Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 592
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 460
Само са вметна, че и след кожно изгаряне се ходи на пластичен хирург, не са само носове и гърди.

А като не е ходил на лекции и упр. защо и как са му позволили да завърши? Аз това се питам. Не е редно.

# 2 461
Да, той искал да става пластичен хирург за да лекува малки деца.
Мен ако питате, надява се да е под опеката на Енчев, но кой би рискувал да вземе за партньор некадърен хирург?
До колкото съм чела баща му - възрастния Шопов се разграничава и много не го споменава в интервютата си. Демек, оставил го е да прави квото си иска.

# 2 462
Коя е Константина ? Валери направо дразни вече с инфантилното си поведение...жена на близо 30, а сякаш е на 13 !

# 2 463
Да, той искал да става пластичен хирург за да лекува малки деца.
Мен ако питате, надява се да е под опеката на Енчев, но кой би рискувал да вземе за партньор некадърен хирург?
Съгласна съм. Доколкото съм видяла от инстаграм, той си пада по лъскавия живот, скъпи коли и тн. Това не се постига с лекуване на изгаряния в Пирогов.

# 2 464
Само са вметна, че и след кожно изгаряне се ходи на пластичен хирург, не са само носове и гърди.

А като не е ходил на лекции и упр. защо и как са му позволили да завърши? Аз това се питам. Не е редно.
Не съм запозната много с историята на Наум,но ако е коректна информацията е доста сериозно .Да завършиш между капките,какъвто и да е вид медицински профил е недопостимо .. Но не се учудвам,в България който не е поискал,той не е завършил висше..Абе хора , НОРА НЕДКОВА има висше..За какво ми говорите...

# 2 465
НОРА НЕДКОВА знае ли какво виШе има?

# 2 466

На всички ни е ясно, че не става дума само за тунинг при пластичната хирургия. Тя се налага по най-различни причини, не само изгаряния.
Коментарът ми беше шега.

# 2 467
НОРА НЕДКОВА знае ли какво виШе има?
Мисля финанси или икономика, и докато участваше във  вип брадър пишеше магистратура Laughing

# 2 468
Норче, моля те, гледай си секси и ви ай пи нещата, че ако си бачкаш по специалността, рискуваме светът да изпадне в нова дълбока икономическа криза

# 2 469
mint stories...на 25 и 26 съумиля само да си съберат  парите за тоя дом😳...да ве..
Как става това?
На 18 студент..завършваш на 22..за 4 години какво са работили?

# 2 470
Айде, честито!

# 2 471
Големи некадърници завършват Медицинския изобщо не ме учудва. Завърших фармация тази година. В моята група имаше едно момиче беше влязла платено и бъкел не знаеше за какво иде реч и като ви казвам нищо,наистина нищо. Ама ходеше преписваше на изпити,ревеше молеше се на преподаватели,няма да се учудя и да си е плащала. Така че нищо не ме учудва. Завършва се и между капките и не е редно,защото са специалности от които зависи човешки живот!!! Много съм се дразнела на такива. Ходех и на лекции и упражнения и полагах старание,а лигли завършват с по една крокодилска сълза

# 2 472
И аз познавам  такъв "доктор"..завърши благодарение  на брат си.Страх ме хваща..чесно.
"Като знам какъв инженер съм ,ме е страх да ида на доктор."

# 2 473
Аз имах такива състудентки в психологията. Също е много опасно. Идваха на изпити и не знаеха по какво се явяват, кой е преподавателя....беше ужасно неприятно, като зная сега, че практикуват лошо ми става.

# 2 474
Големи некадърници завършват Медицинския изобщо не ме учудва. Завърших фармация тази година. В моята група имаше едно момиче беше влязла платено и бъкел не знаеше за какво иде реч и като ви казвам нищо,наистина нищо. Ама ходеше преписваше на изпити,ревеше молеше се на преподаватели,няма да се учудя и да си е плащала. Така че нищо не ме учудва. Завършва се и между капките и не е редно,защото са специалности от които зависи човешки живот!!! Много съм се дразнела на такива. Ходех и на лекции и упражнения и полагах старание,а лигли завършват с по една крокодилска сълза
Ама изначално ли, нищо не е знаела , или не е учила през всичките години в университета , и е завършила на магия..Защото все тая , дали си с държавна или платена поръчка ..Ако се стараеш и искаш да учиш , ще станат нещата..Като цяло е обидно,спрямо теб и другите като теб,които са съвестни , а паралено завършват с хора,които не учат и очевидно не им пука особено...Лошото е,че това са професии,от които зависи здравето на хората,и трябва да има жестока цедка...

Общи условия

Активация на акаунт