Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 437
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 970
Реално погледнато Фичо го няма 15 дена или по-малко. Последната им обща снимка е от 10-ти този месец. Малко дни са това, че да се заяви, че наистина има гръм в рая. Ще поживеем, ще видим.
Кой е инстаграмът на сестра му, че не мога да я намеря?

Аз не съм я гледала преди Пепи, но в коментари тук съм чела, че те са си дали "почивка" след раждането на София и преместването в България, когато той пак си е събрал багажа и си е отишъл в Дания. Впоследствие се оказва, че Пепи е бременна със Сиена и той се връща.

Така си беше, добре, че напомняш. Фичо замина и тя скоропостижно обяви бременност.

# 2 971
Не че има някакво значение, но последната и снимка с Филип е по-стара от датата на публикуване.
По-надолу има тяхна снимка и на децата със същите дрехи и прически от май месец.
Т.е. смятам, че той е заминавал за Дания още в началото на юни или края на май. Не ѝ следя сторитата и клиповете, така че някой по-запознат тук може да каже.

# 2 972
На мен ми се стори, че го видях на танцовото изпълнение на жена му, то не беше ли от 5-ти тоя месец. Thinking

# 2 973
На мен ми се стори, че го видях на танцовото изпълнение на жена му, то не беше ли от 5-ти тоя месец. Thinking

Аз мисля, че го нямаше там. Също не беше харесал нейна снимка с инструктора по танци. В снимките на Хайлайф го няма, а във видеото ѝ показва майка си, баща си (като танцьор) и София. Нито Сиена, нито Филипчо са там.

Тъпичко ми се вижда тя сама с децата, но пък и той знае, че тя има помощ в лицето на бабите си, та не е чак такъв проблем.

# 2 974
Не, не беше на танцовото ѝ изпълнение.

# 2 975
  • Някъде там
Когато замина Пепа каза че Филип заминава за малко в Дания,това беше още май месец.После аз нямах време да следя,но явно изобщо не се е връщал.
И моята любимка Пирина не я засичам в инста сега,да не би да е решила че и е омръзнало да е инфлуенсър?

# 2 976
Давиз, Матей май е болен и ходиха на някаква почивка  с техни приятели, та може затова да не се включва. Все пак инфлуенсърските деца не боледуват. Това сваля рейтинга на инфлуенсърката.

# 2 977
Аз съм склонна да вярвам, че Фичо е там по някакви парични съображения. Нали се каза нещо в темата за това как работи соц. система в Дания. Може би трябва да седи известно време там. Може на Пепе да не и харесва това (с право) и за това да са леко обтегнати отношенията.
Това са само спекулации, де. Може пък всичко да си им е ок. Факт е, обаче, че Пепе сама е казвала как Филип си взима “почивки” като се скарат.

# 2 978
Филип носи багажа в деня на танците. Незнам дали е бил точно на събитието, но имаше стори как й носи торбата и се оплаква, че е нейното магаре.

# 2 979
Ха, било много интересно да гледаш стари видеа на Пепа.

1. Станала ово-вегетарианец (веган, който ядял яйца), защото имала пъпки

2. Забравихме, че вече не носи скрънчита Grinning

3. Филип заминал за Дания за "много дълго време". Той решил да се върне в Дания и да пътува по-често, защото имал планове за личностното си развитие. 4 седмици щял да е в Дания и всеки месец да идва до БГ за няколко дни.

4. Тогава е качвала много често видеа и общо 4 месеца по-късно и 20-тина видеа и е качила видеото за това, че чакат Сиена. Тогава трябва да е била в третия месец, тоест около месец след като той е заминал за Дания, тя е забременяла. СлОчаеност? Не мисля.
Едит: на 06 март 2018 е била в 12 г.с., а на 8 ноември 2017 е качила видеото, че Ф. е в Дания. Значи горе-долу с точност съм била права Grinning

Не ми е направило впечатление Филип да е бил на събитието, отделно във видеото тя показва "гостите си" - някакви 2ма, майка ѝ и София, защо не го е показала тогава?

# 2 980
Филип винаги ми е изглеждал несериозник,не-отговорен и т.н.
Не знам дали Пепе си е давала сметка за тези му черти,които не са в полза за избранник,с които да ссъградиш семейство.Ама любов ще каже някой..
Ок,любов..ама я си представете,че може и тя като повечето бръмчалки да е на мнение,че мъж с дете ще го задържиш,което за мен е абсурдно.
Само по филмите съм гледала ултра егоиста и несериозника да се "опимни"при вида на малкото вързопче,в повечето случаи съм чела,наблюдавала,че всичко рано или късно си става по старо му..или че мъжете изтряскват центарлно след появата на детето и лекото пренебрежебие спрямо тях.
Естествено си има и съвсем нормални,отговорни обвързани,семейни и несемейни татковци(просто не те са темата).

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 20:31 от BaklavaTa

# 2 981
Много ми е фалшива Пепе на това видео, но по-скоро я съжалих. Изкуствено се усмихва и сякаш се опитва да убеди сама себе си в глупостите, които казва - по отношение на Филип. Сякаш осъзнава, че балонът се пука и не иска да го приеме. Това за личностното развитие в Дания и как тя го подкрепяла, е пълно ала бала. И това постоянно зяпане в тавана или някъде в нищото...
Надявам се, че историята не се повтаря.
Но съм съгласна с Баклава и се чудя къде й е бил акъла на Пепе.

(Да не решите, че съм омекнала. Пак съскам на килограм.)

# 2 982
Пепе нали сега е голяма звезда,може покрай нея да се чувства малоценен и ненужен.
Честно казано,не виждам да имат общи интереси и дори не мисля,че гледат в една и съща посока.Самият факт,че Пепе забременява едва 1-2м,след като са се запознали ми се вижда много претупано.

# 2 983
Отделете от своето време да обърнете внимание на този шедьовър! 😂

Скрит текст:

Май не е махнала лепенките, които се отлепят от платното. Поръчвала съм такъв портрет за подарък на приятеля ми, наша снимка върху платното, след като боята изсъхне се отлепят лепенките и вече се виждат нашите силуети. Хубаво се получи, едно към едно със снимката ни. От Ивана се бях инфлуенснала преди 2 лета 😀👌

# 2 984
Аз също мисля, че мернах Филип в едно от сторитата от танците. Тъкмо щяха да излизат на дансинга и той нещо и оправяше роклята отзад. Може и да не е бил той, обаче много мязаше. Но наистина го нямаше нито на снимки от вечерта, нито се появи през останалото време. Странни са ми тези им отношения и "почивките", които той си взима. Много несериозно, личи си, че и на двамата още им се живее.
Пепе като го върза Филип с бебе още на втория месец от връзката им, дали не е смятала, че той ще работи при тате, а тя ще е гледана жена?
Сега се сещам, че в коментарите под онова злополучно видео за младите майки, някой беше писал, че Филип е работел като барман по времето, когато са се запознали с Пепе. В някакъв ром коктейл бар. В какъв точно момент той е заработил за баща си, пък е искал бизнеса да му купува, пък като не са се разбрали за цената и е напуснал със скандал? Thinking
Цялата история е много оплетена.

Общи условия

Активация на акаунт