Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 168 033
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много уважавам решението на Зорница и съпруга й да не показват децата. Честно казано в нейните видеа съм намирала полезни за мен и семейството ми неща.

Не разбирам обаче защо бащата на Пепелджийска не й е обяснил защо не е хубаво постоянно да показва децата. Негов колега беше твърдо против да сложим камери в градината на детето ми, защото не беше сигурен кой ще може да гледа записите. Може да звучи малко параноично, но имаше резон в опасенията му.

# 616
Нямам представа кой и какъв е бащата на детето, за мен причините за поведението на детето са абсолютно видими в това видео, детето копира пълното безмълвие на майката спрямо него, а също така празния и поглед и апатия.

# 617
Гръмпи, оставям тази снимка за теб, просто като я видях и не издържах Stuck Out Tongue Winking Eye

# 618
https://youtu.be/RAkxHpcf-mA

Тея двамата са 🤦🏻♀

# 619
Не може да бъде! Гери, да не би да искаш да ни кажеш,че ти си съвсем нормален човек? Astonished
Скрит текст:

# 620
Не ГерчитУ и е дошло и има крампи. Майко мила, какво чудо невиждано! 😧😧😧

# 621
Гери - гурОто да хване правописния и пунктоационен речник (учебник) в ръка, току-виж й минала болката в корема. А може да я боли, но ще пише една идея по-грамотно.

# 622
Защо ли предчувствам реклама на превръзки в скоро време? Поне ще е тематично, с предистория 😆

# 623
Другото, което ме потресе днес, беше участието на г-жа Лицемерович в "На кафе". Съжалявам, но гримът е ужасяващ. Изглежда като уморена циганка.
Скрит текст:

# 624
Защо ли предчувствам реклама на превръзки в скоро време? Поне ще е тематично, с предистория 😆

Взе ми думите, първата ми мисъл бе, че си проси колаборация за реклама на дамски превръзки 😃

# 625

Взе ми думите, първата ми мисъл бе, че си проси колаборация за реклама на дамски превръзки 😃
Ама как може такова нещо. На всичкото инфлуенцъри пратили превръзки, само на ГеритУ не. Момичето е обидено и напомня за себе си: "Ехооуу, и аз имам мензис!" Тя затова е в лошо настроение, обидена е на Always.

# 626
Герито в последния си клип /май/ показва рутина и вика “ще покажа рутината на ютубърите/влогърите/блогърите и тази на обикновените хора”

Обикновени сте, кокошки.

# 627
  • в рока
Гери - гурОто да хване правописния и пунктоационен речник (учебник) в ръка, току-виж й минала болката в корема. А може да я боли, но ще пише една идея по-грамотно.
ПунктОационен?

# 628
Днес си мислех точно каква е моята "рутина":
ако бързам се къпя, слагам слънцезащитен, ям набързо и заминавам
ако не бързам слагам и малко грим и пия кафе

те правят същото, ама с много повече думи и камера пред себе си, та защо трябва да ми е интересно и да ги гледам? Скучни, безидейни същества.

Гергана проси естествено.

# 629
Може менструална чашка.

Общи условия

Активация на акаунт