Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 128
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
 Мира ще съм ти благодарна ако погледнеш  Hug. Не са дебели клиновете супер са си. От тая материя дето не задържа влага са само в тях не ми се спарва д-то лятото  Laughing

# 121
  • София
Оплаквам се, че дългите рокли са ми прекалено дълги. Новият Лидъл на бул."Васил Левски" отваря на 10.06 в 08.30 ч.

# 122
  • София
За лиоцелните неща мнение дадохте ли?

# 123
  • Асеновград
Оплаквам се, че дългите рокли са ми прекалено дълги. Новият Лидъл на бул."Васил Левски" отваря на 10.06 в 08.30 ч.
Не ми е дълга , но сменях три пъти заради уголемен размер.Покрай роклите направо забравих да погледна маратонките, хубави ли са за лятото?

# 124
  • Варна
Да покажа как се докарах аз, вкл. чорапите и сутиена Joy
Незнам ок ли е ама се харесвам Simple Smile

# 125
  • Стара Загора
Разписах се и аз днес. Пропуснах клиновете и бюстиетата, не ми харесаха на живо цветово. А и бяха обрали S, М-ка ще ми е голяма.

Грабнах последната кутия с бадемовия сладолед на клечка, мен е чакала. Видях нови за мен сандвичи по 0,69 и другия път ще ги пробвам. Имаше и големи фунийки, които също не съм виждала досега. Трицветния и Strawberry kiss в големите кутии и те сякаш са нови, както и сладоледена торта в кръгла кутия. Не помня дали съм виждала Лимона и Касиса, но първия бих пробвала. Simple Smile
Скрит текст:

Шам фъстъка беше миналата седмица и някой питаше за него, че не намирал. Аз също днес не видях, но може да е свършил.
Взех да пробвам скира с лешници и киноа, заредих се и с 2 големи котиджа, обезмаслена извара. Засилих се на гръцкия йогурт 2 % масленост, но не ми се товареше и оставих. Някой опитвал ли го е? Грабнах пуешки бутчета, сега ги варя. Броколи за вечеря и реших да опитам пълнозърнестия хляб на Живена. Страхотен! Не е твърд като Вита, който ми е любим, но има плътност и доста семена вътре. Вкуса му също е наситен и пак ще си взема. Има още 2 вида. Този беше с най-малко калории и затова него взех. Simple Smile

Скрит текст:

# 126
Взех си от черните къси гащи, които отдолу са с клин. Набират ми се и запарват доста сякаш/разходих ги за 10 минутки из нас 😁 Също и едно бюстие грабнах, с лилаво. Взех 40/42 и ми стяга, та се не трае...г.о. ми е около 95см. Утре ще ги връщам, сигурно ще взема от сивия клин, изглеждаше чудно.

# 127
Аз да си повтаря питането - някой с отзив за машинката за подстригване Ремингтън от следващата седмица?

И аз се интересувам от въпросната машинка REMINGTON? Дали е добра и как мога да разбера точно модела, за да търся отзиви в нета. В брошурата не го пише. Утре някой ако ходи до Лидъл да помоля да снима или напише точно модела на машинката.
Мерси:blush:

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 22:48 от benita_a

# 128
  • shumen
Маратонките лятото спарват и затова аз ходя със сандали.

# 129
  • София
............ Засилих се на гръцкия йогурт 2 % масленост, но не ми се товареше и оставих. Някой опитвал ли го е? ................

Много го харесвам и купувам, малко ми е голяма опаковката, предпочитам да са малки, но това е, но всичко е въпрос на вкус, защото преди време ставаше въпрос за Халуми - то и споделих , че по-хубаво нещо от него няма,  то се прави на скара за по 3-4  мин, после тук някой сподели, че по гадно нещо не е ял през живота си, гумено с отвратителен вкус, така че..  Peace
Засилих се да пазарувам и пазарувах това което ми трябваше и накрая отидох да си взема таблетки Райд п/в комари, че с тази дъждове и градината около кооперацията може и да ни връхлетят , взех една с течност и една на таблетки , нещо таблетките ми се сториха лекички опаковката, но  не ги погледнах  на място чак на касата нещо ме загложди, отварям кутийката - вътре няма никой, празно, само опаковката съм взела... как пък се сетиха така да ги обезкостят и да върнат опаковката на място...що крадат като изоглавени... ядосах се на тъпотата на някои хора, едни таблетки.. колко ще спестиш ?? Замених я с друга, вече ми тежеше в ръката.

# 130
Маратонките лятото спарват и затова аз ходя със сандали.
Те сегашните маратонки са като плетени на една кука, какво ще спарват Grinning

# 131
Спарват ако си навън.
Вчера цял ден на затворено умрях от студ и краката ми се вледениха с едни сандали. Навън е жега, ама на затворено все още не...
Аз взех зозови...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132
Някой писа за бебешки неща от 13.06. - има ли брошура?

# 133
Някой писа за бебешки неща от 13.06. - има ли брошура?
Брошурата излиза в четвъртък.

# 134
Добро утро, вчера "сготвих" спагети с крема сиренето с подправки и с домат. Звучи странно, но се получи много вкусно. Маратонките на живо са по-хубави.

Общи условия

Активация на акаунт