Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 720
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 165
Защо се е изложила Тати,някой ще разкаже ли накратко моля,не ми се гледа онова лигаво същество?Струваше ми се че е искрена във видеата които пусна за него.

В старата тема доста изписахме, върни се там малко да прочетеш, ако ти се занимава. Иначе можеш и някой драма канал да пуснеш, що видеа направиха покрай скандала - Teaspill, Spillthetea и тн.

# 166
Джефри и Шейн мога да ги гледам нон стоп ❤️

# 167
  • Някъде там
Защо се е изложила Тати,някой ще разкаже ли накратко моля,не ми се гледа онова лигаво същество?Струваше ми се че е искрена във видеата които пусна за него.

В старата тема доста изписахме, върни се там малко да прочетеш, ако ти се занимава. Иначе можеш и някой драма канал да пуснеш, що видеа направиха покрай скандала - Teaspill, Spillthetea и тн.

Благодаря ще се върна да прочета.Напоследък нямам време да отделям за видеа и само преглеждам.

# 168
Не мога да изгледам докрай нито едно видео за Зорница, все гледам веждите й, които са направени потресаващо зле.  Изобщо не могат да се сравняват с микроблейдинга на makeupbyhow.

Изгледах и ревюто на Джефри Стар е обективно - околоочен крем с алкохол е no go, както и скраб за лице с истински черупки от ядки

# 169
За който искаше бумеранг, имам вече такъв. Супер исиотщина е това и не мога да схвана каква е идеята. След като го направих, очаквах, че ще ми се изясни, но не!😀

# 170
  • София
Благодаря за новата тема Simple Smile
Честно, пуснах си новото видео на Пепе само за да видя късите и панталони, които на фона на всички клишета, които изприказва, са най-малкият и проблем. Звучеше като неориентирано 13-годишно, изгледало няколко мотивиращи видеа, след като е изкарало 2 по математика. Напълно подкрепям коментара за редовните посещения при психолог.
Гледах и видеото на Зори - вече съм спокойна, защото аз си мислех, че имам много продукти в банята - ми че моите 2-3 шампоана (поне 1 от които е на свършване) са си направо минимализъм. Косата и наистина изглежда... не много добре.
И последно - гледах видеото на Ивана - самата тя ми хареса, изглеждаше доста свежа. Коменара за контката и децата обаче, беше доста груб.

# 171
  • Някъде там
За който искаше бумеранг, имам вече такъв. Супер исиотщина е това и не мога да схвана каква е идеята. След като го направих, очаквах, че ще ми се изясни, но не!😀
Смея се с глас.Деня ще е чуден след такова разсънване.
Ти да не мислиш че тия които се кълчотят знаят идеята.То такава няма..Колкото по-безмисмено толкова по-инстаграбъл 😁(тази дума не мога да я напиша).

# 172
LaughingLaughingLaughing НОМЕР 1 СИ!
Новото видео също много ми харесва, ама защо така ръкомахаш Laughing ще си изкараш очите Laughing

# 173
  • София

Абеее съвсем си го уцелила! Я някой да те светне как се слага линк в стори за да пишеш СУАЙП нагоре Joy, язе не знам!

# 174
Скрит текст:
Скрит текст:
Ахахахаха, не мога да спра са смея Grinning Няма смисъл да се опитваш да схващаш идеята. Важното е, че си инстаграмъбъл. GrinningGrinningGrinning

# 175
Милена не се научи, че се казва екскурзия, а не ескурзия..
Видеото на Пепе клишета и ръкомахане, беден речник..

Пък Пепе вика в предния клип фАнелка. Ясно и отчетливо. Те не могат да говорят въобще правилно, тръгнали акъл да дават.

# 176
Новото видео на grumpy честно ме разби. Много си добра. 👏

# 177
Скрит текст:

Абеее съвсем си го уцелила! Я някой да те светне как се слага линк в стори за да пишеш СУАЙП нагоре Joy, язе не знам!

Линк в стори може да се слага само след достигане на определен брой абонати, 10K мисля. Те за това всички мънкат като ги наближат, и призовават да ги последват.

# 178
Мозъкът ми работи малко странно след като се събудя, но се замислих, че Пепа е луд фен на Бумеранга, дали не си е направила един и при раждането на Сиена? (за мое съжаление си го представих)

# 179
Ланаааааа JoyJoyJoyJoyJoy
Като тостер ли?

Общи условия

Активация на акаунт