Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 614
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 975

И после да сме били чели на децата си всекидневно. Представям си как говори на нейното и по цял ден слуша за инстаграмъри, инфлуенсъри, джелатота и прочие простотии. Но пък не изпусна да се похвали 11 пъти как е отбила на година и половина детето си и Най-накрая е отишла да пие едно мохито без детето (за първи път). Изсмях сА.

# 976
  • Варна
Идвам само да напиша: Аман от бременни и родилки, супер мами-блогъри, влогъри и тн. Влизам в ютуб и ме заливат видеа с бременни или вече родили. Влизам в Инстаграм същата работа. Дано ми олекне!

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 15:54 от Dominique7

# 977
Е*аси дългите пръсти на краката, че чак са имали нужда от свиване

# 978
Оффф...аз имам странна фобия от крака 😁 направо се потрисам като ги видя на първа линия, рядко се срещат красиви стъпала.

# 979
  • Някъде там

И после да сме били чели на децата си всекидневно. Представям си как говори на нейното и по цял ден слуша за инстаграмъри, инфлуенсъри, джелатота и прочие простотии. Но пък не изпусна да се похвали 11 пъти как е отбила на година и половина детето си и Най-накрая е отишла да пие едно мохито без детето (за първи път). Изсмях сА.

Ех Пирина...а беше и можеше да си остане различна..
В началото, когато я последвах беше едно такова добричко, усмихнато и зареждащо с положителни емоции човече...
Откакто и тя стана от отбор реклама,вече все по рядко следя някого.
Има една Снежана Атанасова.
Влогове пишеше.Обсъждали ли сте я?
Тя същата.Харесвах я защото даваше искрени съвети.Обаче, смени работата и сега за да си хвали салона, започна и тя с рекламата.

# 980
Тая Снежана пък ми е толкова анти...Като имаше клипове ми беше супер нечистоплътна - една гадна коса , все един никакъв маникюр и много фъфлеше.Не искам да съм груба ,ама как са решили такива ,че са бюти влогърки идея си нямам.И като я питаш нещо понякога отговаря много сопнато.

# 981
Снежана какво работи? Освен, че е инфлуенсър, това не го смятаме за работа.

# 982
Тая Пирина винаги пише с чуждици. И не мисля, ще чете на детето всеки ден. Много ми е изкуствена.
И аз в ИГ и Ютюб виждам само едни щастливи успешни майки и изглежда все едно децата им не плачат, не се тръшкат..

# 983
  • Някъде там
Снежана какво работи? Освен, че е инфлуенсър, това не го смятаме за работа.
Стана май пиар на салони Мърфи.

# 984
Не се тръшкат. Твоето плаче и се тръшка, защото не си супер, дупер успешната мама като тях Scream Давай авокадо тост и няма да реват, за да не им дадеш пак Joy

# 985
Моето яде авокадо, бе Wink ама не на тост. Ей тъй...голо го яде Wink да снимам ли видео ?

# 986
  • Някъде там
Не се тръшкат. Твоето плаче и се тръшка, защото не си супер, дупер успешната мама като тях Scream Давай авокадо тост и няма да реват, за да не им дадеш пак Joy
Особено това на Пирина.Нейния авокадо мус яде специално от някакво кафе че там авокадата са различни.
Пепа поне не изкарва Сиена и София вундеркинд деца.Виж Матей е всестранно надарен.

# 987
Нямам представа защо, но Пирина ми е много смешна.  Стои ми сякаш иска да е като каките, ама не става.

# 988
Къде го Фичо Датски на рождения ден на Пепа телешопа - в Дания. Идеално семейство - за пример - хахаха.
Сама не си вярва , че и другите трябва да убеди колко е щастлива.

# 989
  • Някъде там
Нямам представа защо, но Пирина ми е много смешна.  Стои ми сякаш иска да е като каките, ама не става.
Абсолютно.
Беше много земно момиче,какво и стана идея нямам.Май трябват пари са къща и явно е решила, че може и тя с инфлуенстване да спести за къща.😁

Общи условия

Активация на акаунт