Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 507
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 2 835
Видеото на Адри с Пепе ми излиза непрестанно, но това, което ми прави впечатление е, че тук определено не изглежда нито перфектно, нито 15-годишна.
Изглежда болнава и измъчена.

# 2 836
Гледахте ли видеото на Мария Андреева за модната индустрия? На мен ми допадна, личи си, че се е информирала и й пука за тези неща.

Тъкмо попаднах на това клипче и дойдох да ви споделя, но си ме изпреварила хихи
Наистина нямах напредстава за тези неща, браво на момичето! Докато другите ютубърки се фукат с дрешки и т.н,това момиче ще накара много хора да се замислят!

Аз я открих сравнително скоро. Освен страхотните й снимки в Instagram, ми е супер успокояващ гласът й, атмосферата във видеата й, изобщо много ми е приятно това момиче. Също е веган, обаче не ме дразни. Даже мисля да се включа в предизвикателството й да не си купувам нови дрехи за определено време. Пазарувам основно ВУ, така че няма да ме изкушат МОЛ-ските магазини.

Ивана ме дразни, защото за мен тя е веган, защото е "модерно". Иначе съветва да се консултираме със специалист за режима си на хранене (или нещо такова беше казала). На мен ми е интересно тя с кой точно специалист се консултира, че изведнъж реши да яде марули с чашка шампанско. За другите неща, които споменавате, относно стил на обличане, прическа, грим, декор на дома, татуси (аз самата имам) - нямам лошо мнение, даже доста неща от дрехите й ми харесват. Само кривата й очна линия ми бърка в здравето. Grinning 

Ирина (thumbelina-нещо-си) пък ми беше много готина в началото, когато започна да прави видеа, следях я още когато имаше само блог, обаче с това укорително говорене към всички, които ядат животински продукти, тотално ме издразни и я отследвах отвсякъде. Имах чувството, че през екрана ще ми плесне шамар, че съм си сипала краве мляко в кафенцето. Grinning Такива фанатици с нищо не могат да ми променят мнението.

# 2 837
За Пепе при Адри - това коментирах и аз преди няколко дни. Изглежда много уморена и състарена в това видео. Може би защото се опитва да е сериозна.
Сега се замислих и за темата: "Как се чувстват бременните от перфектните снимки онлайн". Ами те реално не отговориха на този въпрос и въобще не дискутираха влиянието на този тип селфита върху жените. Та Пепа обърна разговора към себе си (каква изненада) и само се обясняваше как е изглеждала и се оправдаваше за това, че се е снимала. Не си пролича да и пука за другите жени и как им се е отразило. Само каза и те да се били снимали Joy
Епизодът трябва да се казва Антоанет Пе е :"Аз, аз, аз, ааааз".

# 2 838
Superficial изказа общо взето и моето мнение, при Пепе е постоянно "аз, аз, аз, аз". И на мен същото ми направи впечатление.
Не е лошо понякога да погледнем и извън "аз".

# 2 839
  • Ilkeston

Само аз ли си въобразявам или наистина дват отговора значат едно и също? 🤔

# 2 840
Не задавай толкова сложни въпроси 🤪

# 2 841
  • София
Във видеото с Адри са като наборки. Хич не изглежда като 15- годишна. Много е сбръчкосана. БЕз филтър е олеле майко.

# 2 842
Забелязвам с вече леко отегчение, че блогърите се изтрепват да рекламират дамски превръзки и интимни гелове, все едни и същи! Днес пак гледах, как една влогърка отвори цял кашон с лактацид. Ще има за целия Амстердам! Преди това бяха превръзките Олуиз... Понякога едва се сдържам да покажа моите превръзки, които използвам от 25 години. И много ми се иска да споделя понякога, че българският интимен гел Елеа с нищо не отстъпва на Лактацид. Бих направила една публикация с чудесни снимки на превръзките, тампони те си, интимните гелове и кърпичките си.
Обаче ми е съвестно да занимавам аудиторията със задника си.
Струва ми се леко конфузно.

# 2 843
  • София
Много е скучно с българските влогъри, аз за това пак си се върнах на чуждестраните.

Рокси е пуснала палитра колаборация с Revolution
Сафия пак си прави интересни експерименти
Драмата с Джаклин Хил забавлява
Джефри пусна нова палитра
Тати си качва отново редовно
Тана ще става на 21г и ще има риалити с МTV
Попаднах на един драма канал ме забавлява много Dustin Dailey
На една луда дето тества всичко с много екстеншъни, ама е много забавна
Sylvia Gani и тя има приятни видеа
Mia Maples също

Това ми е във feed-a за момента

# 2 844
Кой е излъгал Пепе, че прилича на 15-годишна? Че чак и да я обърка с 15-годишна? Със сигурност 25+, която се облича в дрехи ''ранни тийн години''. Ако прилича на 15-годишна в стила на обличане е едно, но това е, ако не й се вижда лицето и може би в определени пози.

# 2 845
  • Пеликания
А бе Ивана от кой китайски сайт ги изкара тея грозните дрехи? Особено тая тюлена, че и прозрачна рокля на точки. Много грозна Animal See No Evil

Скрит текст:

# 2 846
Ама верно тая ВалериЕ не е на център. Колко трябва да си умен, че да се оприличаваш на анимационен герой??
Не анимационен герой, а Принцеса. И не простА принцеса, а модерна.
Ама четете малко, да му се невиди. 🤯

# 2 847
Видяхте ли на Иванчето новата партида цигании?

И колко се радваше на новата чанта с формата на котка с вдигната лапа.

Абе тая жена Наистина ли затова си напусна работата?

Май напоследък и Валери бие по инфантилност и по малумщина...

# 2 848
Айде на циганиитеее

# 2 849
А бе Ивана от кой китайски сайт ги изкара тея грозните дрехи? Особено тая тюлена, че и прозрачна рокля на точки. Много грозна Animal See No Evil

Скрит текст:
Отабонирах се от тея кукувици, гледам както и Мацето писа чуждите влогъри.
Ивана е пълна простакеса, такъв цигански кич има само във Факултета.

Общи условия

Активация на акаунт