Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 685
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 840
  • На правилното място в правилния момент
И аз останах приятно изненадана от Десислава. Дано се вземе в ръце, явно й е тежко и финансово, и емоционално, но има дете и трябва да мисли за него.

# 841
Вдигна ми се в очите с адекватния отговор, много е далече от моето светоусещане, но си заслужи уважението ми. Дъщеря ѝ е голяма сладурана и физически не изглежда зле, дано такова да е и развитието ѝ. Може би като се поотърси Деси от миналата връзка ще претърпи промяна.

# 842
Гледам влога на Анелия и има един момент как се пр7бира с торбите от пазар. И си мисля: стига с торбите до вратата, влиза пуска камерата, излиза и пак влиза сега да се снима. После мести камерата в другата стая и същото упражнение. 🤣🤣🤣

# 843

Всъщност реакцията и е доста по-премерена от тази на разни други позитивни същества с десетки хиляди последователи. Начинът и на живот за мен е странен, а цялото намилане за био, еко, веган минимализъм и намирам за идиотско, но и по-тъпи реакции сме виждали. Дано без онзи нейн партньор се пооправи, че той е направо плашещ.

# 844
Много адекватен отговор,евала.

# 845
Моля ви се,хвърли ви малко прах в очите и вече сте ок.
Ерик,сина й,от поне 3-4г живее при майка й,как пък за толкова време не си оправи живота,за да го гледа.Вие сериозно ли бихте си оставили детето,но да си запазите другото?Докога ще се оправдава,за да не е пълноценна майка и на двете си деца?
Тук никой не говори за показване във видеата,това си е нейно право и аз го зачитам.

Дъщеричката не е срамежлива,дори на последното видео си личи,че се заиграва с камерата.На абсолютно ВСИЧКИ видеа,които показва,детето не говори,дори няма пряк контакт с майка си.Стои точно като декор.Как пък един път не го чухме да изрече думичка?
За месото - много се съмнявам да й е давала.Яйца по вероятно,но и за това имам съмнения.

Ей сега ще я оправя.От къде е коментара й?

# 846
  • Някъде там
Десислава е веган суровоядец много преди да се появи Сашо.Ерик е показвала в клиповете преди,той също не можеше да говори и изглеждаше по същия начин като Кармен.По скоро той подскачаше и отговаряше с мучене.
Отговорите може да са премерени, но тя по-принцип си е такава във всичките си коментари,Сашо беше този който отговаряше дръпнато вместо нея.Външния и вид е коренно различен от поведението и.Всичките и видеа са монотонни и вяли,говори без никаква емоция,не се учудвам че детето не може да говори все още.

# 847
Да, изключително адекватен отговор, защото е сигурна, че е права за себе си.
Другите знаят, че преиграват и са фалш и цирк и затова отговарят злобно.

# 848
и понеже Десислава е отговорила адекватно трябва да и ръкопляскаме за начина, по който се грижи за детето си.

Аз идвам за друго.  Вчера бях на ресторант вечерта и една от посетителките на съседната маса беше облечена в сиво трико (по скоро ликра).

Нещо подобно.
Скрит текст:

Не знам как не и беше неудобно така да се разхожда, но мен ме хващаше срам само като я гледах.

# 849
Гледала е как Пепито обикаля така центъра и се инфлуенснала 😂
ЕДИТ: Гръмпи вече бе забелязана от Мегз. Мисля, че ще си имаме новата инстакуин ❤️

# 850
Връщам се на темата с това как така децата имали време да гледат влогъри и да се превъзнасят - сякаш никога не сте били зарибени по групи, актьори и певци Simple Smile Просто е малко по-различно. Не мисля, че на повечето от тези деца им пука чак толкова за тези личности, просто намират къде да си изкарат това типично за децата обсебване от хора, които не са близо до тях. Като това, че гледат какичката с многото гримове и дрехи не означава, че не обичат да четат и да ходят на театър, или че имат слаби оценки.

На Ивана не ѝ отива тази прическа. Може би като я пооправи сама вкъщи ще е по-добре, но ми изглежда сякаш е била без чадър в бурята.

# 851
Гледала е как Пепито обикаля така центъра и се инфлуенснала 😂
ЕДИТ: Гръмпи вече бе забелязана от Мегз. Мисля, че ще си имаме новата инстакуин ❤️
Гръмпи е много съобразителна. Не й се налага да се напъва да измисля разни неща, че да трупа популярност. Просто се качва на раменете на вече сравнително популярни хора и използва успешно това, че хората по принцип обичат да се подиграват на по-успешните от тях. Чудесен ход, Гръмпи, стар, колкото света Simple Smile
Но едва ли така ще бъдеш забелязана. Най-много да направиш сеира на десет човека тук.
Обаче може да съм лош пророк. Може и да станеш по-популярна и от хората, които използваш за трамплин. Все пак, ние, българите обичаме, когато по-богатите и по-успешните плачат.
И като се замисля, историята познава много подобни случаи!

# 852
Не мисля, че с инстаграм акаунта Гръмпи цели да трупа популярност. Тя има немалко с блога си.

# 853
Не мисля, че grumpy има и най-малкото намерение да се прочува, пък камо ли да печели слава на нечий гръб. Пука ѝ на жената в Канада, да не би да е тук, че да ходи по събития да муе мини сандвичи и да събира тоалетни принадлежности. Кого го интересува "успешните и богатите" дали страдат, занимава ѝ се днес, утре може и да спре, нас ни забавлява, забавлява се и тя.

Последна редакция: пт, 07 юни 2019, 10:07 от Emiliana V55

# 854
Има статия за Ивана в Списание8. Там отговаря на някои въпроси, които сме коментирали тук. Последователите ѝ били 40% 18-25г. и 30% 25-32. Ха ха ха...

Пепа не я следя, но и ако тя е модно гурО, с тези топове без рамене, от които стърчат през рамки...

Деси суровоядката ме потресе просто. Беше ми излязла преди време при търсене на някакви вегански истории. Като я видях как е облечена се зачудих кой би се доверил на съветите ѝ аджеба. Моите деца и двете  проговориха към 3-4г, но след това наваксаха, така че това не е проблем. Детенцето на Деси ходи като 1-годишно. Дали има някакъв проблем с костите от неядене на месо или просто защото не е оставяно да развива двигателните си умения от седяне в столчета и кошари, не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт