Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 587
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Тоя веган Деси... единственото, което инфлуенсва в мен, е да заобичам още повече мръвки, сирене и мляко, че да не стана никога като нея.

Не думай... Направих преди 7 дни зверска алергична реакция, до 10.07 трябва да съм веган, само ориз и картофи, ми ще пукна бре хора, гладна съм, днес докато карах щях да заспя, 2кг съм смъкнала, умирам за една пържола!

# 2 536
  • Пеликания
Тея хора ще съсипят бизнеса на Ванчето бе. Как може да й продават чантите в други страници, че и в различни цветове Grinning

# 2 537
Съсипаха я тая държава...

# 2 538
Не, тя просто иска така да го изкара, че е супер във всичко Пепе. Затова не е ген. Няма да си кривя душата, яла съм колкото и каквото си искам, без дори да си помисля да се ограничавам. Бременността не е времето за това, не се чувствам виновна затова, и ми е пределно ясно, че се качва от ядене. Но за мен са странни жените, които го раздават твърде суетно. И аз съм много суетна, на тема кила съм много чувствотелна, макар и да съм си съвсем нормална, но да съм бременна и да внимавам какво ям и да се лишавам, само и само за да съм слаба, не ми е опция, не го разбирам. Ето това ме дразни. Ми говори от опит-при нея си е ген, това е  положението. Качи повечко, изтрадай 1-2 години да ги свалиш, тогава говори. Тя просто е от жените, които не качват много, не са предразположени или се е ограничавала. Това е. Активен живот ще водиш ако можеш-ако ти кажат да лежиш повечко или имаш проблеми ще пазиш леглото. Много розови при нея нещата. А има много гледни точки, не е само една.

# 2 539
Филип наистина много се загуби последните седмици,друг път винаги се бута за снимки и коментари.И не е вярно,че България не му понася,напротив..откакто семейството е там,той има по-малко ангажименти към тях и може да си живее неговия си живот както пожелае.В никакъв случай,не казвам,че е лош баща и съпруг,но за мен е егоист,който винаги ще предпочете личното си спокойствие и личните удоволствия,пред тези на децата и Пепе.

На Деси косата й е последна грижа,която аз лично намирам за най-успешната част от тялото й.Особено ако започне да ползва про грижи,косата й би била приказка.

# 2 540
Пепе я помня с каква мини бодикон рокля се фръцкаше на изписването от Токуда. Сигурно е искала да ни вдъхнови да сме по-динамични, защото иначе не виждам причина да облечеш такава рокля 3 дни след като си родила, особено като по принцип не носиш толкова тесни дрехи. Очевидно беше, че иска да се похвали. Да не забравяме и снимката по бельо. #постпартумселфи
Не знам, дали някой и се връзва, че щяла да се снима по същия начин и да не изглеждала така добре. Аз хич не вярвам.

Филип е от няколко седмици в Дания. Предполагам, че от части и заради това никакъв го няма напоследък, но не мисля, че е само това.

# 2 541
Пепе ще надмине и принцесите на Англия по възстановяване след раждане.

# 2 542
Пепе беше сладурка като бременна и много бързо си възвърна формата,за има няма месец.По спомен беше качила 12-13кг.Ген ли,глад ли..но на външен вид много я харесвам.На хубавото лошо не мога да кажа.

# 2 543
Нашите родни звИзди и инфуенсърки, всяка до една смята, че най-важно е да покажат как все едно не са били бременни, как изобщо не им се е отразило, мерят си кореми и талии. Това ли е най-важното бе, по ягодите.

# 2 544
Да не би да са отворили Хароудс в Казанлък заради Мара Лондонска  Laughing

# 2 545
  • Варна
Ген, не ген аз качих 6 кг за цялото си бременеене, като изкарах последните 4 месеца на легло, ама корема ми в долната част си е ахааа сякаш съм родила скоро 😂
Пепка само дразни и навира клечавото си тяло пред жени , който наддават много и после трудно свалят !

# 2 546

Филип е от няколко седмици в Дания. Предполагам, че от части и заради това никакъв го няма напоследък, но не мисля, че е само това.

Ще има сълзи в Рая все тъй ми се струва. Иепсон хвана гората и свободата. Тя да не е по назад метна децата на бабите и дуфтес по мотивационни семинари и събития. Тя , която държи да с епокаже с датеца навсякъде не го заведе на сватба - случаеНост  - не мисля...

# 2 547
Ген, не ген аз качих 6 кг за цялото си бременеене, като изкарах последните 4 месеца на легло, ама корема ми в долната част си е ахааа сякаш съм родила скоро 😂
Пепка само дразни и навира клечавото си тяло пред жени , който наддават много и после трудно свалят !
По-лошото е, че в интервюто с Адри директно си им казва, че не са направи достатъчно, за да не е така.

# 2 548
Тая изпляскала кукувица трябва да я лишим от внимание. Бременна съм, чувствителна съм и ако я видя, ще й шибна един, казвам ви. Да си мерят коремите, килата, акъла, който липсва, ако искат даже, не ми пука. Просто да спрат с това развяване, защото създават толкова нереалистични очаквания у МЛАДИТЕ майки! Аз не бях чувала за лохии и гащи за бременни/родилки. Пепа не ги промотира и рекламира.

Филип му е писнало от нея и си е бил камшика. Харесал е всички снимки на Елица в новия й готварски профил, но на Пепа последните - избирателно и не всички 😜 слочаенос? Не мислА!

# 2 549

Ами сега, каквото има това се рекламира - таратор, който плаща той поръчва музиката, все пак. Няма отново да пиша защо не ги харесвам, за да не се повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт