Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 478
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 285
Леле, а аз имам угризения, че съм си оставила детето на ясла и ходя на работа и през седмицата я виждам за по 1 час-2 макс вечер. А баба й я вижда повече от мен. И, че ще я оставя на баба й за 5 дена да отидем на море с ММ малко да си обърнем внимание...И аз имам баби. Много ми помагат, благодарна съм. Но това нейното е не знам...за работни екскурзии ли го смята, струва ли си, какви пари получава. Днеска Варна, утре Бургас...И аз така искам, и на мен ми избива шайбата понякога, липсват ми безгрижните моменти. Но пък и мъжа ти да си стои там, ти тук. Да не помага. Това изключително много ме е дразнило. Жената основно гледа децата, мъжа не може, той работи. Спомена се и по-назад, това неглижиране на мъжката родителска роля. Ех, добре, че случих на мъж. Те си знаят, може да е заради пари в Дания. Може да е всичко, не, не ми се струва редно така да я зарязва сама.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 10:21 от Мис Каролин Бингли

# 3 286
Какви угризения, Мис Бингли, всичко е позволени в разумни граници. Но Пепе... Защитавах я и й оправдавах пътуванията по "работа" във Варна и за отдих до Англия, наистина не намирам проблем бабите да й помагат, ама вече с това стори прекали. И с това сукманче си е точно като тийн, подхожда на поведението й с този младеж.
Аз съм пътувала неведнъж само с колеги *мъже* работно и без партньора ми, но никога не бих си помислила за такова отношение... Най-малкото е неуважение към теб самата да се държиш като разгонена. А съм по-млада от Пепе; нищо не е във възрастта, познавам девойчета на 16-17 с друго поведение и самоуважение.

# 3 287
Пепа тук как се придърпала към този.. Типично поведение на 17годишно комплексирано момиченце, което се излага в напъните си да накара гаджето /в случая мъжа/ да ревнува. Много се излага вече. А в предното видео където пак чуваме класна английска реч О маа Гаад - такъв кикот и жизнерадост, жалко, че си личи колко е фалшиво

# 3 288
Затова е много важно от кого раждаш деца..Много е важно да се наживееш, да си готов емоционално и психически,да си осъзнат ..Според мен,и двамата не са били готови за деца..Като по осезаемо вече е при Филип..И сега,Пепе да не остане назад,щом той ще си бие камшика,защо и тя да не може..Нейният начин на живот е несъвместим с това да си майка на две деца,,както и неговият ..
Като вчера Александра в черешката ,дръпна една плеада колко било забавно да си майка,било лесно,суперлативи за Даниел...Всякаш се опитваше да убеди някого в щастието си..Но щастието обича тишината...: ))

# 3 289
Фичо може да е егоист и безотговорен, така поне ни го представят, обаче не съм видяла в неговия профил да се натиска случайно или не за стори на друго момиче, жена. Тоест има си някакви граници.
Някак по приемливо е за мъжа да не е готов, затова роля на жената е да избира добре, дали е готов, при тях е еднакво положение, но жената природно има повече задължения. Какво се чудим, някога мъжа правел децата, и скита, ходи да носи уж храната, а през това време какво жената осигурява всичко, вода, хранене, още по природа мъжете са си скaтавки за мен.
Сега е същото, щом мъжа носи парите в семейството, трябва да се върне и да лежи, това е рефрен от майките им, така се възпита бг мъж, както и да е всички го виждаме това в ежедневието, ако има изключения, то е за евала.

# 3 290
Това момченце Филяка заедно с още един правят скечове, насочени предимно към тийн аудиторията. Знам ги покрай ММ, той ги гледа, ами доста инфантилен канал като цяло, но предвид аудиторията им предполагам, че е нормално. Странно ми е това "приятелство". 🤔 Нали все говори за жонглирането с различните роли на жената, домакиня, майка, каква ще да е тая колаборация с канал, насочен към тийновете е загадка за мен.
Младата майка напоследък загърби майчинството, вече е само млада. ☺️

# 3 291
Не само бг мъжете са възпитавани така. Като гледам Филип, струва ми се, че и той е с тоя манталитет отгледан.

# 3 292
Да, само дето у тях май Пепе носи парите.
Поредно разочарование за мен от Пепе. Не е това начинът. А толкова я харесвах преди. И смятах, че добре си гледа детето - тогава беше само София.

# 3 293
Със София наистина се виждаше разликата, но откакто се появи и Сиена, изглежда е осъзнала, че майчинството не е само аху-иху, ами си иска целенасочени усилия и лишения. Тя сама си вкара автогола. Всички тук помним, че Филип беше започнал да се задържа доста в Дания и тя точно тогава забременя. Обаче и 100 да родиш, ако отсреща го влече свободата, няма да се промени. Тия промени са само по филмите.

ПП: Леля ми така се опита да си хване един богат чичак, разведен и с големи деца, ама си остана само с братовчедка ми.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 11:21 от Анонимен

# 3 294
Хората не се променят,особено човек над 24 (примерно)..Характер се моделира преди 20-ната ,като са основополагащи първите седем години..Какъв характер и манталитет ще променя човек над 25..
Абе има си драма, дали родителите му са казали някакви неща,за тези използвания на децата,и той й се е сопнал,дали не му се стои в БГ вече,и е поискал да се изместят,дали му е писнало да бъде безгръбначен, или му е дошло ту мъч, прекалената показност,дали прословутият  апартамента е намесен, за който дума не се обелва вече, може само да гадаем..Но времето ще покаже..

# 3 295
Някой гледа ли Romee Strijd? Много симпатично апартаментче си е взела в Амстердам.
https://youtu.be/5hTtR7A8x0s

# 3 296
Цитат
Сега е същото, щом мъжа носи парите в семейството, трябва да се върне и да лежи, това е рефрен от майките им, така се възпита бг мъж, както и да е всички го виждаме това в ежедневието, ако има изключения, то е за евала.
Точно, точно. Масово го наблюдавам, макар в последните години нещата малко да се попромениха. На моя мъж съм му казала,че всичко е по равно. Още в началото му дадох да разбере, че слугиня и супер майка, супер жена аз няма да бъда! Ако иска да съм Пепеляшка-домакиня и само майка, той ще ме издържа и няма да работя. Много внимавах като подбирах мъж, защото цял живот наблюдавам другия модел. Съответно ако бях попаднала на мамин златен нямаше да го бъде.

# 3 297
Някой гледа ли Romee Strijd? Много симпатично апартаментче си е взела в Амстердам.
https://youtu.be/5hTtR7A8x0s
Дааа, тя е модел на виктория сикрет...Следвам я , от самото начало . Уникална е...

# 3 298
Защо бе? Защо го слагате това на главата?

# 3 299
Казвах ви аз още от пролетта, че ми мирише на участие.Joy

Общи условия

Активация на акаунт