Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 650
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 990
Е, аз също не съм била на всички рожденни дни с приятеля ми. Понякога не всичко става така, както сме искали. Това значи ли, че не се обичаме?
Последните видеа на Пепе дори не ги гледам, толкова ме дразни вече. Но понякога говорим глупости, само за да кажем нещо лошо за Пепе.
И понеже се е обсъждало преди- вчера Елица беше качила много хубава торта- писах и', отговори ми. На Пепе два пъти съм писала отдавна, и двата пъти нищо.

# 991
Иванчето става още по-смешна от зор да почива без пари.
Сега е отишла да хвала Вила Синтика....Ванче айде ако обичаш обяснявай ги   тия на хора , които не пътуват и не се интересуват предварително от местоположението на хотела-вила. Същата се намира на главен път посока Кулата, ужасно е натоварен,  поради простата причина, че в момента отсечка на АМ Струма има точно по улицата на самия хотел/вила.
Снимала се отзад на паркинга, що не се снима на кръстовището, където влизат автомобилите за да се включат в АМ Струма?
От хотела пък въобще не се решиха към кой вид туризъм ще се насочват, първо бяха винарна, сега гледам реклама имат, че  всеки може да се плакте в басеина им на супер ниски цели, после бяха някакъв бутиков хотел, сега пък гледам и градинка с пресни билки/подправки си имат, явно са и еко био натурални, с въздуха от преминаващите автомобили....Как да не й завидиш на дриймърката???

# 992
Струва ми се, че някъде мернах, че и Пепе прави реклама на тази вила. Може и на нея да са и направили подарък за РД. Не знам къде го видях, та може и да бъркам.

# 993
Като нищо, следващата ще е кралица ВалериЕ.

# 994
Кой каза, че Пепе не изкарвала децата надарени - още преди няколко месеца каза, че София е много музикална, защото тропаше по някаква детска играчка - пиано 😂 Чакам и Сиена малко да порасне, че да видим нейният талант.
Пепиното семейство ще да са все артисти, с татко художник няма как... 😆

# 995
Като нищо, следващата ще е кралица ВалериЕ.
Дали ще се прежали да е в България на рождения си ден кралицата на ваканциите?

Моето яде авокадо, бе Wink ама не на тост. Ей тъй...голо го яде Wink да снимам ли видео ?
Греда! Трябва да измисля друго Joy

# 996
  • Някъде там
Кой каза, че Пепе не изкарвала децата надарени - още преди няколко месеца каза, че София е много музикална, защото тропаше по някаква детска играчка - пиано 😂 Чакам и Сиена малко да порасне, че да видим нейният талант.
Пепиното семейство ще да са все артисти, с татко художник няма как... 😆
Аз,аз.Еее то само едно пияно,нищо не е.Само гледай сторитата на Пирина и ще ти се стори че Пепе си подценява децата.

# 997
Пирина май ще е новата звезда на темата Joy

# 998
Daviz, вярвам ти. 🤩 Тази персона не смятам да си я причинявам, писнало ми е от родители, чиито деца са по-по-най. 😆

Скрит текст:
Помня как веднъж бях на частен урок по химия, една свръхамбициозна майка нахълта със златното яйце в дома на любимата ми учителка, с претенции да ѝ обучава детето с предимство пред всички останали, щото то детенце било много по-умно от другите, умеело безброй неща, справяла се с всичко, и забележете, майката сънувала дъщеря си в бяла престилка всяка нощ. Значи става и за медицински работник. Та, учителката ѝ каза, че и месарите носят бели престилки, не само лекари/фармацевти. Погледът на майката беше безценен. Та толкоз за свръхнадарените деца. 😆

# 999
  • София
Daviz, вярвам ти. 🤩 Тази персона не смятам да си я причинявам, писнало ми е от родители, чиито деца са по-по-най. 😆

Скрит текст:
Помня как веднъж бях на частен урок по химия, една свръхамбициозна майка нахълта със златното яйце в дома на любимата ми учителка, с претенции да ѝ обучава детето с предимство пред всички останали, щото то детенце било много по-умно от другите, умеело безброй неща, справяла се с всичко, и забележете, майката сънувала дъщеря си в бяла престилка всяка нощ. Значи става и за медицински работник. Та, учителката ѝ каза, че и месарите носят бели престилки, не само лекари/фармацевти. Погледът на майката беше безценен. Та толкоз за свръхнадарените деца. 😆

Ооо страхотна история. Право в десятката! Едната ми баба все повтаряше, че братовчедка ми е много умна, не като мен и сестра ми. Толкова умна, че ще се омъжи за доктор.
Накрая друг завърши МУ София и облече бялата престилка, а братовчедка ми стана сервитьорка.

# 1 000
  • Някъде там
Пирина май ще е новата звезда на темата Joy
Опитва се момичето.Кои сме ние че да спираме поривите му ....😉😀

Да питам,само на мен ли ми се струва че шапката на Сиена изглежда като зимна?Сякаш е от "букле"?Така ли се казваше този материал?
 Имам такива ръкавици и много топлят

Иначе тя е разкош.

# 1 001
А в какво се изразява интелигентността на Матей? Или Пиринчето още го чака да си прояви заложбите, а междувременно го захранва със супер храни за добър старт в живота? Питам, понеже не съм чула друго, освен, че му чете всеки ден и го носи с раница. Това предпоставки ли са за гений, да знам, за бъдещото отроче? Thinking

# 1 002
  • Някъде там
А в какво се изразява интелигентността на Матей? Или Пиринчето още го чака да си прояви заложбите, а междувременно го захранва със супер храни за добър старт в живота? Питам, понеже не съм чула друго, освен, че му чете всеки ден и го носи с раница. Това предпоставки ли са за гений, да знам, за бъдещото отроче? Thinking
Разбира по картинки и разказва истории,как разказва като не може да говори идея нямам.Май с онзи играчка която рекламираше.😊
Проявявал жив интерес към буквите и сигурно вече ги знае всичките.😉 Още много други таланти имаше,но не си ги спомням.Едно и две ли са.Тя ще ни ги припомни.

# 1 003
Нямам против детето, но шапката като видя и ми се ...подобно на онзи клин, който носеше по хиляда пъти

# 1 004
https://youtu.be/p4sTBwxTDTo  Не съм гледала още другите к видеа, но ми се видя искрена и който се интересува от изкуствен твн може и да е полезна.

Общи условия

Активация на акаунт