Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 624
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте, за първи път коментирам темата, въпреки,че я следя от доста време.
Аз гледам доста и различни влогъри,но от вас разбрах за Пепе и Десислава Пеева..ииии...ами не мога да повярвам.Не искам да я съдя (Деси) , не се знае как и защо е изпаднала в това положение,но според мен има проблеми,психически. Sad Стана ми жал за децата,защото тя явно се чувства добре така.Цялото и време е заето от рязане на плодове и зеленчуци и бъркането на разни бъркочи ,които ползва за козметика.Не знам ,не знам направо нямам думи,това е много примитивно.Има толкова много бюджетна козметика,натурална.И най-тъжното е ,че това се вменява на децата и ще им е много трудно в бъдеще.
Както и да е,доста е говорено по темата,но не мисля,че ние можем да и помогнем ...късно е.
Девойката Пепе ми хареса ,лъчезарна е,но скучна,не бих я следвала.
Аз исках да попитам какво мислите за мърчовете на всички влогъри?
За мен е много странно, как имат самочувствието да предлагат разни тениски с щампи с имената им...или Ивана с нейните чаши..За какво ми е чаша с нейната котка?!?!
Animal Scream Cat

# 856
Как така, защо ти е чаша с котка?! Един ден може да я продадеш на търг в Sotheby's и да си оправиш старините!

# 857
Реално, всичките може да излиза, че последователите им са 18+, но и аз на 13 се писах, че съм на 20, така че да се замислят защо идват толкова много 12-годишни на фен срещи...

# 858
Много ясно - под 18 не можеш да се регистрираш.

# 859
Много ясно - под 18 не можеш да се регистрираш.

Можеш. Под 14 не можеш или нещо такова.

# 860
Симпатичното в отговора на Д.П. е липсата на агресивност, останалото са оправдания. Детето физически изглежда в норма, пълната липса на емоциии и реакции обаче е силно извън норма, детето не изразява нито радост, нито недоволство.

# 861
Симпатичното в отговора на Д.П. е липсата на агресивност, останалото са оправдания. Детето физически изглежда в норма, пълната липса на емоциии и реакции обаче е силно извън норма, детето не изразява нито радост, нито недоволство.
Което е по-сериозно и от физическото изоставане.

# 862
Ама това Деси и книга издала?
Тя професионален влогър ли е, извинете за невежеството?
Хлъцнах, като е чух и видях

# 863
Аз минавам да остовя това тук Grinning (вижте лайковете). Първата снимка е от преди два дена, като снощи лайковете бяха 100 и тази сутрин,както два дена лайковете не мърдаха, изведнъж станаха 1200. А щъкнеш ли да ги видих - хоп - бот профили Simple Smile Интересното е, че тези фалшиви момичета са обявени за инфлуенсър на годината и са постоянно канени за VIP гости (както те сами се изказват) на разни събития. Включително доста брандове работят с тях. Интересно кой от роботите ще се инфлуенсне Grinning. Та, поредното доказателство как можеш с 5-10 лв да станеш известен и желан в света на инфлуенсърите в България, както и за слабия маркетинг на брандовете.

Според мен е хубаво тези извамнички да се качат в ривийлд групата. Имам и други такива снимки.

# 864
  • София
Аз исках да попитам какво мислите за мърчовете на всички влогъри?
Мисля, че ме удрят по джоба. Дъщеря ми, на 11 г, е голям фен на Айде Бг. Голям зор беше за две техни тениски и й ги купих. То голяма радост, носи си ги с кеф. При положение, че знам колко струва една подобна тениска барабар с щампата, надценката е доста висока.
Също така се оказа, че детето ми ги знае почти всички влогъри, които обсъждате най-често тук, като изключим кукувицата Деса, която не й представлява никакъв интерес.
Малките момиченца много си падат по австралийските близначки Рибка туинс и по американката Софи Доси, която е много красиво младо момиче.

# 865
"По-богати и по-успешни" 😂😂😂
Нищо адекватно няма в отговора на Пеева, пасивно агресивен е отвсякъде. И земята да се сцепи, тя пак ще повтаря едни и същи бълвочи, все пак говорим за откачалка, която отрича целия конвенционален напредък на света и държи да живее като прачовек. Да взвме да спре да купува дрехи и памперси и да стане нудист. И без това с елегантните й роклички не е много далече.

# 866
Тези с купените последователи и харесвания са рядко противни парчета. Не знам как не им е неудобно и как може да си вярват така...

За Деси ми е жал наистина, не ме избива на агресия като я гледам /за разлика от други/, не мисля, че е добра майка, обаче и на това дете трябва да се обърне внимание. Не мисля, че е със забавено развитие, грозно е, когато веднага някой направи такъв коментар без да знае. Децата са различни и не се развиват по часовник. Едната ми племеничка, както не говореше, изведнъж ще отприщи и не млъкна /беше на 2/, но често ако някое детенце е различно, несъобразителни майки почват да задават глупави и неподходящо въпроси. Не знам случая с Деси какъв е, може и жената да си има своите проблеми, не искам да давам диагнози, надявам се да открие себе си и да се грижи добре за децата си

# 867
Детето на Деса е такова, заради майка си - или храненето му вреди, или отношението към него никакво го няма. Дано има някой около нея, който да и налее акъл в главата достатъчно, че да види, че вреди на дъщеря си.

На мен ми се стори, че по едно време се появи Фичо в сторито, май той беше, който и оправяше гърба на роклята точно преди нейния танц.

# 868
Деси има видео за рождения ден на детето. През декември е станало на 2. Ама нямаше торта!
Ай сега екстри Ill
Поне плодова да беше направила (купила) е*ати...

# 869
Гледали ли сте по-тъпо видео за Дубай от това, ммм?
https://www.youtube.com/watch?v=UQcoy69ISKk

Общи условия

Активация на акаунт