Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 640
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 825
Ивана в Коко ли се е подстригвала?Защото и Пирина "оряза гривата" по същия начин.
Всички под един калъп...🙄🤭
Като фолк певачките стават.

# 826
Покрай дискусията около Деси, си спомних за другата суровоядка -

https://www.youtube.com/watch?v=JwrvVv7qEnQ

Тя изглежда влага доста повече емпатия при общуването с децата си, грижи се за тях, обаче за храната яко ги контролира...представям си как всеки ден й дават отчети.

/С тия хлътнали бузи, очи и огромни вежди- ми прилича на извънземно/

# 827
Ама Ванче, голяма бяла птицо, как грешка може да е нарушена, бе!!!???
Грешка може да бъде поправена, направена, избегната,простена....
От своя страна правило, закон, предразсъдъци и др. могат да бъдат нарушени...
Абе що така не мислят тези хора, бе...
Тя иска а каже, че е грозно да се носи еди как си но тя напук го прави.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 12:37 от Анонимен

# 828
Деси има видео за рождения ден на детето. През декември е станало на 2. Ама нямаше торта!

# 829
Деси има видео за рождения ден на детето. През декември е станало на 2. Ама нямаше торта!
Ай сега екстри Ill

# 830
Пак съм на Деси, гледам в нов дом клипа, не мога хора, да повярвам, че дете на 2 години стои така в кошарата, моето е почти на същата възраст, махнах я преди повече от 9 месеца, понеже си излизаше най редовно и реших, че ще се претрепе, че то й е супер неудобно, за какво да стои в нея през деня, не разбирам. Потресена съм от видяното и с дрехите, и с всичко за това дете, то е като аксесоар, не част от семейството сякаш.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 00:18 от passionbiojuniper

# 831
Майката на Пепе изглежда страшно добре.

# 832
  • На топло
Тази Деси живее в пълна мизерия, да не си мисли, че това е минимализъм 🙄.
И мисълта и тече много трудно и не може да се концентрира.
Тръгнала да философства.

# 833
  • На правилното място в правилния момент
Тя изхожда от позицията, че живееш ли оскъдно, израстваш духовно. Joy

# 834
  • София
Тази Деси, която коментирате ще си я спестя.

Пепе е хванала основните стъпки но си личи, че не й се отдават танците. Партньорът е много добър и "изнесе"  целия танц. (Тренирала съм спортни танци.)

Но друго се чудя. Това събитие имаше много малко реклама и както се вижда рехава публика.

# 835
  • София
На мен пък ми е жал за тази Десислава. Като видях мъжът й какъв е и как се опита да коментира и изманипулира коментарите, ми става ясно, че е тормозник. А и тя намекваше. Бъгнала се е яко и това рефлектира върху детето, но не я имам за изрод, а за жертва, потънала в своята неадекватност.
И преди малко видях какво е отговорила в страничката ни. Доста умерено, не е невъзпитано и сопнато. Има хляб в нея, но трябва да се стегне.

# 836
  • На топло
Покажете какво е отговорила Деса.

Всички велики влогърки, които критикувате денонощно в тази тема са в пъти по-добре от тази "майка".

# 837
  • София
За мен не всички са по- добре. Всеки има право на мнение, а ние ще продължаваме да критикуваме. Пепе е по- лоша майка. Просто е филтрирана.

# 838
Майката на Пепе изглежда страшно добре.

Скрит текст:

# 839
  • София
Деси ме изненада, въпреки че нито я следя, нито ми е симпатична. Обаче супер адекватна реакция. Джаферович и Гера могат да вземат пример от нея.

Общи условия

Активация на акаунт