Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 160 749
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 180
Не можах да изгледам Зорница до край. То направо ми е като да толерирам човек с шопинг мания в нездравословни размери. Ако бях мъжа ѝ щях да се опитам да ѝ помогна.. Simple Smile
Не знам, но и винаги ме е дразнело и по баните на хората да има много неща, които се мокрят перманентно, задържат влага, вода, трудно се чисти (при собствената ми майка е така, например Simple Smile ). Прибери си ги някъде на сухо в шкаф в друга стая и като се къпеш си носи каквото ще ползваш, после го прибираш пак, какво ги плакнеш всички тия боклуци всеки път - после защо ѝ се съсипвали опаковките....всеки си знае де Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 10:31 от glimpse

# 181
  • Русе
Някога далеч се сещам,че Зорница показваше как подрежда дрехите си  (и на децата )по метода на Мари Кондо и препоръча книгата й, та там имаше специална част за продуктите в банята, как точно НЕ е ок да седят по рафтовете, най-малкото заради влагата и водата и ,че клеясват и т.н. Та , това ме изненада. Иначе видеото ми дойде шок : продукт след продукт и някакви си прекалено на бързо ги представи и изказа мнението си за тях. Замислих се  дали да се ,,инфлуенсна,, за ампулите и маската за възстановяване.

# 182
  • където ми харесва
Аз имам доста продукти в банята. Ако трябва да ги държа в друга стая и всеки път да си ги пренасям, ще откача.
Не знам, колко време трябва да преседи една опаковка, че да клеяса. Моите неща, горе-долу на две седмици се подменят, защото ги изчерпвам.🙄

# 183
Дайте видеото на Grumpy, за което говорите плс. Simple Smile

# 184
Дайте видеото на Grumpy, за което говорите плс. Simple Smile

В стори е, направи си Инстаграм. Simple Smile

P.S. Пробвай тук, отваря ли ти се?

https://www.instagram.com/stories/expatbgmum/

# 185
# 186
  • София

Ех че ме е блокирала Женя та не мога да я питам : къде са на снимката коланите ма патко? Сори за езика, ама тази жена с това повтарящо поведение ме влудява!

# 187
JoyJoyJoy
Това коментар към инстаграм профила ли е?

# 188
JoyJoyJoy
Да.
Чудя се да я питам ли по кой параграф ще имаме законови разправии.

# 189
Добър въпрос. По онзи, който се отнася до децата в автомобилите и предпазните колани, предполагам?
Ох, колко съм наивна! Някой друг ще да е

# 190
Добър въпрос. По онзи, който се отнася до децата в автомобилите и предпазните колани, предполагам?
Ох, колко съм наивна! Някой друг ще да е
Чакаме отговора, че съм любопитна.

# 191
JoyJoyJoy
Да.
Чудя се да я питам ли по кой параграф ще имаме законови разправии.
По чл. 3,ал.1, т.7 и чл. 5 от Закона за авторското право и сродните му права, както и по чл. 11 А от Закона за закрила на детето.

# 192
  • София
Може като качвате деца, да им скривате лицата. Не, че родителите са го направили и си развяват снимки на децата навсякъде в социалните мрежи, но е възможно да се заядат.

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 12:03 от feel_you

# 193
  • Русе
Обект на авторското право е всяко произведение на литературата, изкуството и науката, което е резултат на творческа дейност
Хайде сега да ми обясните творческата дейност на госпожатА?
Според българския тълковен речник терминът „фотография” означава отразяване на образи, фигури и др. върху светлочувствителна лента, хартия и др. и закрепване на това отражение с помощта на специални оптически апарати.

Съществуват три вида фотография.

1.Художествена фотография включва портретни фотографии, живописни фотографии, рекламни фотографии.
2.Журналистическа фотография отразяваща важни събития и обекти с обществено значение.
3.Научна фотография свързана с нуждите на науката и образованието.
 В коя категория ще сложите фотосите на деца без колани?

Лице, на което стане известно, че дете се нуждае от закрила, е длъжно незабавно да уведоми дирекция "Социално подпомагане", Държавната агенция за закрила на детето или Министерството на вътрешните работи.

Та, мами, щом Пепон ще пуска жалби, давайте и директно вие, съзирайте институциите.
Да, наистина нямаме право да качваме чужди деца, така,че замъглете лицата им.

# 194
Мерси за новата тема!

Изгледах видеото на Ели с новите придобивки и споделям мнението, че напоследък залита към oversize кройки, които не ѝ стоят добре, личи си че има някаква вътрешна неувереност относно стила си, с която приятелката ѝ явно злоупотребява, както е случаят с абсурдния розов гащеризон или онзи тоалет с плисираната пола и сандали + чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт