Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 167 694
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 640
И английският й издиша...

Като си пийнеш, можеш да се разбереш на всякакви езици, простено й е... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 641
Аз идвам да се оплача, че Пепе дори на сватбата на приятелка е в центъра на вниманието, на бумеранга имам предвид. Само тя се вижда 😩

Това не е първият път, впрочем, в който Пепе ходи сама на сватба. Странна ми е малко тяхната работа. Негов приятел е починал, доста тежко наистина, но това значи ли да си остави жената и децата и да замине за толкова време в Дания? Има някаква друга причина май, розовият балон почва да издиша.

# 2 642
  • София
Ще се спука по- силно от този през 2008-а : )

# 2 643
Възможно е и това да е. Но друг път, когато го няма Пепе все го отбелязва в постове, колко й липсва, още колко дни остават докато си дойде, как си говорят със София и т.н.
А сега не обелва и дума.

То не е наша работа да ги нищим, ама така става, когато и долните гащи са ти на показ. ТВ сапунка на живо. 😃

Да не е от Пепелджийска-Йепсон да се върне само към Пепелджийска

# 2 644
Да не сме лоши пророци и да не й предричаме развод. Никое дете не заслужава да расте с разведени родители, камо ли пък те да са в две различни държави.

Ясно е какво й куца на Пепе. Но някои коментари вече стават прекалени.

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 21:50 от MiaBri

# 2 645
  • София
Опасни изводи правите значи! Ей и аз сега след 2 седмици сама ще ходя на сватба, без мъжа ми, ми не е поканен бре. Колегата каза скромна е сватбата, нямаме бюджет за половинки също.

# 2 646
Не зная ама хич не ми изглежда щастлива, както преди.

Абе и на мене ми се стори доста кахърна, вече не й се получава с изкуствените престорени усмивки.

Тая Мара Лондонска големи боклуци е накупувала. Надявам се да ги върне всичките, гледам етикетите стоят.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 647
Не смятам, че са толкова сериозни нещата при тях и дори и да има някаква драма, тук се преувеличава.

И на мен ми направи впечатление осезателното отсъствие на Фичо, но може просто да са решили да си отпочинат един от друг.

Колкото и да не харесвам, Пепон, не бих се радвала, ако наистина преживява подобна лична криза, ако е вярно...Никой не заслужава подобни неща.

П.С. Гръмпи направо кърти с последните си бумеранзи. бухахахах

Последна редакция: сб, 22 юни 2019, 22:36 от Yogurina

# 2 648
Не зная ама хич не ми изглежда щастлива, както преди.

Абе и на мене ми се стори доста кахърна, вече не й се получава с изкуствените престорени усмивки.

Тая Мара Лондонска големи боклуци е накупувала. Надявам се да ги върне всичките, гледам етикетите стоят.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Точно заради Мара влизам. Опасна е обаче, какво ли не прави, за да поддържа богаташки лЯйфстайл имидж Laughing да си отиде НА България - Казанлък Laughing  и да пусне клип от Англия - Лондон Laughing
Пепа въобще не ми е интересна няма да я коментирам не ме интересува дали са в криза или не.

# 2 649
Видеата са планирани със седмица/две напред,предполагам.Дори автоматично са настроени в определен ден и част да се публикуват.
Бих се радвала ако направи видео за България,да смая англичаните и да си кажат "Holy fuck,нашия Лондон нищо не струва пред Казанлък". Grinning Много е добра в поддържането на фалшив живот.

# 2 650
Няма да направи видео от България. Залагам си змийския език.

# 2 651
Нещо съм изпуснала.  Мара Лондонска в Казанлък ли си е?

# 2 652
Добре бе, егати! Нали това с бебето е нещо прекрасно, невероятно, неповторимо и тн? Защо тогава изтипосваш първите си мигове в инстаграм, пишеш за марки и неща, рекламираш? Нямаш ли желание тези мигове да ги запазиш за себе си, за семейството, да сте тримата и тн? Като знам от приятелките ми, в първите дни след раждането не са успявали да работят от сновене около бебето, а малкото свободни часове, докато то спи, са ползвали да почистят или те да поспят. Кого лъже Полина?

Баси патката смотана. От първата седмица детето е рекламно лице.

Който качи тук бумеранга с връткането на ръката на Пепе, го черпя една бира.

Това важи ли за бирата? 😁
https://gfycat.com/satisfiedexaltedamphibian

# 2 653
Въх..😂като с гумени крака е.

# 2 654
Роклята ѝ ми харесва, но не с тия кондури и определено НЕ с дънково яке отгоре. Всички около с нея елегантни и със сака, само тя с вечното якенце. Хич я няма по фЯшъна.

Общи условия

Активация на акаунт