Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 595
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 520
Истината е ,че кила от въздуха не се качват.То и една моя позната качи 25 кила..ама на всяка снимка беше с тортичка...

Аз качих 32 (свалени 25) със спорт активно до 7-8 месец, работа до последно, хранене както преди да забременея и нито една тортичка. На Пепа алабализмите не ме хващат.

# 2 521
Нищо чудно, че са толкова хахави.
Ивана слушала утвърждения на слушалки... Еднакви позитивни фрази, които се повтарят, та да се отразели на подсъзнанието. Майки мила.

# 2 522
Оф, отворих Деси. Сигурно е добра жена, но според мен нещо и хлопа дъската. Срам ме хваща като я гледам, дори не мога да ѝ се подигравам. Дано намери своя път.

Пепето, да, опитва се да изкара, че заради нейните усилия е така, ама никой не ги видя.
Аз също не качвам, ма вероятно заради цигарите. Полагам усилия и аз.
Имам и проблем със щитовидната жлеза, не знам дали има връзка щото се дебелее тогава, а аз обратното. След всяко раждане ставах все по слаба, а не искам. Има го и обратното, някои искаме да качим, а не можем. Не се харесвам толкова слаба.

При хиперфункция на щитовидната, един от симптомите е, че може да слабееш. Аз имах хипофункция, тоест забавена обмяна. И двете се коригират с подходяща терапия Simple Smile

# 2 523
И при Петканова ли е ген? 🤔 😜

При нея е глад и спорт и това си личи.
Винаги се вижда кога едно тяло е просто слабо и кога е слабо и стегнато в следствие на тренировки.

# 2 524
mint stories...на 25 и 26 съумиля само да си съберат  парите за тоя дом😳...да ве..
Как става това?
На 18 студент..завършваш на 22..за 4 години какво са работили?

И мен ми е интересно тяхното стори. Какво толкова работят, че да купят и обзаведат дом на тия невръстни години. Приятелят ѝ май е нещо фотограф или монтажист, тя не знам точно, но по-скоро също нещо фрилансърско..Смея да твърдя, че познавам много кадърни и дори известни имена от тия среди (фотографи/оператори/монтажисти) и никой не си е купил и обзавел  къщата на такива млади години, въпреки, че хонорарите са добри. Но не Чак толкова добри.

Шопов леко ми падна в очите с избора си на специалност. И не защото пластичната хирургия не е сериозна или полезна специалност, а защото ми се струва, че я е избрал от суетни и меркантилни подбуди най-вече (дано греша). Днес учи и развива ютуб канал и инстаграм, утре ще си прави селфита в операционната и ше бълва тъпи реклами като Д-р Е. И защото е приятен на вид и известен, всички хайлЯйфки ще му станат клиентки, пардон, пациенти.

Петканова тренира редовно и е казвала, че доста се ограничава, за да е в "работна" манекенка форма.

# 2 525
Айде ред на Ванчето да промотира Била 😒
Поне са разпределени веригите - Пепе с Лидл, Ивана с Билла. Кауфланд още не сме го вкарали в играта

Пепе рекламираше и Кауфланд 🙄 Който дава парата, нали знаете. Пък тва принципи майната им.

# 2 526
Мда, имаше един период, в който София разхвърляше магазина, а Фичо намери най-специалните датски неща именно в Кауфланд 😁

# 2 527
  • софия
Да си кажа и аз за Инстакуйн- мисля че точно тук четох че ще спечели тази Лина,че техните са платили за короната . Лично аз не я харесах , исках Стилиянка да спечели.
Мегз беше точно с роклята (бюстие ) май от скандала с ангелът й и така яко й прозираше едно зърно че й сляп би го видял 😀😁.
За този великият Skyr ,дето уж го рекламирала Пепето ,прочетох пак първо тук ,имало го във видео на Шопов.

# 2 528
За Габи обясняваха, че щяла да спечели. На мен ми е безразлично, Стиляна е много забавна , то тя изнесе сезона. Радвам се, че не спечели Ирина само тя ми беше антипатична.

# 2 529
Стилиянчето е и моят човек! Особено след  като се изрепчи на онова стероидно чучело Joy

Ох, това с Пепе и Кауфланд съм го пропуснала, преди не гледах толкова активно

# 2 530
Нищо чудно, че са толкова хахави.
Ивана слушала утвърждения на слушалки... Еднакви позитивни фрази, които се повтарят, та да се отразели на подсъзнанието. Майки мила.

тия фрази, ако спомогнат да е по-малко злобничка, няма да е лошо

Кристалина ми допадаше до момента на фалшивия и’ рев, когато се видяла с грим. За пръв път и’ било. А в профила има и фотосесии с яко грим и на бала си предполагам пак е била с такъв.. нещо ме загуби след тази случка

# 2 531
  • Варна
А Антоанета сама ли ще е на сватбата? Казвала ли е нещо за Филип?

# 2 532
Пепе го е ударила на живот Simple Smile

# 2 533
Тоя веган Деси... единственото, което инфлуенсва в мен, е да заобичам още повече мръвки, сирене и мляко, че да не стана никога като нея.

# 2 534
Пепе го е ударила на живот Simple Smile
Сега ѝ се е паднало. Ще я видим истинска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт