Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 7 / Юни 2019

• 161 386
  • 3 696
  •   1
Отговори
# 3 375
Полина, аджеба от какъв зор ще говори за ваксините? Току що родила. Правят се на компетентни, чакайте малко, още нямаш опит къде сте тръгнали. Иначе едни сериозни физиономии. Някоя майка с повече опит разбирам да коментира.

Е, как, те като станат майки и веднага придобиват поне по една докторантура и стават компетентни по всички въпроси.
Предаването на Адри ми е малко излишно, честно да си кажа, предусещам скорошния му крах.
Това се определя от ЛЕКАР. Има леки състояния, дори с температура, които не пречат на ваксинация. На Запад го правят непрестанно и си е в гайдлайни, нашите са по-предпазливи, оправдано при БЦЖ, при други не толкова, но аз не се меся, не мога да поема отговорност, не я поставям ваксината аз. Интересно ми е кои от тези мацки биха поели отговорност, аз не бих. Ако вече дойде при мен детето с неправилно дадена според мен ваксинация, като законен мед. спец по рационална лекарствена употреба имам право да подам сигнал с моето име и УИН, за което отговорност вече поемам аз. Но трябва белята да е станала, а не да си определям и диагностицирам детенцето на моя глава. Имаме си разделение и е излишно да казвам, че това влогър да дрънка  е малоумно, опасно и не ме интересува кой ще се обиди. Утре жена ще откаже ваксина напук на лекаря, щото Адри или който и да го е казала. Който дава платформа, той поема отговорност. Нова Гала от "На урина" ли си имаме?!

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 22:37 от Cherry Lady

# 3 376
Имам 2 деца ( с 2 дена сме се разминали с ВИП персоната Пепа), обичам ги безкрайно много и сега с малката фъстъчка съм 25/7 мама, ама няма по-досадно нещо от мами-бейби темите all the time! Кво им става на тия жени?! Те нямат ли индивидуалност? Или всичко е пампите, педита, сополки и джинджифлючки 🙈Голяма досада, до-са-да! Да си гледат децата, да да живи и здрави! Чудя се кой човек се вдъхновява от тях?
Пфу 🙈 Най-гнусното е, че си ползват децата за изкарване на пари! Е, такива майка не искам да съм 🚫

# 3 377
"Как да обичаме децата си", понеже преди Константина 200 000 години родителите са го правили грешно, та дай сега капацитетът да ни го каже. А аз се чудя защо най-добрата ми приятелка с 2 бебета, избягва детските площадки и другите майки като чумата.

# 3 378
Моята приятелка също избягва и никога не е водила детето си на площадка с другите деца, в парка да, но не да ги събира и да се влияе от майките на площадките, нещо ми беше крайна, но всеки си преценява.
Тази Живова не мога да повярвам, чеммиме наборка, изглежда не на 34-5, а на  поне 45 години, изключително мине хаотична и антипатична, едва ли ще постигне много с такива срещи, най много да се рaзрaзи някой типично женски скандал Simple Smile

# 3 379
  • София
Като гледам сторитата на тези "мамчета" се чудя на себе си защо ми е трудно да гледам две деца. Явно в мен е проблема.

Някой следи ли Миа от Марс? Защо носи потник или тениска със златни верижки от горе. Някоя нова мода ли изпускам?

# 3 380
Ам вЕрно не е първа младост Коци.
Реших да пусна Ивана за фон, докато готвя... "ше счупя тоз телефон" заради нея. 🤬 Честно, каза "много ми харесва" 1 млн. пъти, не забелязва ли при обработката!? Много искам да спре.
И така....

# 3 381
Cherry Lady, излишно скачаш, онзи ден още ти казах. Адри и Полина не са давали никакви съвети относно поставянето на ваксини. Разговорът им е абсолютно несъдържателен и е просто прелюдия към следващ такъв, който ще е със специалист.

# 3 382
Пепка е смешна, но сега като й видях и останалите сторита ми става чак кофти за нея.
Изглежда ми, че има някаква яка криза /най-вероятно с Филип/ и тя го преживява много тежко. И нелепото й поведение е в опит да прикрие това...

# 3 383
На Пепа искам да се протегне през екрана, да я разтреса едно хубаво и да и кажа - имаш 2 деца, порасни!

# 3 384
Cherry Lady, излишно скачаш, онзи ден още ти казах. Адри и Полина не са давали никакви съвети относно поставянето на ваксини. Разговорът им е абсолютно несъдържателен и е просто прелюдия към следващ такъв, който ще е със специалист.
Чудя се какъв е смисълът на този разговор. Реклама на Полина? От друга страна й се чудя на нея какво им се чуди на ваксините, за мен е очевидно, но заблудени и объркани има на всеки ъгъл.

# 3 385
Чудя се какъв е смисъла на този разговор. Реклама на Полина?
Да ти кажа, аз се чудя същото. С Пепе беше идентично. И двете не казаха нищо по зададената тема. Само общи приказки. Чудя се дали впоследствие са орязани по-противоречивите неща от разговора и какъв е въобще смисълът на тези "интервюта".

# 3 386
Извинете, два пъти съм пуснала едно и също.

Бих искала само да допълня, "аман от празнословене".

# 3 387
Донре, но аз просто видях в темата, и съм цитирала, пост, в който се казва, че са говорили как да познаят дали детето е достатъчно здраво за ваксинация. Това е проблемно. Няма какво да говоря повече, казах, каквото имах да кажа.
БТВ изгледах го, грешна информация ми е подадена тук в темата, но не съжалявам, че се обадих и че скачам, ще скачам, че и ще рипам. И ще следя това "специализирано предаване", обещавам... Това "искам да чуя всички гледни точки" не ми харесва, ама хич.

Последна редакция: пт, 28 юни 2019, 23:43 от Cherry Lady

# 3 388
  • София
Толкова добре си ми беше като не влизах цял месец. И сега решавам да ви посетя и хоп - моето име Laughing
Нямам намерение да чета назад, затова, ако сте ме коментирали и по други въпроси, може да ги споделите сега, за да отговоря.

Утре жена ще откаже ваксина напук на лекаря, щото Адри или който и да го е казала. Който дава платформа, той поема отговорност. Нова Гала от "На урина" ли си имаме?!

Много ме забавлява като почнат тези съчинения по картинка, без дори да сте гледали даденото нещо Rolling Eyes
Надявам се по другите въпроси, извън влогърските изяви, по които изказваш компетентно мнение, да си поне една идея по-информирана Neutral Face
Епизодите от предаването са нарязани на мънички части за форума и това така обсъждано видео всъщност е интро към епизода, кратък коментар за това какви въпроси си задават най-често майките по темата и е въведение към разговор с д-р Бояна Петкова, която вече дава отговор на тези въпроси и обяснява защо е важно да се ваксинира, в кои случаи не може да се ваксинира (да, има случаи, в които е противопоказно и това го знам дори аз невежата, без да имам медицинско образоваие) и защо в тези случаи е от особено значение хората около детето да са, за социалната отговорност по отношение на ваксинациите и много други неща.
Всяко предаване си има режисьор, редактор, сценарист и продуцент и те са хората, които избират гостите и темите, а не водещия (освен случаите, в които водещият си е и продуцент).

А по темата за моето лично мнение за ваксините съм се изказвала достатъчно. В телевизията обаче не ми е работа да прокламирам за или против, а да дам думата на хора, които са учили за това.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 юни 2019, 00:08 от Адри́

# 3 389
  • София
Толкова добре си ми беше като не влизах цял месец.
Нямам намерение да чета назад, затова, ако сте ме коментирали и по други въпроси, може да ги споделите сега, за да отговоря.
Не мисля, че някой има намерение да вади стари коментари специално за завръщането ти. Joy
Може и да бъркам, ще видим
На пепа мернах само една снимка, дето още машко ще се качи върху някакъе, но не ме учудва. Изглежда катп фриволен човек с лековато поведение и това отговаря на профила й.

Общи условия

Активация на акаунт