Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 391
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 315
Сега да не стане така, че Филипчо да бъде заменен от Филяка? 😆 Тя е даже казвала, че и бившето ѝ датско гадже преди Йепсон пак се е казвал Филип. Явно ѝ върви на това име.
Муахахаххаа Филип 1,Филип 2 и Филип 3.
Според мен тази снимка с момчето е с цел Филипчо да изревнува.

# 3 316
Тея сторита на Пепа крещят "Вижте мее!! Още ставам! Филипчо, без теб се живея живота! Много изпускаш, друг ще те замести!"

# 3 317
Ами Филипчо ако каже "ми ок, оправяй се, аз съм чао!"?
Тея сторита на Пепа крещят "Вижте мее!! Още ставам! Филипчо, без теб се живея живота! Много изпускаш, друг ще те замести!"
Не разбирам от такива работи, но ако това е така, много жалко Sad

# 3 318
Това момче, горкото, в сторито си личи как с нищо не я е провокирал, чуди й се на акъла. Пепе е с манталитет на млада газела, която се мята на врата на някой батко за пред друг батко, за да може да стане един хубав кaрмaбол. Само дето греда, взела си е европеец, който просто ще махне с ръка, или пък ще влезе в някой сайт, за гейове, примерно..

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 15:47 от passionbiojuniper

# 3 319
  • София
Пирина се завърна. Ама как изобщо е възможно такова УНИКАЛНО, ЕДИНСВЕТНО, НЕПОВТОРИМО и ГЕНИАЛНО дете като Матей да се разболее? 😱 Очаквам life update от Пепе, че много се разводни темата за отсъствието на Филип. 😂
Скрит текст:

# 3 320
Сега да не стане така, че Филипчо да бъде заменен от Филяка? 😆 Тя е даже казвала, че и бившето ѝ датско гадже преди Йепсон пак се е казвал Филип. Явно ѝ върви на това име.

Хахахах 😂😂😂 поне няма да им сбърка имената 🤣

а иначе е видно и за децата в детската градина, че цели да го провокира.
Поне да беше избрала някой пълнолетен, че до този още повече и личат 15-те години (x2) 🤣

# 3 321
Матей и опасността му от спазъм да не е като онези брошури в лекарствата, където се изброяват всякакви страховити странични ефекти, които се случват на 1 на милион?

# 3 322
При ларингита наистина често правят спазми.

# 3 323
Но все пак са се юрнали да пътуват Thinking

# 3 324

Поне да беше избрала някой пълнолетен, че до този още повече и личат 15-те години (x2) 🤣

Хахаха може да и е трудно да помни имена.
А иначе за годините май са си почти набори

# 3 325
Може би при след като са тръгнали да се е разболял?

Моето дете е правило ларингитна кашлица и е ужасно, не си представям някой да тръгне на почивка в такъв момент.

# 3 326

Захарния балон на пепа ще се разтопи. А щом е стигнала и до там да му показва какво изпуска.....пълна катастрофа.

# 3 327
Моето голямо дете също,и се чудя как изобщо тръгваш на екскурзия в такъв момент,..
Ако Филипчо беше качил подобна снимка с някоя готина мадама,как ли щеше да се почувства Пепелджийска?Със сигурност тате ще съветва Фичко,още в момента,в който стъпи на българска земя.

# 3 328

Николчето ще ме убие с качеството си на снимки. Хем за реклама и все едно снима с нокиа 3310 всеки път

# 3 329
Ако въобще стъпи.

Общи условия

Активация на акаунт