Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 164 280
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 270
  • Sofia
За ендометриозата нямаше нищо вярно, явно тези 2 мнения, които е потърсила не са били достатъчни. Но иначе конкретно за търсенето на много мнения е права.
Аз на историите на Зорница много, много не вярвам. Доста често всичко свързано с дефицити, заболявания, та дори и в последното за ендометриозата се изкарва по-доктор от докторите. Трябвало да се търси 2,3,10 мнение, докато на пациента не му хареса едва ли не....Е, айде стига... Не може да си компетентна във всяка сфера. Тя и в кърли гърл метода се смята за компетентна, но ходи като неизмита мокра патка, тааа... Така и с компетентността й в медицината  и с дефицитите. В общи линии е супер-дупер мега-гига мама, която е спец във всичко - от ремонти до дефицити

# 3 271
Коя друга звезда знаете, да е така обгрижвана от баби, дядовци, прабаби, млади всичките. Едната прави манджи всекидневно и баси малкото бебе, другата взема голямото за уикендите и от дг, и го гледа повече от майката. Ми при това положение си е било грях Пепе да не роди едно две, даже закъснява с третото.

Трето, ама бабите са разпределени вече 😃
.... а датската баба внучета не гледа 😂

# 3 272
бумерангинг ъгейн...

# 3 273
Заболя ме главата да й гледам сторитата - 90% са с бумеранг Joy
 Тя вярно изглежда на 15...като поведение Joy

Вчера всички са били на събитие на Виши. Пак ще имат нов любим продукт

# 3 274
  • Някъде там
Може ли малко да се пошегувам,без да бъда нападана, че интрига създавам и да бъда заметена за това😄?

Пепа и този, да не са гаджета в бурните първи месеци на тийн  връзка ,че точно на такива ми приличат?😄

# 3 275
Joy
Не са гаджета със сигурност, но има нещо такова. Като, че ли иска да накара някой да ревнува. Хммм... ThinkingSmiley

# 3 276
Позата й и на мен ми идва многозначителна 😆😆

# 3 277
Пепа още малко в скута ще му седне на този. Фичо да се връща от Дания, че изпуснА нещата 😂

# 3 278
Ооооо 😱

# 3 279
Пепа още малко в скута ще му седне на този. Фичо да се връща от Дания, че изпуснА нещата 😂
.                          Момичетааа, точно това си мисля и аз, все с тоз момък, каква радост като го види:dizzy_face:

# 3 280
Аххахахахха
Боже колко ѝ се ще на 30 годишната да е на 16.😂 Това не значи, че като дойде лятната ваканция и тръгваш по гаджета бе Антоането. Очаквам следващата снимка, която видя да е от Слънчака.

# 3 281
А този знаем ли кой е? Нещо влогър, млогър?

# 3 282
Аз и преди го споменах,но помня първото видео,което гледах на Антоанет 50 ФАКТА ЗА МЕН...Толкова се впечатлих,хубава жена,свежа  усмивка..Някак личеше,че има приятна осанка..Много ми хареса..Сега,ако си го пусна това видео, все едно друг човек гледам..Толкова се промени за последната година,жестоко изпростя..Облекло,външен вид,маниер,толкова изкуствена и пренавита..Как може да си зарежеш децата,и да се подмяташ с някакво момче, посред нощ,не си тийн .Дори по работа да е- имаш две деца,дръж се сериозно и уважително най малкото към тях..Не го разбирам.Според мен е изпаднала в някаква криза,и последствията са лайф из лайф...
Това момче е от канала Типично, Филип..Прави скечове..

# 3 283
Аххахахахха
Боже колко ѝ се ще на 30 годишната да е на 16.😂 Това не значи, че като дойде лятната ваканция и тръгваш по гаджета бе Антоането. Очаквам следващата снимка, която видя да е от Слънчака.
Хахаха разби ме, но пък ако не я знаем коя е, и какъв образ е искала да внедри, със сигурност й давам 16 години и забила гадже набързо.
В едни други стори бяха на събитие заедно и тя пак му се хилеше, като той изглеждаше отегчен, но нещата се променят Simple Smile
Пепе не търпи някой да й показва, че не е харесва, ще направи всичко възможно да му промени мнението.

# 3 284
Пепе не търпи някой да й показва, че не е харесва, ще направи всичко възможно да му промени мнението.
Ама с нас нещо не успява Joy

Не ви е срам, пак Пепе обсъждате!

Общи условия

Активация на акаунт