Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 673
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 795
Пепе с майка си и Сиена

Пепе с баща си

С останалите участници

# 796
Днес в офиса беше Мартин на Валерито, отначало не можех да включа от къде ми е познат..
Оооо, дай подробности Grin

# 797
  • софия
Днес в офиса беше Мартин на Валерито, отначало не можех да включа от къде ми е познат..
Оооо, дай подробности Grin
Не знам подробности беше при колежките, мернах го преминавайки през офиса.

# 798
  • Някъде там
Емилияна,къде без София?Че кой ще вършее по сцената да пречи,съвсем "невинно"?😊
Обаче Филчо не го виждам,явно е бавачка на Сиена на някоя маса.

# 799
Изтървала съм лЯйфа, но и на снимките си личи, че е дърво и танците не са в кръвта ѝ. Стойка също, според няма. В крайна сметка, техният танц спечелил ли е нещо? Гледам някаква статуетка държи, а не съм запозната с условията на мероприятието.

# 800
Е те това е, отидеш на събитие, събереш целия катун 😀
Иначе ми прави впечатление, че на повечето снимки, на които присъстват повече от двама човека, Пепе е в центъра на снимката. Мнооого рядко да я видиш в края. 😀

# 801
  • София
Ми то нахално, бута се.
Майка й изглежда най- приемливо. Тя и баща й са като хванати от гората.

# 802
Абе ФилипЧО наистина го няма, дори на снимките накрая. Къде е бре? Frowning

# 803
Най-вероятно е под чехъла й вкъщи.

# 804
Айде за по-нетърпеливите, цъкнете на лЯйф върху снимката на пепа и ще ви излезе цялото и представление.

# 805
  • в рока
В Пепа най - много ме дразни не лигавщината, не посредствеността, не клишета та, които бълва ката ден, а именно нахалството.

# 806
Е, за да танцуваш и да ти харесва, не е нужно да имаш стойката, фигурата и да си гъвкав - може просто да те кефи и да ти е хоби. В тяхния случай нали уж е за благотворителност, така че не се очаква да са безупречни. Присъствието на София на всеки подиум, дансинг и сцена не го намирам за очарователно и сладко, когато не и е мястото там. На Пепе и е дете, ама на другите никаква не им е.
Видеото на Елица смятам да го пропусна. Не знам защо, но изпитвам някаква антипатия към хора, които вят бабите и дядовците си из мрежата, за да покажат близост и обич. Това са хора от съвсем друго поколение, повечето нямат представа каква е кариерката на инфлуенсърките и като цяло е безсмислено. Особено когато не си виждал баба ти от две години. Има толкова по-разбираеми начини за тези хора да им покаже чувстава си, ама не, нали и нас трябва да уведоми.
Ивана пита с какво видео да ни удостои... А аз си мисля само "стига мода, стига с тая мода, грешки и поправки".

# 807
  • София
Двамата, които танцуваха на тангото от "Усещане за жена", бяха по- добри. Или съм пристрастна, не знам Blush

Гласувам за "хакове, които всяка жена трябва да знае." Дори ще помогна.
Хак номер 1: когато не си за показване пред публика, просто не се показвай
Хак номер 2: Не си мацай кожата със 100 боклука, ако си с акнетична кожа, а я лекувай.
Хак номер 3: Бъди поне малко дама и не си слагай краците по вратите.
Това са топ 3, останалите- само при събскрайбване Trollface

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 21:41 от The Catcher in the Rye

# 808
На снимките с баща си е по-наперена и уверена. Това ми говори много.
С тази рокличка ми   прилича на торта с разтечено маскарпоне.
Гласувам за МОДНИТЕ ГРЕШКИ , нямам търпение да разбера как да съчетая два цветни и шарени парцала от шиин и грозен татус на гола жена, всичко това съчетано с тенекиени обици от левчето.

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 21:55 от Анонимен

# 809
В Пепа най - много ме дразни не лигавщината, не посредствеността, не клишета та, които бълва ката ден, а именно нахалството.

То нахалството обикновено върви ръка за ръка с посредствеността, глупостта и клишето. Даже има правопропорционална връзка. Интелигентните, възпитани и ерудирани хора нямат потребност да се бутат с нахалство във всяка ситуация, те изпъкват с другите си качества и пред когото трябва. Само лаладжийките се борят да изпъкнат пред всички (младо, старо, куцо, кьораво, сакато, детно и бездетно).
Нагледен пример е и вдъхновителката на Пепа-Елица, има много по-малко последователи и гледания, въпреки, че като качество на влоговете в далеч напред.
Гледах много приятен влог на Ида Магдаленова от Амстердам.
Липсва ми Деситокс :/

Общи условия

Активация на акаунт