Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 662
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 810
Обаче на снимката с бащата и двамата приличат на хора, които добре се забавляват. Приятно е да видиш хора, които се забавляват и със забавленията си на никого не пречат. Не съм ти фен, Антоанета, но винаги е приятно да видиш хора, на които ежедневието им е запълнено и разпускат ефективно.

# 811
Много тъпи изказвания за децата, които гледат Валери и ко. Кога имали време - wtf? Ние как имаме време да ги следим и да пишем?

Братовчед ми е на 9, справя се отлично с училището, социален е, играе си много навън и пак има време да гледа ютуб. Просто това е съвременното "интровертно и технологично" занимание, ние сме гледали телевизия, те гледат ютуб.

А и нека не се лъжем - повечето хлапета пишат такива ласкателни коментари, за да получат сърчице и да се радват, не им пука толкова. По фен срещи ходят, защото им е интересно да се срещнат с човек, когото са виждали от екрана, аз също като бях на 10, ако имаше фен среща на Руши Видинлиев или Ани Салич (защо само за тях се сещам wtf?!? Grinning ), щях да ида, без да съм умирала по тях.

# 812
Туали, ами пошлото, елементарното, нахалното, посредственото - те привличат масите. Качеството явно остава на заден план.

# 813
  • На правилното място в правилния момент
Гледам новото видео на Анелия. Това момиче наистина обича боб, яде всеки ден, на всяко ядене. Такава любов към това ядене. Чак аз имам чувството, че съм изяла поне няколко порции. Joy
Но иначе ми е сладка и естествена. Пожелавам й лека бременност!

# 814
За едни коментара е тъп за други не е, същото като това, че валерие и ко за моето дете са тъпи  за друго дете не са.
Моето дете има други интереси, обича театър и кино и динозаври, други деца не. Хората са различни.

# 815
  • в рока
Ама Ванче, голяма бяла птицо, как грешка може да е нарушена, бе!!!???
Грешка може да бъде поправена, направена, избегната,простена....
От своя страна правило, закон, предразсъдъци и др. могат да бъдат нарушени...
Абе що така не мислят тези хора, бе...

# 816
Анелия този нейния за какво го отглежда. И тя влачи торбите - хайде на боба. Наистина мизерия. И това пране имам чувството , че е от част от декора.

# 817
  • София
Гръмпи, една идейка и от мен. 😄😄

# 818
  • На топло
Тази Деса е отврат, отвратителна майка и пълен изрод....
Детенцето е душичка 😥, изглежда толкова добричко.
Ако получи адекватна грижа, майчина обич и топлота много бързо ще дръпне в развитието. Хвърлено в голата стая като ненужна вещ. Хората си гледат по-добре домашните любимци и растенията от това куку.
Грозната про...тка е за затвор.

# 819
Този акаунт е private. Ползвам снимки само от публични

# 820
Ако сте се притеснили случайно за косата на Ивана и не сте яли три дни, не сте спали цяла нощ. Не се безпокойте вече, Ванчето оряза своята дриймърска грива. Отбелязано е на сторито й. Пише, че се чувства друг човек. Озадачена съм от това изявление.

ПС. Може ли  да кажете накратко за тази Десислава или да дадате линк към социална мрежа?  Говорите от преди няколко страници, но все още не знам коя е.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 00:03 от DaisyMay

# 821
# 822
Емилиана, благодаря.

Не знам какво видях току-що, но не искам да го виждам повече. Виодеото с масажната техника, както и това с банята според мен са за друг сайт, а не за Ютуб. Ако тази жена е лЯйфкоуч, аз съм Анджелина Джоли.

И кой е великият оператор? Все едно съм си пуснала клип от 1997 с това постоянно приближаване. Как е решила, че с това заснемане ще се получи добър материал?

Толкова ретро излъчване, и като визия, и като персона.

Аз съм пас!

# 823
  • Варна
Пуснах си Деси и попрехвърлих видеото , за да видя детето. Според мен то е доста объркано от монолога на майка си гледайки в нищото !
Ми тая чаша с кафе колко пъти я разбърка направо полудях ! Да си хрупа крекерите и да не прави повече видеа !
Не знам на колко години е малката , но е доста тихичка на видеото .

# 824
  • Някъде там
Ивана в Коко ли се е подстригвала?Защото и Пирина "оряза гривата" по същия начин.
Всички под един калъп...🙄🤭

Общи условия

Активация на акаунт