Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 88 309
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Мадрид / София

Gross шам фастък шоколад 56% е супер вкусен. Само такъв си взимам, но тези дни го няма точно него. Имаше с портокал, с ягоди и някои други, но не и моя. Еми ще си го чакам. Все още имам един цял.
При нас има малина ,люта чушка и карамел, явно правят различно за различните държавите.
Имаше Еквадор 70% , с морска сол, люта чушка, ягода и портокал. Липсваше шам фъстъка. Възможно е, да има разлика, но ако се появи, да знаете, че си заслужава.

Последна редакция: чт, 27 юни 2019, 20:15 от Angela61

# 1 246
  • Варна
СПЕШНО въпросче, ако позволите Heart Eyes

Каква е редовната цена на малкото и голямото маскарпоне?

# 1 247
  • София
За маскарпонето - май около 4 и 7 лв, но не съм сигурна.
Имам познат служител в Лидл и от него знам, че питат за причина за  връщанене на стока - защото трябва да го въведат в системата. Дали нещото не се харесва, дали не отговаря на рекламата и очакванията ни. Формален е въпроса, каквото и да кажеш са длъжни да го приемат и възстановят парите н 90 дневен срок.
В бързината понякога не питат, а после измислят те причината.

# 1 248
Също стоките без дефекти се връщат за продажба. А другите не.
Но определено не трябва да се заяждат

# 1 249
  • София

Gross шам фастък шоколад 56% е супер вкусен. Само такъв си взимам, но тези дни го няма точно него. Имаше с портокал, с ягоди и някои други, но не и моя. Еми ще си го чакам. Все още имам един цял.
При нас има малина ,люта чушка и карамел, явно правят различно за различните държавите.
Имаше Еквадор 70% , с морска сол, люта чушка, ягода и портокал. Липсваше шам фъстъка. Възможно е, да има разлика, но ако се появи, да знаете, че си заслужава.
При нас има и 81%. В кутийките има от различни видове, но не са изгодни.

# 1 250
  • Бургас
И при нас има с портокал, има и с шам-фъстък, че и други Wink Само ме е яд, че смениха съдържанието на този с портокал и вече е доста по-нисък процент какаото отпреди :/

# 1 251
  • София
Аз на малиновия ме е яд, че с кофти съдържание.

# 1 252
Самобръсначката е много зле, не се лъжете. За мокро нищо не става, по-доцре обикновена. Много ми се иска да я върна, но честно казано, ме е срам, с космите и всичко.

Може да сте писали, но да съм пропуснала - парната четка става ли?

# 1 253
  • София
Самобръсначката е много зле, не се лъжете. За мокро нищо не става, по-доцре обикновена. Много ми се иска да я върна, но честно казано, ме е срам, с космите и всичко.

Може да сте писали, но да съм пропуснала - парната четка става ли?
Е почисти я,щом се мокри, значи се и мие.

# 1 254
Само да вметна ,че буркана с кокосово масло ,същата марка ,го купувам на 24-25 лв ,така че това е доста изгодно.. някой има ли мини фритюрника от новата брошура ? Разглобя ли се и може ли тавичката където е мазнината да се вади и мие ? И колко мини е всъщност ?
С. Алекс, става ли сега, лятото, течно и прозрачно на стайна темпертура? Много му се чудя, 1-2 пъти съм взимала кокосово масло от България и не ми е харесвало - пуши при нагряване, натъртва на вкус. Затова само от айхерб си поръчвам. Но май точно тази марка от брошурата не съм пробвала. Как е?

# 1 255
  • София-Младост

6.49 е голямата опаковка, амалката някъде наполовина.

Бледолилава
Нерафинираното кокосово масло няма как да не пуши при загряване.

# 1 256
Коя кухненска везна е хубава?

# 1 257
Тази с купата. Все в нещо трябва да сложиш нещата  да ги мериш.

# 1 258

6.49 е голямата опаковка, амалката някъде наполовина.

Голяма опаковка маскарпоне аз не съм виждала в редовен асортимент.
А малката струва точно 3.75 лв...погледнах сутринта.

# 1 259
  • велико търново
Току що си върнах обувки те от Лидл. На касата ме питат Какво им е ? Отварям кутията и показвам разлепени и под стелката флекс нещо си система се смачка на петата точно много ме заболя .Маркират ми го ,ама излиза цена по ниска от закупена та от мен. Питам защо? Ами те са стари и са намалени. Казах не съм съгласна. Пак почнаха да се питат по слушалки те какво да правят. Дойде управител и каза цялата сума да ми върнат.

Общи условия

Активация на акаунт