Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 610
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 1 005
На мен Матей ми изглежда като всяко дете на тая възраст, обаче майка му - тя вече е друга бира...

# 1 006
  • Някъде там
На мен Матей ми изглежда като всяко дете на тая възраст, обаче майка му - тя вече е друга бира...
Той е!Майка му обаче, едни планове има..

# 1 007
Аз съм виждала клипове на китайчета на тая възраст с амбициозни родители. Та децата вече стояха пред пианото или с китарата, или на барабаните и свиреха!!!  
Пирина е закъсняла, ранен старт трябва, за да отвее конкуренцията. Laughing

# 1 008
Не се тръшкат. Твоето плаче и се тръшка, защото не си супер, дупер успешната мама като тях Scream Давай авокадо тост и няма да реват, за да не им дадеш пак Joy

ХАХАХАХАХАХА 😂😂😂

ще пробвам мойто така да го сплашвам като не слуша 😆

# 1 009

Видях това във фейсбук преди малко. Не е от влогъри, но това с коланите вече е като епидемия. Тия хора въобще акъл имат ли? Или са като циганите, раждат, пък ако някое умре, ще си родят още.. Масово в колите до мен на светофар например, виждам деца без колани (оглеждам се от няколко месеца поне). Средно излиза, че 1 на 20 има колан. Просто ужас..

# 1 010
Така е от край време, за съжаление. И масово ги притеснява не това, че децата не са обезопасени, ами глобата от 20лв...
много познати имам, които слагат някакви измислени столчета, без те самите да са фиксирани към седалката, камо ли пък децата да са закопчани с колана от столчето. Просто да им там нещо наужким, ако ги спре катаджия...
виждала съм и да возят новородено, гушнато в майката на предната! седалка, и то от уж интелигентни и разумни хора...

# 1 011
Тия хранения по цвят. Какво ще ядат на кафявия ден? Laughing

# 1 012
Тия хранения по цвят. Какво ще ядат на кафявия ден? Laughing

Ще се тъпчат с шоколади Wink

# 1 013
Дълбоко в себе си според мен Десито не е лош човек, но всяка крайност е вредна.
Явно е объркана.
Искам да споделя два канала, които с удоволствие следя
Това е първият
https://youtu.be/5hkzc0eQ1kw
Много непринудено и естествено момче, което е учило, сега и работи в Германия.
Другият се казва "Емигрирай в Австралия", https://youtu.be/ye9dDtPcATU чак ме е яд, че има само 500последователи. Никога не ми е била мечта Австралия, но са ми интересни видеата на Здравко за живота там.

purko88, много благодаря, че си част от Емигрирай в Австралия! Благодаря ти и за добрите думи!

Както и ти спомена, въпреки името на канала 😋 той е предназначен за всеки, който иска да научи повече за живота в Австралия. Наистина много се радвам, когато видеата ми помагат на зрителите да научат повече за тази част на света.
Ще се видим в следващото видео/във вторник. 😀

# 1 014
Ох, изгледах видеото за хакове на Ивана. Абсолютно безполезно ми се видя. Сякаш е чела задната страна на опаковките на разни продукти и оттам се е "инспирирала". Laughing

# 1 015

Ивана става все по-луда....
Съученичките на братовчед ми, които са на 15 си качват клипчета как пеят в някоя кола на снапчат, а Ивана е на 30, просто тази жена определено губи връзка с реалността с всеки изминал ден...

# 1 016
  • Някъде там
Гръмпи, заби стрела дълбоко в сърцето ми.От години си мечтая за точно такива гумени ботуши.
От къде са?Нещо гивауей ще има ли за тях?😉 Пу-първа да ме изтеглиш!😁
Ивана е прехванала от Валери... вдетиняването е заразно.😊

# 1 017
Госпожа гримьорка що така зле изглежда?

# 1 018
Абе един технически въпрос да ви задам. Частите на някое стори как мога да ги превъртам напред-назад? Като swipe-вам отивам само на предишно или следващо стори. А има сторита, където показват някаква снимка с текст, ама тя вземе, че се смени за 3 секунди. Бавничка съм си аз и не мога да прочета за толкоз кратко време и искам да върна назад Grinning

# 1 019
Някой може ли да ми обясни защо ще си слагаш сух шампоан отзад, отсрани, на челото - демек на цялата глава - от вечерта, та сутринта да изглежда прилично? Ако още вечерта виждаш, че косата ти е почнала да се омазнява, защо не я измиеш и тададам, чиста коса!
Има ли хора, които мислят, че плескането със сух шампоан ежедневно е по-безвредно от ежедневното миене с неагресивен шампоан?

Общи условия

Активация на акаунт