Колкото до детето, очеизвадно е, че там има проблеми и липси и моля ви, това не е нито сдухване, нито срамежливост. Няма как да се развива успешно с такава майка. Съгласявам се с Барбарела,че ако тя му мълчи по цял ден и контактът с детето и майката се ограничава в три изречения, то няма да проговори от космически сигнали. Симпатично е,но абсолютно занемарено и това е адски жалко. В годините, когато цялото му тяло се нуждае от всички витамини и полезности, силна храна, за да расте, тя го ограничава до скапани ябълки. Честно, побеснявам от такива мърлявщини на някакви самозабравили се идиотизирани уонабита, със самочувствие и никаква връзка с главния. Не са нужни специалисти,за да се забележи очевидния проблем, майки сте все пак. Тепърва ще има затруднения и за какво е всичко това?! Изобщо не ме възмущават коментарите тук, възмущава ме, че тази хахавица се води образвана, а нанася с това “образование” такива щети.
Тези прошляци(и хич не ми дреме дали ще ме изтриете),защото това е меката дума,и те са в кюпа на неадекватните,които си мислят, че понеже имаш нет на телефона, някой иска да те гледа,докато пръскаш огледалата с простотия и нечистоплътност. Ужас