Лидл 128 - Юнско сладоледена

• 87 811
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 260
Може и някои служители наистина да не знаят, да не са си дали труда да запомнят указания. Други просто да ги мързи и ако мине номера. Лично нищо не печелят от това да върнат по-малко пари. Тук въпросът опира просто до човешкия фактор и компетентност и желание за работа.
Заменяла съм и/или връщала и при нас досега не са създавали проблеми, даже не ме питаха при връщане на дрехи, когато не съм заменяла, а просто на бележката за връщане отбелязваха “не се хареса”

# 1 261
E, не виждат ли, че на касовия бон друго пише? Какво се правят на интересни? Колкото си платил, толкова трябва да върнат, толкова ли им е сложно.

# 1 262
По-скоро някои не знаят как става отчитането на различна стойност от тази в системата им.

# 1 263
Като не знаят да извикат управител! На мен ми върнаха сумата по касов бон, дори бях объркла бележката за кой размер бански връщам - върнах 46 с бележка 44 - нямало проблем. Явно си зависи от служителя на касата.

# 1 264
  • София-Младост
Е, нали са го викнали, каква е тая драма.

# 1 265
Това кокосово масло на dragon food има ли аромат?

# 1 266
  • София
Ето нещо за мини фритюрника:
https://youtu.be/IHL0tcI5ZVQ
Протекла мазнина след няколко ползвания 😱

Много ми е полезен този пост, благодаря!  bouquet
Все пак мисля да го взема, пък ако не ми хареса как работи или даде някакъв дефект, нищо не пречи да го върна.

# 1 267
  • Асеновград
Като не знаят да извикат управител! На мен ми върнаха сумата по касов бон, дори бях объркла бележката за кой размер бански връщам - върнах 46 с бележка 44 - нямало проблем. Явно си зависи от служителя на касата.
За размера няма проблем вероятно защото когато сменяш размер не се отразява а остава касовата бележка с първоначално закупения размер дреха.

# 1 268
Точно. Вчера обяснявах това на касиерка. Тя ме пращаше вкъщи да търся касовата бележка, на която е записан размерът, който връщам. 😄

# 1 269
Някой взе ли от сиренето халуми, добро ли е?
От днес с намаление са царските кебапчета, наскоро вземах такива (на редовна цена), харесаха ми.

# 1 270
Тези флекс сандалите сега са намалени. На мен са ми много удобни

# 1 271
Ако става въпрос за тези сандали

взех за мен черните и са ми удобни, наистина. Обаче не са за широк крак, същите на майка ми не станаха.

# 1 272
  • In transit
Някой взе ли от сиренето халуми, добро ли е?
От днес с намаление са царските кебапчета, наскоро вземах такива (на редовна цена), харесаха ми.

Стори ми се с една идея по-воднисто от предното.
Между другото на предното халуми с чили дето му се чудехте, че лютяло...Като го изпекох го поръсих с малко мед, стана чудно! Сега търся някъде залежало от него да купя още. Grinning

# 1 273
Това с чилито съм го пропуснала, ще се оглеждам и аз за него, още повече, че обичам лютичко.

# 1 274
  • велико търново
В момента нося тъмно син цвят същите сандали.За сега са удобни дано няма дефекти като предните обувки.

Общи условия

Активация на акаунт