Аз гледам доста и различни влогъри,но от вас разбрах за Пепе и Десислава Пеева..ииии...ами не мога да повярвам.Не искам да я съдя (Деси) , не се знае как и защо е изпаднала в това положение,но според мен има проблеми,психически.
Стана ми жал за децата,защото тя явно се чувства добре така.Цялото и време е заето от рязане на плодове и зеленчуци и бъркането на разни бъркочи ,които ползва за козметика.Не знам ,не знам направо нямам думи,това е много примитивно.Има толкова много бюджетна козметика,натурална.И най-тъжното е ,че това се вменява на децата и ще им е много трудно в бъдеще.Както и да е,доста е говорено по темата,но не мисля,че ние можем да и помогнем ...късно е.
Девойката Пепе ми хареса ,лъчезарна е,но скучна,не бих я следвала.
Аз исках да попитам какво мислите за мърчовете на всички влогъри?
За мен е много странно, как имат самочувствието да предлагат разни тениски с щампи с имената им...или Ивана с нейните чаши..За какво ми е чаша с нейната котка?!?!
(вижте лайковете). Първата снимка е от преди два дена, като снощи лайковете бяха 100 и тази сутрин,както два дена лайковете не мърдаха, изведнъж станаха 1200. А щъкнеш ли да ги видих - хоп - бот профили
Интересното е, че тези фалшиви момичета са обявени за инфлуенсър на годината и са постоянно канени за VIP гости (както те сами се изказват) на разни събития. Включително доста брандове работят с тях. Интересно кой от роботите ще се инфлуенсне