Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 167 678
  • 3 696
  •   2
Отговори
# 270
Цялата идея на събитията за лансиране на продукт за мен е тотално опорочена от поведението, демонстрирано там - снимане и основен фокус върху кетъринга, бумеранг и чекнене пред рекламния банер и евентуално някое стори с презентиращия в кадър, друго не.
По повод изказването на Антоанета за късите гащи - има безброй вариации на този тип дреха, не разбирам защо трябва задължително да са свръхкъси, показващи повече плът от желателното и на всичкото отгоре, комбинирани безумно с останалите дрехи. И при нея, и при Ивана, а напоследък и при Ели, забелязвам тенденция вместо с напредването на възрастта да залагат на по-женствени и елегантни силуети, да залитат към тийнейджърски комбинации.

# 271
Имайте предвид, че и много от мениджърите на компании с бюджети не вярват в силата на инфлуенсърството и се мятат на кампаниите просто ей така, за да са и те модерни, ще заложат на познати лица без да го мислят много много. Зара не са дали в последните години и долар за инфлуенсър маркетинг в световен план, за разлика от HM, а дори ги бият по продажби и печалба.

# 272
Като започнат да си снимат сандвичите по партитата, просто ми оправят настроението.
Безценно е, когато започват да вадят разни червила и спирали на Герлен, Ив Сен Лоран и пренебрежително да подхвърлят: това червило ми беше изпратено, пък тази спирала още не съм я пробвала, ама ми е от не знам колко месеца... Толкова е тежко да изпробваш спирала и червило и да споделиш впечатленията си... Просто ми е жал за тези неуморни пчелички 😔
Защо фирмите им причиняват този дискомфорт, да им пробват някакви си червила!
Не знам, тежко е да си блогър и влогър на щат.
Добре, че им пращат от време на време чай и олио в комплект, че да се хидратират отвътре и отвън комплексно. Въпреки, че, аз лично бих се дехидратирала от идеята да платя за плодов чай и евтино масло 80 лева.
Уникални бяха всичките с това единствено изречение, което повтаряха: хидратирам се отвътре и отвън Simple Smile)))))))))

# 273
Това за бременната с превръзките не го знаех. Уот дъ... Grinning Иначе за ZARA съм съгласна. Не съм виждала инфлуенсър, спонсориран от ЗАРА, за сметка на това H&M малко ми паднаха в очите, след няколко доста глупави кампании с бг инфлуенсъри (особено ходещия билборд Денина Мартин). При мен ефектът от тази колаборация беше да спра да пазарувам от тях.

# 274
Това за бременната с превръзките не го знаех. Уот дъ... Grinning
https://www.instagram.com/p/BsvBJpElbB6/?igshid=66nz7aotintr

# 275
А защо вече от инстаграм липсва постът с децата на Джаферович?

# 276
  • Русе
За немскоговорящите , откраднах блога й от една друга тема : https://www.beautyandblonde.de/2019/06/loreal-tonerde-absolue-ha … maske-review.html

# 277

Специално се регистрира ли, за да питаш? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 278

Чета ви от самото начало, но вече реших, че съм чела достатъчно блогърки и изгледала достатъчно влогърки, за да се включвам подготвена.

# 279
Скрит текст:

Чета ви от самото начало, но вече реших, че съм чела достатъчно блогърки и изгледала достатъчно влогърки, за да се включвам подготвена.

Успокой се, Евгения, пак ще се появи, заедно с неадекватната ти реакция.

# 280
Това за бременната с превръзките не го знаех. Уот дъ... Grinning Иначе за ZARA съм съгласна. Не съм виждала инфлуенсър, спонсориран от ЗАРА, за сметка на това H&M малко ми паднаха в очите, след няколко доста глупави кампании с бг инфлуенсъри (особено ходещия билборд Денина Мартин). При мен ефектът от тази колаборация беше да спра да пазарувам от тях.

Не знам дали от колаборациите или дизайна им напоследък не струва, но се хващам, че все по-малко ми харесват неща от х&м, за сметка на Зара и Манго например. Непрестанно ми изскачат рекламните им постове с Иванки, Валерки и пр и после като ги видя дрехите в магазина...бляк. Направо обратнопропорционален ми е интереса към х&м на рекламните им напъни. Малкото неща, които ми харесват, са с неоправдано високи цени или не можеш да се докопаш посмъртно (дизайнерските им колаборация, където куцо, кьораво и сакато инфлуенцър се трепе на откриванията, само за да се добере до каквото и да е).

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 18:19 от tuali

# 281
Скрит текст:

Не виждам нищо неадекватно в реакцията си. Неадекватни са нападките ти.
За Евгения съм спокойна и не се притеснявам. Но това не означава, че не се интересувам от зоконодателството във връзка със споделянето на инфо във всички онлайн платформи. Също така се интересувам от това, което "инфлуенсърите" споделят и промотират и до колко успешно промиват мозъците на хората.
Затова не разбирам къде е драмата във включването ми. Свободни сме да изкажем мнение. Всички.

# 282
Джаферович изобщо няма смисъл и да я коментирам, а преди я харесвах. Толкова са ми досадни с мъжа ѝ, който не е нищо особено впрочем като футболист. И него ми го навират навсякъде. Ама то нали ние българите си страдаме от това, да дойде някой чужденец и да остане да живее тук, и ние да му се възхищаваме... Примери бол, не е само той. Та и нея, покрай него почнаха навсякъде да я бутат, на мен си ми изглеждат интересчии и натегачи.
Как реагира, мамоуу, като ощипана девойка. Въпреки, че Гергана Димитрова е много оплювана тук, включително и от мен, като се беше писало, че не е раздавала нещата от giveaway-ите се появи и обори тези обвинения, и момичетата ѝ се извиниха. Джаферович можеше да ни затвори устите с две - три снимки, вместо да заплашва със съд.
Гол, Женя, ама автогол.

# 283
Скрит текст:

Жената влезна, за да информира, че е махнала снимката вие на нищо я направихте. Злобарки. Stuck Out Tongue Closed EyesAnimal DragonLaughing

# 284
Днес Петканови казали,че Алекс взима 1500 на месец от реклами. Сега тя ли лъже или не е 5 цифрена сумата?

Общи условия

Активация на акаунт