Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 681
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 780
Хах това горе като го прочетох, ми заприлича като Пепе да учи психология да лайфкоучва диджеите да раждат без проблем и с усмивка поне две деца, докато танцува Зумба Simple Smile

# 781

Зачудих се какво е това Grindr и като проверих, знаете ли кво излезе - приложение за гейове и транита. Фичето явно му е дошла в повече "секси" съпругата и го ползва приложението 🤭🤭🤭🤭

# 782
Наистина не мога да проумея тези деца /последователите на влогърките/ нямат ли уроци, тестове, изпити, не ходят ли на допълнителни занимания, спорт , частни уроци....как смогват да научат, да си напишат домашните и да гледат тъпите клипове на ВалериЕ и ко.???
Детето ми в момента няма време да се обърне от уроци и от оформяне на оценките, отгоре на всичко ходи на незнам си колко частни учители, какво остава да седне да следи коя фльорца извадила нов тъп като галош клип, с какво се намазала пъпчасалата физиономия и колко парцала от китайските боклуци е получила.....абсолютна простота, обсурда който в момента наблюдаваме ще се върне тъпкано и ще страдат тези, чиито деца се стараят да постигнат нещо.

Ние тук сме голями хора и си губим времето с простотиите на компанията влогъри, но тези деца са заслепени от тях и ги приемат 1:1 за чиста монета това, което те твърдят, което е доста опасно.
Жал ме е за деца като моето, което утре ще се сблъска с последовател на ВалериЕ и ко. и ще е като в небрано лозе.

# 783
  • София
Значи е време Пепе да започне да жонглира не само с ролите на жената Laughing

# 784
😳🤣🤣🤣 гаранция някой му ползва снимките  и се представя за него..ама хахаха

# 785
Gergana Kurneva да не е някой grindеr потребител под прикритие? Joy или обикновен трол. Сложила си е снимка на Анфиса от 90 дни до сватбата:joy:

# 786
Опааааа! Компромат или опит за такъв Joy
Ей сега стана забавно.

# 787
Гледах танца на Пепе. Дървенка е. Когато трябва да танцува без партньора се получава само маркиране на движенията, а когато той я подхванеше, имах чувството, че ще я изхвърли извън дансинга, такава скорост развиваха. Тя за жалост няма нито уменията, нито контрол над тялото си, за да изпълни добре и докрай движенията. Личи си, че нищо не тренира. Иначе не беше съвсем лошо, прическата и гримът бяха хубави.

# 788
Къде гледате?
Спомням си,че когато започнах да следвам Пепе,в писанията й беше написала,че се занимава с танци и аз наистина повярвах,защото има тяло на такава -крехка,малка,слабичка..

# 789
Гримът и е хубав, защото е правен от Боряна Стефанова, а тя си разбира от работата.

На тези снимки Пепе може да е слабичка и мъничка, обаче тялото и не ми харесва, дървено е, грубо, ъгловато, кокалесто, особено на краката много си личи.

# 790
Искам да видя танца на Мария Силвестър от същата вечер, но тя пък не е снимала 300 сторита от там, нито имаше лЯйф. Много я харесвам. Пепона що не си е щракнала някой бумеранг с другите участници, както обикновено?

# 791
  • Някъде там
Теди, това са деца които единствената им цел и мечта  е да станат като Пепе и  тези деца
са с родители за които да извадят пари за отрочето е единствената цел и не упражняват никакъв контрол върху него.Съдя по децата които виждам около моите.Моето се прибира от училище и сяда да учи,другото му звъни да го пита може ли да му снима планове и да му напише домашната, защото трябва да ходи на среща с гаджето да гледат филм.😀
Това е пресен пример,затова давам него.

# 792
Танцът на Пепе вчера беше на лайф в Инстаграм, сега вече изтече. Предполагам обаче, ще го качи във видео скоро.

Личи си, че не й се отдават танците, но поне си го признава и на няколко пъти казва, че се чувства вдървена.
Направи ми кофти впечатление обаче, докато танцуваха другите и водещите говореха нещо, тя и треньорът й се кикерчеха за бумеранг. Много неуважително към останалите.

# 793
  • софия
Днес в офиса беше Мартин на Валерито, отначало не можех да включа от къде ми е познат..

# 794
Видях от снимките по назад, че и баща ѝ е бил, че и част от ансамбъл. Те цялото семейство ли така ходят по мероприятия? И София, Сиена може и да са оставили при някоя дежурна баба, Фичо сигурно е бил около кетъринга та затова го няма по снимките.🤭

Значи е време Пепе да започне да жонглира не само с ролите на жената Laughing

Ще ме удавиш бе жена 🤣🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт