Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 168 034
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 705
Значии...не мога да повярвам,че на света има нормален човек,който би приел на Десислава Пеева поведението за безопасно и адекватно.Очевидно тя е крайно заблудена, скъсала отдавна връзка с релния свят по отношение на вида си и способностите си. Според мен там финансите са крайно ограничени, но дори и така, облеклото й и всичко останало са скандални. Не знам дали наистина има самоубийци,които биха я приели на сериозно като квалитетен съветник,по който и да е въпрос с тази външност,с този начин на изразяване и така поднесена информация.Просто е нелепо.
Колкото до детето, очеизвадно е, че там има проблеми и липси и моля ви, това не е нито сдухване, нито срамежливост. Няма как да се развива успешно с такава майка. Съгласявам се с Барбарела,че ако тя му мълчи по цял ден и контактът с детето и майката се ограничава в три изречения, то няма да проговори от космически сигнали. Симпатично е,но абсолютно занемарено и това е адски жалко. В годините, когато цялото му тяло се нуждае от всички витамини и полезности, силна храна, за да расте, тя го ограничава до скапани ябълки. Честно, побеснявам от такива мърлявщини на някакви самозабравили се идиотизирани уонабита, със самочувствие и никаква връзка с главния. Не са нужни специалисти,за да се забележи очевидния проблем, майки сте все пак. Тепърва ще има затруднения и за какво е всичко това?! Изобщо не ме възмущават коментарите тук, възмущава ме, че тази хахавица се води образвана, а нанася с това “образование” такива щети.
Тези прошляци(и хич не ми дреме дали ще ме изтриете),защото това е меката дума,и те са в кюпа на неадекватните,които си мислят, че понеже имаш нет на телефона, някой иска да те гледа,докато пръскаш огледалата с простотия и нечистоплътност. Ужас

# 706
  • в рока
Аз бях изумена от липсата на термометър в дома на Деси. Това защо?
Под клиповете има хора, които се възхищават на спокойствието на Кармен, питат за съвети. Десито е отговорила, че бърбори по принцип повече, но като видела камера, била спокойна.
Дано детето тръгне на градина и се социализира.

# 707
Аз се чудя Деси толкова ли няма някакъв коректив около себе си - приятелка, братовчед, родители, някой? Другия вариант е всички да са вдигнали ръце и вече да са се отказали. Облеклото ѝ е извън всякакви норми и вкус, писала съм ѝ няколко пъти на лични съобщения за това, сигурна съм, че и други са го правили.
На мен ми стана интересно по време на home tour-a не показа никъде резервни чаршафи, одеала, хавлии. Тези неща заемат доста място и нямаше как да не се видят. А да караш с по един кат от всичко е абсурдно и невъзможно...
Надявам се, че както не е показала тези неща, така не сме видели и други дрехи на детето и нейни по-прилични.

# 708
Скрит текст:
Момичета, гледам ,,Чернобил,, и се инфлуенснах, от ... Ивана, не, разбира се, от всички положителни коментари и мнения, които чух за него от познати, колеги и от вас и всъщност последно като прочетох поста на Теодора Духовникова, викам си край почвам го, страхотен е!
Наистина е страхотен, снощи го доизгледах, а от два дни чета книгата "Чернобилска молитва". Препоръчвам и нея!

# 709
Скрит текст:
Ей, ще ме инфлуенЦнете и мен за този Чернобил, гледам доста хора го следят и отзивите са добри.

Преди години помня, че игрален филм бях гледала, е няма такава боза... много малоумно беше направен.

Игралният филм и аз съм го гледала преди години и наистина не е нищо особено, но "Чернобил" не е така. Вярно гледах го с буца в гърлото и признавам си, че си и поплаках, но си заслужава.

# 710
# 711
  • София
Къде го гледате този филм за Чернобил и точно това ли му е заглавието? Извинете, ако сте го обсъждали преди, но няма как да изчета всичко.

# 712
  • Русе
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, гледам ,,Чернобил,, и се инфлуенснах, от ... Ивана, не, разбира се, от всички положителни коментари и мнения, които чух за него от познати, колеги и от вас и всъщност последно като прочетох поста на Теодора Духовникова, викам си край почвам го, страхотен е!
Наистина е страхотен, снощи го доизгледах, а от два дни чета книгата "Чернобилска молитва". Препоръчвам и нея!
ОоО, чудесно, проверих в библиотеката ,има я , ще си я взема! Благодаря! Авторът е жена и е сравнително нова, издадена е през 2017г.
Сериал е , и страница две по -назад написах сайта ,от който го гледах.- netfilmi.com

# 713
Къде го гледате този филм за Чернобил и точно това ли му е заглавието? Извинете, ако сте го обсъждали преди, но няма как да изчета всичко.
Мини сериал от 5 епизода е. "Чернобил" е името, можеш да го гледаш в HBOGO, ако имаш, ако не - има го в замунда.

# 714
Деси не можах да я изгледам, просто защото ми е нелицеприятна, затова няма да коментирам нищо за нея, но искам да ви напомня, че виждаме по 15-20 минути от един ден. Тя може да не говори на детето си пред камера с причина, както и детето може да е срамежливо.

Единствено остава въпросът в мен - ако е срамежливо пред камера това дете, защо тя държи то да е в кадър?

# 715
Много благодаря за препоръката за Чернобил и аз.
Тази сутрин го пуснах и аз още в първите минути ме грабна! Нямам търпение да изгледам и останалите епизоди.
Всички ли са излезли?

# 716
Много благодаря за препоръката за Чернобил и аз.
Тази сутрин го пуснах и аз още в първите минути ме грабна! Нямам търпение да изгледам и останалите епизоди.
Всички ли са излезли?
Да, във вторник излезе последната Simple Smile

# 717
Ето и развръзката, змии такива. Взимайте пример! В следващия си живот може и да приличате поне малко на нея. Ще се моля за вас

Добре де, как така до сега никой не ми каза евала, че съм била на работа докато съм в цикъл, вместо да си лежа вкъщи ??? Ни колеги, ни мъж, а ???
А и Геритууу е събрала сили и да сготви, ужас!!! Това вече не мога да го направя, и на работа, и да си сготви...не , не...това е извъземна сила - и в цикъл...това момиче е Супергърл!!!

# 718
Ми така е, какво разбираме ние, обикновените хора от цикъла на необикновените инфлуенцерки?!? 😆

# 719
Аз се чудя Деси толкова ли няма някакъв коректив около себе си - приятелка, братовчед, родители, някой? Другия вариант е всички да са вдигнали ръце и вече да са се отказали. Облеклото ѝ е извън всякакви норми и вкус, писала съм ѝ няколко пъти на лични съобщения за това, сигурна съм, че и други са го правили.
На мен ми стана интересно по време на home tour-a не показа никъде резервни чаршафи, одеала, хавлии. Тези неща заемат доста място и нямаше как да не се видят. А да караш с по един кат от всичко е абсурдно и невъзможно...
Надявам се, че както не е показала тези неща, така не сме видели и други дрехи на детето и нейни по-прилични.
Аз забелязах как казва, че я е оставила в кошарата да не излиза. И къде толкоз има къде да иде и като са празни шкафовете  няма какво да направи.

Общи условия

Активация на акаунт