощ от двумесечно. Виждам че ти предстои скоро и на теб, така че не го отхвърляй като вариант, за нас беше супер.

Скрит текст:
Не целя някой да се засяга, но тя отсега говори в първо лице, единствено число - моята стая това, моята стая онова, аз и бебето ще спим еди-къде-си. Не че нещо, ама в това отношение съм на мнение, че сте едно цяло - аз съм дала 50% за бебето и той също толкова. Значи аз ще сменям памперси през деня, той през нощта например. За отделянето не е лоша идея, но като цяло не го виждам той да си спинка сладко, аз да не мога да спя и 2 часа без прекъсване.

Пуснах Карина одеве, Ивана ѝ дала идея да яде вегански таратор. Не мога просто...

# 2 832
  • На правилното място в правилния момент
Аахахахах,много се смях с веганския таратор. Тази Ивана,бе!

ГеритУ Петкова очаквахме да пусне видео с кафява храна, а то приятелят й избира храната за 24 часа. Нищо, пак е материал.

# 2 833
Ама верно тая ВалериЕ не е на център. Колко трябва да си умен, че да се оприличаваш на анимационен герой??

# 2 834
Гледахте ли видеото на Мария Андреева за модната индустрия? На мен ми допадна, личи си, че се е информирала и й пука за тези неща.

Тъкмо попаднах на това клипче и дойдох да ви споделя, но си ме изпреварила хихи
Наистина нямах напредстава за тези неща, браво на момичето! Докато другите ютубърки се фукат с дрешки и т.н,това момиче ще накара много хора да се замислят!

Общи условия

Активация на акаунт